Ya ben erkek cinsinin en temiz örneğiyim kızım, oturmuşum kulaklığımı hangi uzatma kablosuyla uzatırım 2 gündür bunun derdine düşmüşüm benim ne gibi bir günahım olabilir aw. 😒
O günler geçeli çok oldu, kabul edilebilir şeyler olmadı ayrıca bilmediğin şeyler hakkında da yorum yapmayalım. Sen de çok iyimişsin ki habire birileriyle takılıyosun.
Kimse hakkında bu şekilde yorum yapmamayı öğrenememişsin seni neden kıskanayım? Üstelik bu benim özelimdi ve zamanında güvenmişim ki sana anlatmışım. Hoş mu sence bu lafların?
Kıskandığını iddia etmedim ayol sen söyleyince ne kadar iyi kalpli olduğunu hatırladım işte ne var bunda ayrıca yorum yapmadım bizzat olayı söyledim güvenini sarsacak bir durum da yok halbuki.. hesabını çalıp kimseye d*ck pic atmadım mesela hem boş ver bunları sen memeleri düşün aşkımm💋
Doğru lan öyle de rezillikler getirmişlerdi başıma unutmuştum bak. Neyse üstüne zaten elli çeşit rezillik de cabazıydı da bunlara sebep olan kim var kim yok cezasını çekiyor şu an zaten. Benim meme düşündüğüm falan yok sorduğun soruya cevap olarak yazdım öylesine. Üzmeyelim gönüller kırılmasın şimdi.
Erkekler Ne Diyor
Hiç bir şey merak etmem. Gözlemlemem bana merak etmeden cevaplarımı verir.
Sizin hakkınızda sizden daha çok şey biliyor olmamız peki
Ayn knk kesin öyledir
Gerçekten kadınlar karaktere mi bakar erkekte yoksa maddiyata?
Boya posa endama bakarlar 😁
nasıl bu kadar kararsız olabiliyorlar
En iyisini seçmeye çalıştıkları için
genelde de en kötüsünü seçiyorlar
melemeni soğanlımı seviyorlar soğansız mı
Bir alerjisi veya rahatsızlığı yoksa soğanlı severler
tamam bu bilgi çok önemliydi sağol
Ne demek
Ayrıca melemen değil menemen*
ben melemem sen melee
Halbuki sen daha koyunumsu duruyosun 🤪
görünüş yanıltıyo demekki bak sen hiç koyunumsu durmuyon ama meleyebiliyon 😜
Yannış duyuyon sen bne miavlarım🐆
koyunsu tekir pispiipisipisi
Ben bi unicornumm
hani göster bakim patilerin penbemi
Gel göstereyim 😎
aha kesin çifte atacak
Memeler ağırlık yapıyor mu.
Bana yapmıyor Bertan biliyosun..
Yoo ne haddime nereden bileyim kimim ki ben 😂
🤫 salaga yatma
Kim ben mi? Hiç tarzım değildir. 😎
Belli oluyor 😛
Hiç de belli olmuyor ymepetb hanım ben sizin bildiğiniz erkolardan değilim.
Ben senin hangilerinden olduğunu gayet iyi biliyorum ayık ol koçum 😎
Ya ben erkek cinsinin en temiz örneğiyim kızım, oturmuşum kulaklığımı hangi uzatma kablosuyla uzatırım 2 gündür bunun derdine düşmüşüm benim ne gibi bir günahım olabilir aw. 😒
Kulaklığa uzatma kablosu mu takılır aw derdini s2m haklısın en masum sensin milletin kızını evinde bile besliyorsun daha napcan 😔
O günler geçeli çok oldu, kabul edilebilir şeyler olmadı ayrıca bilmediğin şeyler hakkında da yorum yapmayalım. Sen de çok iyimişsin ki habire birileriyle takılıyosun.
Kimsenin evinde, arabasında vs değilim en azından ve insan ilişkilerimi düzgün bir biçimde kurabiliyorum..😌 haters gonna hate
Kimse hakkında bu şekilde yorum yapmamayı öğrenememişsin seni neden kıskanayım? Üstelik bu benim özelimdi ve zamanında güvenmişim ki sana anlatmışım. Hoş mu sence bu lafların?
Kıskandığını iddia etmedim ayol sen söyleyince ne kadar iyi kalpli olduğunu hatırladım işte ne var bunda ayrıca yorum yapmadım bizzat olayı söyledim güvenini sarsacak bir durum da yok halbuki.. hesabını çalıp kimseye d*ck pic atmadım mesela hem boş ver bunları sen memeleri düşün aşkımm💋
Doğru lan öyle de rezillikler getirmişlerdi başıma unutmuştum bak. Neyse üstüne zaten elli çeşit rezillik de cabazıydı da bunlara sebep olan kim var kim yok cezasını çekiyor şu an zaten. Benim meme düşündüğüm falan yok sorduğun soruya cevap olarak yazdım öylesine. Üzmeyelim gönüller kırılmasın şimdi.
Ya günahımı alıyorsun hiçbir şey yapmadım ben sana 😌
Peki öyle olsun
Sorsam cevap vericek misin
Yok dayim bak dalgana hadi
Dayimi ulen ben senle ayni yastayim
Bilgilerini doğru girseydin o zaman aww gerci sizin hayatiniz yalan
Sizde 10 yaş buyuk erkekleri sevmeyin
Sanane yaaaŕŕŕaaammm
fantezileri
youtube.com/shorts/iYH0J_WzKU0?feature=shared
Merak etmiyorum. 🖕
Geldi benim bir numaralı fanım