Çocukluğuma, gençliğime, belki de her şeye.. O kadar çok hata yaptım ki bu hayatta, ne günah defterimde, nede hayat defterimde artık yer kalmadı. Bunları tekrar yapmamak adına ve sıfırdan başlamak için her şeye yeniden başlamak isterdim. Yeni bir ben, yeni bir hayat ve yeni başlangıcı o kadar çok isterdim ki. Bazı hatalar gençlik hatası denemeyecek kadar ağır olabiliyor maalesef. Yapacak bir şey yok. Ağlamak yerine durumu kabul edip yola bakmak lazım..
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Komple olarak tüm hayatıma demek istiyorum bu soruya. Çünkü herşeye geç kaldığımı hissediyorum çoğu zaman. Sanki yıllar geçmiş ama benim için değil, beni unutup geçmiş gibi. Beni bir köşede bırakmış ta gitmiş gibi.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Ben 90lı yıllarımı yeniden yaşamak isterdim. Hiç bir anını değiştirmeden tekrar tekrar yaşamayı o kadar çok istiyorum ki.. Ama bu mümkün değil. Keşke böyle bir şansım olsaydı...
Onu bunu bilmem de bu aralar gerçekten gerçekleri en iyi görmeme sebep olan sevdiğim birini kaybetmem ve bunu hala bile idrak edemiyor oluşum.. babannem. Yani zaman varken ve onlar yanınızdaysa eğer sevdikleriniz babanneniz.. gidin sarılin öpün fotograflar cekilin çünkü biri gittiği zaman ardında sadece hatırları kaliyor. Ve inanın bunu idrak etmek ve kabullenmek cok zor. Keşke babannem geri gelse veya ben geçmişe gitsem ve onu tekrar görebilsem..
Hiçbirşeye yeniden başlamak istememe bu dünya insana hiçbir zaman tam anlamıyla huzur ve mutluluk vermiyor, hayata yeniden başlasak bile kelebek etkisi gibi hep birşeyler eksik olur