Yaptığım en iyi aktivite diyebilirim. Kendi kendimeyken daha çok eğleniyorum hatta. Çünkü birileriyle beraberken ortak zevkler devreye giriyor ve bazen eğlence konusunda anlaşamayabiliyorum insanlarla. Ama kendi kendimleyken sadece benim eğlence anlayışım söz konusu.
Evet eğlenebiliyorum bir şekilde gemiyi yürütmeye çalışıyorum ittire kaktıra modum düşük olduğunda da yine kendime sarılırıp ufak şeylerden dahi mutlu olmasını bilen bir insan olduğum için eğlendiryorum kendimi bir şekilde keyfime bakmaya odaklanıyorum saçmalıyorum hatta saçmalamakta güzel geliyor bazen bence insan saçmalamayı da bilmeli arada boş yapmak gerek kafa dağıtmak için normla şartlarda zaten hep beynimiz birşeylerle sürekli meşgul daha fazla kendi kendine yetip kemdini eğlendirebilmekte güzel bir meziyet kesinlikle
Hemde fazlasıyla, kimseyle eğlenemediğim kadar kendimle eğleniyorum ve bazen bunun dozunu kaçırıp kendi içimden kendime espri yapıp on saat falan gülebiliyorum.😳
Hdhdjsbdhsjs cok iyiymis ama sabretmekle beklemek ayni seyler degil. Evrene bekleme enerjisi yayarsak ertelenir. O yuzden akisina birakip bir kenara cekilip yarticiya konuyu teslim etmek gerekir
Doğru demiş resmen manipüle etmek için avuntulu bir söz. Gerçi bu dervişin ne için sabrettiğine göre ddğişir. Zamana bırakmayı bıraktım ben aklıma geldiği an yapıyorum 😀