Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Kendimi asimile etme nedenim benim tercihim ama bu tercihi yediğim kazıklar yüzünden zorunlu olarak seçtim. Aslında her ne kadar sosyal bir insan olsam da kendini duygusal olarak çok fazla yalnız bırakıyorum. Birinin ilgisine muhtaç olmadığımı, kimseyi kaybetmekten korkmadığımı fazlaca dile getiriyorum. Duygusal olarak asosyal olduğum bir gerçek. Gönlümü açmamaya özen gösteriyorum. Tabiki bu tabuyu yıktığım özel kişiler haricinde. Gerçi onları bile herşeyi unutarak sevemiyorum ama. Hayat ve yaşanmışlıkların getirdiği ağırlık işte 🤷
Ahh evet tatlım bu benim kişisel yalnızlığım bu benim yalnızlık tahtım. Yalnızlık ömür boyu maalesef bir yerde hepimiz yalnız mezara giricez sonuçta o yüzden şimdiden fani dünyadayken yalnızlığı benimseyin onunla barışın ondan gocunmayın yalnızlıkla sevişin gerekirse ama onu hor görmeyin yalnız insanlara acımayın yalnızlıkta bir yaşam biçimi, tarzı adı üstünde bu bir tercih ama kötü bir tercih değil yalnızlıkta bir yol arkadaşıdır yeri geldiğinde sitem ettiğimiz yeri geldiğinde bağrımıza bastığımız hayat arkadaşımız o bizim.
Bulunduğum bütün haller, konumlar benim tercihim. Tercihlerimden de pişmanlık duymam kolay kolay. Yalnız duygusu da bunlardan biri. Tercihi yalnızlıklarımı seviyorum ve memnunum. Yenilenip daha güçlü olmamı sağlıyor.
Bir zamanlar birçok insana şans verdim. Bir kalabalığın içinde olduğumu ve yalnız olmadığımı düşündüm yıllarca. Daha sonra zaman geçtikçe aslında bu düşüncemin ne kadar yanlış olduğunun farkına vardır. Meğerse hiçte çevremde adam akıllı bir kalabalık yokmuş. Kalabalık içinde yalnız kalmanın vücut bulmuş hali gibiydim. Yıllarca da bunu bilmeden yaşadım. Ta ki o insanlara ihtiyacım olana kadar. Şimdi anlıyorum aslında ben hep yalnızmışım. Ve o kalabalık aslında kuru bir kalabalıktan başka bir şey değilmiş..
Kendimi hiç yalnız hissetmedim. Çünkü ailem her zaman benim yanımda oldu, her zaman bana destek oldu. Beni hiç yalnız hissettirmediler. Başıma ne gelirse gelsin arkamda hep tam destek olacaklarını biliyorum. O yüzden kendimi yalnız hissetmiyorum. Ancak ailem dışında etrafımda çok kimseyi bulundurmamak, evet benim tercihimdi. İnsanlar yüzünden bunu tercih ettim. Çünkü güvenilecek insan oldukça az bu devirde. Etrafımda güvenemeyeceğim insanlar olmasındansa yalnız kalmak her zaman daha iyidir. Yalnızlık sizi hiçbir zaman yalnız bırakmaz...
Yalnız değil ama hayatta dik duruş önemli dik durmak bi karakterinizin olması itici gibi algılanmamalı ya da kasıntı olarak. Çok karakterli çok Çalışkan iletişimiz kuvvetli biri olabilirsiniz