Sürekli gördüğüm, değer verdiğim birileriyse eğer evet huzursuz olurum ama görmeyeceğim ve çok da muhatap olmadığım biriyse kendimi kötü hissetmem ve eğer karşı tarafın hatası sonucu aramız bozulduysa bu küslük işime bile gelir hatta yani kendimi suçlu hissetmezdim bu durum için
Bilgim dahilinde ise benim hatam doğrultusunda ise ben genelde vakit geçirmeden özür diler veya hatam varsa bunu en olması gerektiği gibi telafi etmeye çalışırım. Lakin karşı tarafla alakalı ise o zaman ben duruluyorum. Bir hatam kusurum mu oldu neden böyle yaptı diyorum. Önce kendimi bi sorguluyorum ve bu süreçte çok üzülüyorum. Kendinden hata bulmazsam üzülsem de yine adım atıyorum. Buna da geri dönüş olmayınca kendi bilir diyorum.
Lakin ; dostluğa arkadaşlığa maneviyata çok değer verdiğim için üzüldüğüm fark ettirmem ama baya baya yıkılırım.
Ben hatalı olduğumu düşünmüyorum. Adım atmayı da düşünmüyorum. Aynı ortamdayız, illa bunun konusu açılacak ama çok rahatsız hissettiriyor gerçekten. Görmek, aynı ortamda olmak bile huzurumu kaçırıyor
Bir insanı aynı ortamda bile görmek istememek, ondan artık nefret etmek aşamasına geçmektir. Yani kırılmak felan değil. Bu yüzden onuruna dokunacak bir durum gerçekleşmiştir. Asla tahammül edemediğin durumlar. Öyle bir şey diyorsan , yani tahammül bile edemiyorum diyorsan ona karşı sevgini saygımı yitirmişsin demektir.
Estsğfrullah. Ama sıkma canını , herkes kendine yakışanı yapar. Eğer ki değer veriyorsa ve değerliyse ona yakışanı yapması gerekir. Diğer türlü aranız düzelmez diye düşünüyorum.
Evet doğru diyorsun. Zaman istiyor azıcık ama ben kendimi geri çektim, top onda artık. Birde ben nasıl kırılıyorsam aynı şekilde kırmam gerekiyormuş onu anladım bir kez daha
O zaman senin ondan bir farkın kalmaz. Üzene üzüldüğünü göster , üzme. Az zaman geçsin hatası olan adım atmalı. Lakin adım atmıyorsa da unutulmalı. Ama kimseye sana verdiği acıyı yaşatmaya kalkma. O zaman seni onlardan ayıran bir şey kalmaz.
Bazen anlamaları için yaşatmak gerekiyor ama. Karşımda gözleri dolunca kıyamadım, bir şey diyemedim. Kendime kızıyorum şu an neden kalbini kırmadım da kendi kalbimin kırılmasına izin verdim diye
Anlamak için yaşamak şart mı? İnsan gönül koyabilir. Bunu haliyle tavrıyla veya davranışıyla gösterebilir. O senin kalbini kırmış olabilir ama sende onun kalbini kırarsan ondan bir farkın kalmaz. Tam tersine ne kadar kırıldığını göster ki o bunu fark etsin ve üzülsün.
Ben bile burada bir hatam olduğunda nasıl ki geldim özür diledim. Yaptığımın ne kadar üzücü bir durum olduğunu fark ettim. Bırak fark etmesine misade et. Sonrası ona kalmış. Lakin sen kendinsin kendin ol. Bir başkası kötü de olsa sen iyi ol.
Öyle değil , sen kıracak , dökecek hani bir insanı üzebilecek karakterde biri değilsin. Ama işte işte neyse yine analiz ediyorum ya 🤣😂 ama dediğim gibi canını sıkma. Kendini üzmeye değmez. Önemli olan sen doğruysan sana yakışanı yaptıysan sana yanlış yapan düşünsün. Yanlış yapan üzülsün. Sen değil !!
