Hiç yapmadığınız için kendinizle gurur duyduğunuz bir şey? Örneklendirmem gerekirse; hiç pubg oynayamadım, TikTok indirmedim ya da bunun gibi çok kişinin yaptığı fakat sizin yapmadığınız neler var?
Not; çok ciddiye almayın.🤷♀️
Hiç yapmadığınız için kendinizle gurur duyduğunuz bir şey?
Ampule mühür basmak... Bunu hiç yapmadım ve milyon dolar da verseler yapmam. Bunun için de kendimle gurur duyuyorum. Ha bir de sümüklü imama hiç hoca, hocaefendi vs demedim, adını ilk duyduğumdan beri, yani lise yıllarımdan itibaren benim için adı hep Fettoş, dinci köpek oldu.
Starbucksa gitmedim, tiktok videosu çekmedim. Tanımadığım hiç bir kadına sarkıntılık yapmadım veya rahatsız olacağı bir davranış sergilemedim. Filan fişman
Kişinin özellikle yapmadığı için gurur duyduğu şeyler onu içten içe yapmak istemesine rağmen bunu bastırmanın erdem olduğunu düşünmesinden kaynaklıdır ve o yapmaktan kendini alıkoyduğu şeyler uzun ömürlüyse eninde sonunda yapması kaçınılmazdır.
Kimseye tamah etmemek Dürüst olmak Tiktok kullanmamak Korona olmamak Anlayışlı olmak Hiçbir şeyi Kişisel algılamamak Saygı duymak Dedikodu yapmamak ve böyle ortamlardan kaçmak Başıma gelen herşeyle yüzleşip sindirip yoluma öyle devam etmek Güçlü olmak
• Sigara kullanmamak ( denendi ) • Tik tok kullanmamak • İnstagram kullanıyorum • Facebook kullanmamak • Akp'ye oy vermemek ( eskiden verdim artık Yok ) • Para karşılığı hiç bir kadın ile birlikte olmamak • Kimseye eyvallah dememek Karşılıklı seveni bulmamak platonik kalmak
Kimseyi aldatmadımKimsenin ardından iş çevirmedimKimsenin güvenini sarsmadımKimseye minik de olsa yalan söylemedimKimseye yapmacık davranmadımSevdiğimi de sevmediğimi de belli ederim7 büyük günahlardan biri dışında bulaşmadım.. #Vesselam
"Acun medya"dan uzak durmak, hayatıma Acun medya yapımı hiçbir şeyi sokmamak. (Evet hayatım boyunca daha tekbir surivor ya da Mater chef izlemiş değilim)
Tiktok'u bende söyleyebilirim izlemedim, çekmedim ve indirmedim.. Alkol kullanmadım, Bile isteye hiç kul hakkı yemedim, kimseyi aldatmadım, hayatımda kimseye hiçbir konuda minnet etmedim.
sigara icmedim, hirsizlik yapmadim, aileme büyük saygisizliklarda bulunmadim, buyuk yalanlar soylemedim bunlar olabilir ornek verdiklerin bana tutmadi maalesef tiktok kullaniyorum ve pubg oynardim eskiden 😅
aa ama boyle siz de bilirsiniz garip garip tiktoklar hic cekmedim yuruyup kameraya bakmalar, arkaya ritimli sert muzik... bununla daha cok gurur duyarım 😎
arkadaslarimin sevgilileriyle eski sevgilileriyle hic muattap bile olmadim. Az once instada bir kizi gordumde en yakin arkadasinin sevgilisiyle arasini bozmustu 😂kanibozuk simdi baskasiyla evli 3 ude