Varlığımız bazen birilerini huzursuz eder. Her gördüklerinde seni arkalarını dönerler. Kaybolmanı, yok olmanı isterler. Düşünürüm kendi kendime "demek ki ben bir şeyleri başarıyorum ki, birileri mutsuz oluyorlar." Hiç takılmam. Daha da azimli bir şekilde sarılırım işime..
Kötü hissettirir ve üzülürüm elbette. Bu gibi bir durumla karşılaştığımda o kişi için hiç var olmamış gibi olmak isterim. Bunu da hayata geçiririm. O kişinin gözünün önünde olmam, olduğu ortamlarda bulunmam. Yüzümü ve sesimi bile unutmasını sağlarım. istenmediğim yerde kalmak gibi bir huyum yoktur. Hiç bir zamanda olmadı. Birisinin beni istediğini bilmem gerekir, hayatında ve yanında olabilmem için. Bu aile, arkadaşlar ya da sevgilim olabilir. Bana istenmediğimi ve varlığımdan rahatsız olduğunu bir defa hissettirmesi yeterlidir.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Birbirimizi tanıma fırsatımız az çok oldu canım :D Birilerini rahatsız ediyorsa varlığım, kesinlikle yaraları vardır der aynı şekilde yoluma devam ederim. Bildiğim yoldan ve tavrımdan asla geri dönmem ve taviz vermem.. Hayatımı kimseyi memnun etmek için yaşamadım. En önemli şey benim mutlu hissetmem.. Birilerine batıyorsa da keyfime bakıyorum.. Bir sigara yakıp suratlarının ifadesini izlemeye bayılıyorum :D Keyifli günler..
Bunun nedenini önce kendi içimde olabildiğince objektif bir şekilde düşünürüm önce.. Benden sebep mi yoksa ondan mı diye.. Kimse şöyle yaparım böyle asar keserim demesin. Dil döner, parmak yazar. İcraat önemli..
Sıkıntı bendeyse, gerekeni yaparım içten bir şekilde.. Kimseyi bilerek, isteyerek kırmak istemem.. Bana yapılanlara karşılık benim kırmamdan dolayıysa bu rahatsızlık ya da bir kuyruk acıları varsa, yokmuş gibi davranıyorum..
Hiçbir şey... Mutlaka bir zoru ya da çekememezliği olduğunu düşünürüm ve muhattap dahi olmam, ki bazıları komik bile geliyor, güldüğüm çok olmuştur öyle çünkü kendilerini aşırı küçülten tavırlar sergiliyor geneli.
Ben, rahatsızlık duyduğum kişiyi görmezden gelirim, onlar da böyle yapsın. Rahatsız oluyorlar ise görmezden gelsinler ben öyle yapıyorum.
Durduk yere rahatsız olan kişiler olur onlara şaşırırım. Saçma sapan triplere de kendimi sokmam. Ben birinden rahatsız oluyorsam mutlaka bir sebebi vardır.
Hiçbir şey hissetmem. Benden rahatsız olan benim olduğum ortamdan ya da çevreden uzak durarak çözüm bulabilir kendine. Ben yine kendi yolumda devam ederim.
Varlığımızdan rahatsız olan birileri her zaman vardır. O zaman rahatsızlık vermeye devam edeceğiz demektir. Ne hissettirir. demek ki sağlam rahatsız etmişim derim. anla sen işte :D
Varlığım kimilerini hep rahatsız etmiştir. Var olan potansiyelimden tedirgin olup, korkmuşlardır. Şöyle darmadağınık olsa da kahkahalar atıp, üzerinden prim yapsam diye bekleyenler oldu hep... Ne hissettirdi? Hiçbir şey, alay ediyorum hepsiyle.
Varlığımdan rahatsız olan, beni görmemezlikten gelsin bir zahmet. Ben yokmuşum gibi yapsın o zaman. Böylelerini takmam bile ya. Varlığım batıyor daha ne olsun?