Bilerek yapıyorsun 😂 sen duygusal merhametli hatta üzüntüsünü belli etmeyen birisisin. Ama olgun kendini bilen kendini yetiştirmiş ve güvenilir bir kişisin. Tanıdığım nadir düzgün insanlardan biri 🤣
Rica ederim ne demek her zaman 🤲 vaktimin kıymetli olduğunu hatırlattığın için ben teşekkür ederim 😌 hem sana gülmek yakışıyor. İkizlerim unutma ! Enerjin yüreğini üşütmesin 🤲
Teşekkür ederim. Kas spazmı veya kas kasılması dşye düşünüyorum. Çok sancılı oluyor. Ayakta duramıyorum. İlaca başladım. Bakalım artık. Sende dikkat et kendini üzme. Özelikle değmeyecek insanlar için. Hem çocukların senin güler yüzüne ihtiyacı var öğretmenim 🤣😌
Tabiki çocuklar bambaşkadır 😌 ikra geldiğinde diyaloğumuzu görsen gülmekten gözlerinden yaş gelir 😂 çocuk görmek bile bana unutturuyor her şeyi 🤲 amin teşekkür ederim tek korkum umarım fıtık değildir 🤲
Hayır çünkü onu kaybetmemek, kırmamak için elimden geleni yaparım. Gitmekte acele ediyorsa veya kırdığım konusunda ısrarlıysa bırakırım. Hayatımıza giren her insan yolun sonuna kadar bize eşlik etmek zorunda değil
Bu his genellikle benim suçlu olduğum durumda ya da suçlu olma ihtimalim olan durumlarda olur. Bu sebeple sahip olduğum hissi uzatmamak için mutlaka bir adım atarım, diğer türlü huzursuzluk beni tüketir.
Huzursuz değil sadece biraz öfke nasıl böyle hataya düştüm diyorsun çünkü biliyorsun bazen yapabilir diyorsun yapıyor. Huzursuz değil kızıyorum kendime
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Detaya katılıyorum kesinlikle değer veriyorsam içime bir kasvet çöker..
Tam tersi çok huzurlu hissediyorum fazlalıklardan kurtulmuşçasına...
kim olduğuna göre değişir
Değer verdiğim biriyse evet bayağı üzülüyorum 😔
Sürekli gördüğüm, değer verdiğim birileriyse eğer evet huzursuz olurum ama görmeyeceğim ve çok da muhatap olmadığım biriyse kendimi kötü hissetmem ve eğer karşı tarafın hatası sonucu aramız bozulduysa bu küslük işime bile gelir hatta yani kendimi suçlu hissetmezdim bu durum için
Bu ara bozulma durumu bizim bilgimiz dışında mı yoksa bilgimiz dahilinde mi ona göre cevap vericem.
Bilgimiz dahilinde
Bilgim dahilinde ise benim hatam doğrultusunda ise ben genelde vakit geçirmeden özür diler veya hatam varsa bunu en olması gerektiği gibi telafi etmeye çalışırım. Lakin karşı tarafla alakalı ise o zaman ben duruluyorum. Bir hatam kusurum mu oldu neden böyle yaptı diyorum. Önce kendimi bi sorguluyorum ve bu süreçte çok üzülüyorum. Kendinden hata bulmazsam üzülsem de yine adım atıyorum. Buna da geri dönüş olmayınca kendi bilir diyorum.
Lakin ; dostluğa arkadaşlığa maneviyata çok değer verdiğim için üzüldüğüm fark ettirmem ama baya baya yıkılırım.
Ben hatalı olduğumu düşünmüyorum. Adım atmayı da düşünmüyorum. Aynı ortamdayız, illa bunun konusu açılacak ama çok rahatsız hissettiriyor gerçekten. Görmek, aynı ortamda olmak bile huzurumu kaçırıyor
Bir insanı aynı ortamda bile görmek istememek, ondan artık nefret etmek aşamasına geçmektir. Yani kırılmak felan değil. Bu yüzden onuruna dokunacak bir durum gerçekleşmiştir. Asla tahammül edemediğin durumlar. Öyle bir şey diyorsan , yani tahammül bile edemiyorum diyorsan ona karşı sevgini saygımı yitirmişsin demektir.
Yanılıyorsun
Aynı ortamda görmek huzursuz ediyor diyorsun. Yanıldığım durum nedir.
İnsan kırılınca sinirlenince de böyle hissedebiliyor, çok doğal bir şey. Onuruma dokunacak bir şey yapmadı
Yok öyle derken insanın tahammül edemediği şeyler vardır onlardan biridir demek istedim.
Öyle bir şey diyorsan kısmını kaçırmışım, kusura bakma
Estsğfrullah. Ama sıkma canını , herkes kendine yakışanı yapar. Eğer ki değer veriyorsa ve değerliyse ona yakışanı yapması gerekir. Diğer türlü aranız düzelmez diye düşünüyorum.
