Hayatı sıfırlamak ve yeniden yeniden başlamak isteriz ya bazen... ✨️
-Hiç eskimeyecek o parça... 🍂
Hayatı sıfırlamak ve yeniden yeniden başlamak isteriz ya bazen... ✨️
-Hiç eskimeyecek o parça... 🍂
Hataydı biliyorum ama hep fazlasıyla sevip, fazlasıyla değer verdim ben. Daha da fazlasını istediniz. Uyuyunca geçecek yorgunluklarınızı, dev aynasında görürken benim un ufak olmuş canımın kırıklarını ve tükenişimi fark bile etmediniz. Tam, tamamlandım dediğim anda, yeniden eksildi parçalarım gidişlerinizle. Her seferinde, sevginin en yalın haliyle geldim kapınıza. Bunu bile sorguladınız ya bu saatten sonra naz da sizin olsun niyaz da!
Dedim ya, canım çok acıyor. Bu son, bu son dedikçe sonsuzluğa uzanıyor acılar. Biraz daha kanıyorum. İyileşmek adına yaklaştıkça yanınıza kapanmaz yaralara mahkum ediyorsunuz. Ben üşümeyin, diye üzerinize titredikçe, siz yüreğimi ayazlara atıyorsunuz. Gün gelip de kendimin yabancısı olabileceğime hiç ihtimal vermezdim. Aynaya her baktığımda yanıldığımı görüyorum. İnsan, unutmak istediği hiçbir şeyi unutamazken kendini unutabiliyormuş.
Bundan sonrası mı? Nefes alıp vermekten ibaret. Bir nevi yoğun bakım. Samimiyetinize, sevginize kalbimi ikna edip bunu hissettiremediğiniz sürece çıkmayacağım bir yoğun bakım. Yani bundan sonrası yüreğimin değil, yüreğinizin çabası!"
Vaadesini doldurmuş her şey için sil baştan yapılır. Konu ne olursa olsun, bazen bitmez dediklerimizi bile bitirip sil baştan yapabiliriz. Yeter ki o son noktaya gelinsin.
Bu çok doğru 👍
Teşekkür ederimm canımm❤🍀
Rica ederimm 💗
Benim için aslında sil baştan başlama yerine hayata devam edip sorunları çözmek daha anlamlı oluyor bu yüzden genelde olarak sorunların üstüne gitmeyi tercih ederdim. çünkü maalesef sil baştan yapsak bile anılardan kurtulamıyoruz. bu yüzden insanın kendisi olup her zaman için kendisini geliştirmesi gerekiyor. ve zaman kaybetmemesi gerekiyor.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 🙂
Bu arada görüşlerini görüyorum ve bence mantıklı ve güzel yorumlar yapıyorsun :)
Teşekkür ediyorum 🙂🙂
Cevap
5Cevap
hayat kısa.. o yüzden geçmişe takılmadan bu güne sil baştan demek en iyisi
Bugün hayatımın birkaç alanında sil baştan başladım
Hayırlısı olsun 😊
Senin şarkı zevkini yerim, Şebnem Ferah dinleyen kaldı mı ya duygulandım. d
Dinlenmez mi ya 🙃💘
Sil baştan sil baştan kim uğraşacak. Altına yeni paragraf aç devam et..
Cevabı şarkının içinde
Merhaba, kim olduğumu tahmin edebileceğini düşünüyorum. Mesaj atar mısın?
Herşeyimizi kaybettiğiniz andan
şu an için böyle düşündüğüm bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?