Antidepresan gibiyim, günde iki doz şart.😄

Bilmem insanların kaçtığı bir ilaç varsa ben o olabilirim genelde kimse sevmez beni şey gibi bir tane şurup vardı içindekini suyla karıştırınca oluyordur o ilaç benim işte beni kullansalar iyi geleceğim ama mideleri bulandiklari içim tercih etmiyorlar zaten bu sitede kimse sevmedi beni neyse gidiyom ben
Keyifli anıma denk gelmişse morfin etkisi yaratırım, uzun bir rahatlama mutluluk gibi.
Sinirli keyfimin olmadığı zaman damardan yapılan antibiyotik gibi can yakar mide bulantısı veririm.
Cevap
3Cevap
Kas gevşetici olabilirim. Benimle muhabbete geçince insanlara sebepsiz bir mutluluk huzur geliyor. Yüzleri gülmeye başlıyor.
İçimde kelebekler uçuşan bir insanım herkese güzel enerji veriyormuşum auram iyimiş herkese iyi geliyorum öyle derler enerji veriyormuşum😛
Sakinleştirici ve enerjilerini yükseltme durumum var. Wjjej genelde antidepresan gibi kadınsın lafını bir çok kişiden duydum ama bilemiyorum
Ben ilaç değil hastalık olurum anca. Adamın baş ağrısını kesmem, başını ağrıtırım dksjs
Can ciğerlerim aşırı güler sıfır moral bozukluğuyla ayrılırlar 😂 yoksa nemrut suratlıyımdır
Vermidon jdh
Bağımlılık etkisi ahdjdkj
psikoaktif ilaç etkisi yaratıyorum
Tansiyon ilac etkisi djfjks
Antidepresan gülümsemesi
Ağrı kesici
Ben kefilim fkfk
Uyku hapı
Penisilin
Ağrı kesici
ilaçtan çok zehir gibi bir şey!!!
Parol sjsjs