Evet doğru diyorsun. Zaman istiyor azıcık ama ben kendimi geri çektim, top onda artık. Birde ben nasıl kırılıyorsam aynı şekilde kırmam gerekiyormuş onu anladım bir kez daha
O zaman senin ondan bir farkın kalmaz. Üzene üzüldüğünü göster , üzme. Az zaman geçsin hatası olan adım atmalı. Lakin adım atmıyorsa da unutulmalı. Ama kimseye sana verdiği acıyı yaşatmaya kalkma. O zaman seni onlardan ayıran bir şey kalmaz.
Bazen anlamaları için yaşatmak gerekiyor ama. Karşımda gözleri dolunca kıyamadım, bir şey diyemedim. Kendime kızıyorum şu an neden kalbini kırmadım da kendi kalbimin kırılmasına izin verdim diye
Anlamak için yaşamak şart mı? İnsan gönül koyabilir. Bunu haliyle tavrıyla veya davranışıyla gösterebilir. O senin kalbini kırmış olabilir ama sende onun kalbini kırarsan ondan bir farkın kalmaz. Tam tersine ne kadar kırıldığını göster ki o bunu fark etsin ve üzülsün.
Ben bile burada bir hatam olduğunda nasıl ki geldim özür diledim. Yaptığımın ne kadar üzücü bir durum olduğunu fark ettim. Bırak fark etmesine misade et. Sonrası ona kalmış. Lakin sen kendinsin kendin ol. Bir başkası kötü de olsa sen iyi ol.
Ponçik kalple devam 💔
Yüce gönüllü olarak devam diyelim 🤲
Ben öyle diyeyim sen öyle de😅
Ya niye mutsuz olalım ki bak mutlu ve gurur veren bir kelime kullandım oysa 🤣
Ponçik mutsuz değil ki, sevimli bence. Görseldeki gibi kendimle bozuk olmayayım diye öyle dedim😂😂
Kalp kırık söylemim ona 🤣 sen kendinle barışık insansın. Hem sen kalp kıranazsın insan üzemezsin öyle yapın yok bir kere 🤣
Merhametsiz, vicdansız biri değilim çok şükür
Öyle değil , sen kıracak , dökecek hani bir insanı üzebilecek karakterde biri değilsin. Ama işte işte neyse yine analiz ediyorum ya 🤣😂 ama dediğim gibi canını sıkma. Kendini üzmeye değmez. Önemli olan sen doğruysan sana yakışanı yaptıysan sana yanlış yapan düşünsün. Yanlış yapan üzülsün. Sen değil !!
Öyle değil mi😂 merhametsiz vicdansız biri miyim ben😂
Bilerek yapıyorsun 😂 sen duygusal merhametli hatta üzüntüsünü belli etmeyen birisisin. Ama olgun kendini bilen kendini yetiştirmiş ve güvenilir bir kişisin. Tanıdığım nadir düzgün insanlardan biri 🤣
😂😂 Doğru. Çok teşekkür ederim. Sen de öylesin🌸 Konuşmak iyi geldi. Kıymetli vaktini ayırdığın için de teşekkür ederim🙂
Rica ederim ne demek her zaman 🤲 vaktimin kıymetli olduğunu hatırlattığın için ben teşekkür ederim 😌 hem sana gülmek yakışıyor. İkizlerim unutma ! Enerjin yüreğini üşütmesin 🤲
Kolay kolay yılmayız biz😎
Tabiki de. Bak sırt ağrım var sancılı hemde ama yinede gülüyorum 😂
Geçmiş olsun dikkat et kendine
Teşekkür ederim. Kas spazmı veya kas kasılması dşye düşünüyorum. Çok sancılı oluyor. Ayakta duramıyorum. İlaca başladım. Bakalım artık. Sende dikkat et kendini üzme. Özelikle değmeyecek insanlar için. Hem çocukların senin güler yüzüne ihtiyacı var öğretmenim 🤣😌
Allah şifa versin inşallah
Evet modum düşük olunca hemen anlıyorlar. Neşe kaynağım onlar benim 🥰
Tabiki çocuklar bambaşkadır 😌 ikra geldiğinde diyaloğumuzu görsen gülmekten gözlerinden yaş gelir 😂 çocuk görmek bile bana unutturuyor her şeyi 🤲 amin teşekkür ederim tek korkum umarım fıtık değildir 🤲
Öyle gerçekten. İhmal etme bi kontrole git mutlaka
İlaca başladım etki göstermezse randevu alıcam. Sol taraf olduğundan kalp olabilir diyen de var. Ama ihtimal vermiyorum.
