Kendi kendine eğlenebilmeyi kendine yetebilmek olarak görmüyorum ben. İnsanların eğlence anlayışları kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bazı insanlar yalnızken daha iyi eğlenir, bazı insanlar da sevdiği insanlarla birlikteyken daha keyifli vakit geçirir. Yalnız eğlenemiyorum diye eksik hissetmiyorum. Ben eğlenceyi sevdiğim insanlarla bir araya gelmekte buluyorum...
İnsanın bazen en iyi arkadaşı kendisi olabilir diye düşünüyorum. Hep bir şu algı var, yalnızken eğlenilmez, arkadaş lazım, lafa dengi birileri lazım falan diye. Ama bence gerçekten tek başına da iyi vakit geçirilebilir ve eğlenilebilir.
Ben bazen yalnız olmayı ve tek başıma bir şey yapmayı oldukça seviyorum. Hatta bazı şeyler yalnızken daha güzel geliyor. Bana haz ve mutluluk veriyorsa o an beni eğlendirmiş de olur diye düşünüyorum.
Bence insan mutlaka tek başına vakit geçirebilmeyi öğrenmeli. Çünkü illa ki bir gün o durum yaşanıyor ya da mecbur kalınıyor. Her zaman insanlara ihtiyaç duyulmamalı. İnsan kendi kendine yetmeyi öğrenmeli.
Eğleniyorum, yalnızken de güzel saçmalarım🤣 kendimi mutlu edecek şeyler yaparım. Ne bileyim hiç denemediğim bir tatlıyı ya da yemeyi yapmayı denerim, kulaklıkla yüksek ses müzik açar dinlerim, bazen hiçbir şey yapmadan uzun uzun otururum öyle mal gibi 😀 Eskiden sıkılınca bisiklet sürmeye giderdim. Ama uzun zamandır gitmiyorum. Yapacak hiçbir şey bulamazsam da güzel bir film veya dizi açar izlerim.
En iyi yaptığım şeylerden birisidir bu. Ancak benim için anahtar kelime eğlence. Bunu tek başıma da yapabilirim, sevdiğim insanlarla da yapabilirim. Tek başıma da yeterim kendime, yanımdaki insanlara da tek başıma yeterim :) samimi olduğum insanların yanındayken ortamda kahkahalar hiç eksik olmaz. Hatta öyle ki annem bana "evin neşesi" der. Ama tabiki eğlence anlayışı insandan insana değişir. Bana eğlenceli gelen başkasına gelmeyebilir. O yüzden tek başımayken daha güzel eğleniyorum. Çünkü sonuçta eğlence anlayışını kendim belirliyorum 😅
Eğlenmiyorum ama mutluyum tek başıma huzurlu olabiliyorum. Eğlenmek dediğimiz şey benim için birinin yanındayken mümkün oluyor. Biriyle gezmek, sinemaya ya da yemeye gitmek ve lunapark gibi yerlere gitmeyi seviyorum.
Çıvdıvıyorum hemde deliriyorum hahaha saçmalamanın dibine vuruyorum felan aşırı keyifli oluyor çok eğleniyorum kendimle çünkü kendim aşşırı eğlenceli bir insan ufak şeylerden dahi mutlu olmasını bilen beceren bir insan olduğum için eğlenmesini de bilen bir insanım kudurmayacak mıyız niloyaaa yok bence kudurmayak anası evde kızar evin içinde replik atarak dolanmaya bayılıyorum kendimi eğlendiriyorum neşelendiriyorum. Güzel oluyor eminim çoğu insan böyledir çünkü böyle olmak güzel bir nimet bence neyse kaçtım ben çauv 💃
"eğlenmek" için bir şey yapan bi tip değilim. vaktimi sevdiğim şeyle geçirmek yetiyor el işi yapmak gibi. arada adrenalin olsun diye uçurum kenarlarına gidip otururum. yükseklik korkum var da :d adrenalin salgılamak eğlenceli? yani sorunu düşününce merak ettiğim şeyleri incelemek, dans etmek bana keyif veriyor eğer buna eğlence diyorsan evet eğleebiliyorum:d eğlence kelimesini de hiç sevmem böyle düşünüp duruyom işte kjfdshsdfksghfıufrg
Kalabalık bir ortamla kıyaslayacak olursak çok daha fazla eğlendiğim kesin. Yalnız kalmak sandığınızdan da güzel bir şey misal iç sesimle birbirimize espri falan yapıyoruz yani sizinkini bilmem ama iç sesim en yakın dostum, kimseyle bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. d
Hem de çok. Kalabalıklar arasında ne zaman hapsolsam hemen bir köşeye kaçıp giderim. Çünkü kalabalık benim ruhumu daraltıyor. Sevdiğim insanlardan oluşsa bile o kalabalık. Yalnız kaldığımda eğlendiğim kadar kimseyle eğlenmedim. Çünkü üstümde bir göz olduğunu hissetmek beni sınırlandırıyor ๑
Kendi kendime yetebiliyorum. Eğlendirmesini de biliyorum kendimi. En basitinden NBA Günün Oyunları videolarını izliyorum, o bile yetiyor eğlenmeme. Ya da NBA 2K Mobile oynuyorum bir kolla birlikte. Hayalimdeki kadroyu oluşturursam çok daha güzel olacak. Şimdiki takımda her ne kadar golden ve üstü oyuncular olsa da stat olarak çok iyi değiller.
Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
Tek başıma olmayı o kadar çok alıştım ki hatta o kadar çok alıştım ki artık insanlar bana yabancı gelmeye başladı galiba kendi yalnızlığım benim en iyi arkadaşım