demekki takma tırnak tayt ve dar pantolon için çıkmış bunu da burada keşfettik vak 😀😀😀 bende şunu merak ediyorum erkekler sanayiye veya mesela koçtaşta falan hırdavat bölümüne girince hipnotize oluyo. nooluyo orada. nası bi bağ var matkapla penseyle çekiçle aranızda... 😀😀😀
Tayt ve pantolonlar lyrcrali esniyor zor değil giymesi azı erkekler cok sevdiği kızı birseyler yaşayınca niye terkediyor bunu merak ediyorum yazık degilmi bu kadar sevmiş kız
Neden birisiyle yaşadığınız bir problemi tüm kadınlara/erkeklere atfediyorsunuz? Sanki her insan aynıymış gibi davranma sebebiniz ne? Var mı cevaplamak isteyen ๑
Görünen köy kılavuz istemez diye bi ata sözümüz var... Başımıza gelen kötü bir olayın gidiş yönü aynı oluyor hep ve ister istemez insan savunma mekanizmasını çalıştırıyor... Sonuç belki farklı olacak lakin kötü olayın gidiş yönüyle aynı olduğu için böyle oluyor...
Kızların bu konuda erkekler hakkında neden bu kadar kötü yorumlar yazdıklarını merak ediyorum😂 hepsi bizi gömmüş. Sanırım herkes erkekleri karşılarına çıkan ve sonu kötü biten ilişkilerinden ibaret sanıyor.
Çok zor çünkü erkeklerde duygular değil cinsellik ön planda, yaratılış olarak böyleler diyebiliriz Ama kadınlarda daha çok duygusallık ön planda @AsiPrenses21
Aşkım Kapışmak diye bi adam var, davranış bilimleri ve ilişki uzmanı Kendisi diyo ki "İlişki bi çıkardır ve karşındaki insan sana çıkarları doğrultusunda yaklaşır" Adam haklı
Aynı şeyi kadınlarda ediyo kullanıp atıyorlar... Sonuçta iki bacak arasındaki cinsiyet dışında herkes insan ve doğası aynı... Bu işin erkeği kadını yok