Sizi yoran yoran sizden olan yönleriniz var mı?

Merhaba
Sanırım olaylara fazlasıyla duygusal bakıyor olmak, bunun bana zarar verdiğini görmek istememek yolunda ilerledim bi müddet. Bu durumu zor aştım.
Birden fazla var , en çok da hırsım , nefretim ve kin tutmam. Tüm olumsuz duyguları dibine kadar yaşıyorum bazen benim için silah bazen de düştüğüm dipsiz kuyu oluyor. Kendimi bildiğimden beri kin tuttuğum insanlar ölünceye kadar da geçmez.
Duygularımı kontrol edebilseydim diyorum bazen ama istesem de yapamıyorum...
Rica iki yüzlü desem ağır mı olur 😃
İkizler diye işte 😃
Ney 🙄
Kolayıma geldi banane 😃
Bir daha seçmem belki 😃
Hayır, zaten bir çoğunun ciddi anlamda öldüğünü düşünüyorum ama kalanlarla da gayet mutluyum. Bu yüzden ne ekleyip çıkarmak istediğim, ne de değiştirmek istediğim bir duygum var.
Teşekkür ederim yengeçsuuğ.✨
Rica ederim, Minnaksuğğ 😬
Cevap
1Cevap
Cok inat bir yapim var keci miyim neyim bilemiyorum. Bide cok cabuk insan siliyorum. Bu iki huyum degisse daha iyi olur ama bu saatten sonra huy degistiremem gibi. Hani can cikar huy cikmaz derler ya o hesap 🙄
Unutup unutup affetmem. Böyle zamanlarda deli oluyorum kendime dövesim geliyor ama sonra sakinleşip yoluma devam ediyorum ๑
Çok duygusal olmam. Çok kolay kırılmam. Kaba insanlara tahammül edememem. Türkiye gibi bir ülkede yaşayan birine göre fazla İngiliz insanı özellikleri bunlar. 😅 Her seferinde kırılıyorum asla akıllanmıyor içimdeki safoz.
Vardır belki bilmiyorum düşünmedim
evet var
Çok çalışkanım
Evet var..
Tembel olmam😴
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?