Etkisi olsa da ihmal etme bence
Bakalım uyutmuyor zaten uyutsa da uyandırıyor. Uykum var uyumaya çalışayım huzurlu uykular 🤲 yarın şu ağrı geçse yeminle benden mutlusu olmayacak
Geçer inşallah. İyi uykular tatlı rüyalar :)
Hayır çünkü onu kaybetmemek, kırmamak için elimden geleni yaparım. Gitmekte acele ediyorsa veya kırdığım konusunda ısrarlıysa bırakırım. Hayatımıza giren her insan yolun sonuna kadar bize eşlik etmek zorunda değil
Bu his genellikle benim suçlu olduğum durumda ya da suçlu olma ihtimalim olan durumlarda olur. Bu sebeple sahip olduğum hissi uzatmamak için mutlaka bir adım atarım, diğer türlü huzursuzluk beni tüketir.
Benim hatamdan olduysa vicdanım rahatsız oluyor ama benden kaynaklı değilse hiçbir şey hissetmem..
Kalbin kırılmıyor mu
O noktaya kadar ilerlediyse kırılır, maalesef..
Birisinin kim olduğuna bağlı, sevdiğim değer verdiğim birisiyse belki bazen öldürürcesine bir huzursuzluk kaplıyor içimi ağır kasvet çöküyor
Onemsedigin birisiyse evet ama hatalı olsan bensem huzursuz olur durumu düzeltmeye çalışırım aksi halde huzursuz olmam
Evet, kesinlikle ama Huzursuzluk hissetmemek elde değil ama sorunu çözmek için adım atmaya çalışırım
Değer verdiğim biriyle aram bozulunca strese giriyorum. Huzursuzluk az bile kalır ifade etmeye..
Ben istemsizce kalbini kırmışsam, ciddi anlamda çok huzursuz oluyorum. Ve en kısa zamanda telafi etmeye çalışıyorum.
Kiminle bozulduğuna bağlı.. bazen ben bilerek bozuyorum 😈🤫
Değer verdiğim birisi ıse mutlaka duzeltırım arayı yok değilse umrumda bıle olmaz
Değer verdiğim insanlarla aram bozulursa evet huzursuz oluyorum 🥹
Haketmediyse evet ama hak ettiyse asla huzursuz olmam bile
Huzursuz değil sadece biraz öfke nasıl böyle hataya düştüm diyorsun çünkü biliyorsun bazen yapabilir diyorsun yapıyor. Huzursuz değil kızıyorum kendime
İletişimimizin son kullanma tarihi gelmiştir diye bakıyorum ve önemsemiyorum..
Kurtuldum diye mutlu olurum.
2 deger verdigim arkadas tartisinca bile huzursuz oluyorum
Kalbini kırmadıysam oralı olamam artık
Bazen kırmak gerekiyor acımadan
Maalesef öyle
Hakeden varsa huzursuz olmam ama ikimizde haketmiyosak tabiki olurum.
Tabiki hissediyorum acaba ne yaptım ona diye kendimi sorguluyorum
Sevdiğim biriyse evet huzursuz hissediyorum ama sevmediğim biriyse hiç umursamıyorum.
insanı duygu elbette bunu bir nimet bilin kendjniz için
Aram bozulmadı onunla fakat aramıza mesafe girdi sadece yalnız hissediyorum kendimi biraz
Sevdiğim biriyse evet çok huzursuz hissediyorum ve modum düşüyor taaki aram düzelene kadar
s. i. k. l. e. m. i. y. o. r. u. m bile eheheh 😽💅🎀
fazlasıyla husursuz hissediyorum hemde
Evet. Etkileniyorum ister istemez.
Eh işte şöyle böyle..
Evet, ister istemez huzursuz hissediyorum.
Kiminle olduğu önemli
hayır rahatlamış hissediyorum
Görsele katıldım.
Genelde haklı oluyorum 🤣
Ediyorum ama eminim o benim kadar takmıyo
Umrumda olmuyor artık
Evet olur huzursuzluk
Ben de öyle değer verdiğim biriyse çok üzülüyorum.
Evet ve istemsiz geri çekerim kendimi.
tam Şu an onu yasiyorum
Tüm günüm zehir olur.
Evet. Ama sanırım en zoru kendinle aranı bozman.
Evet
Evet hissediyorum
Evrt çok.
Evet öyle
hissediyorum
Kişiye bağlı
Evet.
hayır
Evet üzülürüm
kişiye göre
Hissederim
Çok hem de