Erkekler, kadınlar karakteristik olarak en çok neleri merak ederler?

Extrem sporlarla uğraşıyormu ( basejump, kitesorf, snowboard, dalış, yamaçparaşütü, rafting vs. ) ya da seviyormu, yapabilecek azda olsa cesareti varmı? Nasıl eğleniyor. Neleri merak ediyor. Canlılara nasıl davranıyor. Neler okuyor , merakını nasıl gideriyor. Neler dinliyor. Neler görüyor. ya da neleri görmek istiyor. Kararlarının nasıl uyguluyor, neler karar vermek istiyor ya da verdi. Bu açılır da açılır , konu.
Extrem sporlarini sevmeyen var mı
😂😂heyecan aksiyon az da olsa korku hersey var
Ayn öyle
merak ettiğim kişinin kim olduğuna göre değişir :D
Birde bizim duygularımızı anlamaya çalışıp bize fiziksel hazlarla degilde, duygularımızı anlamaya çalışarak yaklaşmayı deneseniz...
Çok şeyi merak ediyorlardır.
Cevap
101Cevap
valla bakıyorlar ediyorlar fakat su tersleme muhabbetini ne zaman yapmazlar yani ayanında birisi yokkenm, i ya da varkenmi sonraki sorumda internette birine nasıl yaklasmam lazım oyle basit seyler soyleme uymuyor cunku hergun 10 mesaj gelince yani ayrılamıyoruz o kısır donguden
En fazla ne düşündüklerini merak ederler sanırım.
Sevgili ise mutlu mu diye ya da beni seviyormu hakkaten diye
Evli ise acaba onun isteklerini karşılayabiliyor muyum diye
Aşık ama yalnız ise de beni sever mi diye
Merak ederler sanırım:)
Acaba tipsiz erkekleri yargılamayan kadınlar var mıdır diye düşünürüm. Mesela tv de ya da dısarıda veya sosyal medyada bir kadın görsem acaba bu beni görse ne tepki verirdi benimle alay eder miydi beni çirkin bulur muydu hep bunları düşünürdüm. Zaten kadınlardan nefret etmemin nedeni de bu ya
Neden bir erkeğin ondan vazgeçemediğini anlayınca neden gitme eylemi içine giriyorlar
Bağlanma problemi olan kızlar böyle yapıyor aslında.
Acı çekme isteğimiz de küçüklükten geliyor. Platonik takıldığımız için bir ara, artık alışkanlık yaptı acı çekmeden duramıyoruz😂
1. Kızların birbirini çekememesinin nedeni doğuştan gelen birşey mi yoksa sonradan edinilen bşr durum mu?
Soru begenilirse 2. Versiyonunu da soracağım :F
@pembeli24 ben olmayanına denk gelmedim diyebilirim.
@pembeli24 haklısın. Buga soktun beni :F
yahu siz durduk yere niye trip atıyorsunuz niye halleniyorsunuz bize biz sizlere ne yaptık yahu hiç siz bizden birşey istediğinizde yok yapamam hallerim var benim diyormuyuz biz size trip atıyormuyuz yahu kendinize gelin kızlar :D
Aslında durduk yere değildir o. Erkekler genelde sorumsuzca yaptıkları şeyleri kızlar ayrıntılı olarak incelediği için, size durduk yere gelen şeyde aslında kabahatiniz büyüktür.
Ben hemcinslerimi tutuyorum bu savaşta durduk yere değildir o :P
Göğüslerinizin varlığı rahatsızlık veriyor mu? Yani gramaj olarak ağır ve koşarken, yürürken sallanması vs. poşet gibi sürekli vücudunuzda taşıyorsunuz ya. O ağırlık hissi rahatsızlık veriyor mu? Yoksa o ağırlığı hissetmiyor musunuz?
Penisin sana agir geliyor mu mesela onun gibi bisey
@girlinblack888 Yani iç çamaşır kullanırken varlığı belli olmuyor kavradığı için. Ama mesela akşamları eve geldiğimde ve iç çamaşırsız sade bol şort giydiğimde merdivenlerden aşağı inerken deli gibi sallanıyor. O yüzden tutarak iniyorum. :D
Biz de sutyenleyken sallanmiyor cok. Ama cikarinca bir agirlik hissediyorsun sonra alisiliyor. Koluna saat tak mesela basta onu hissedersin ama sonra vucudun alisir ya o mantik akckrjskdj artik anla lutfen...
@girlinblack888 Tamam ama aynı şey değil işte. Göğüs kocaman, kafam kadar birşey. Penis normal salatalık gibi. Hacim olarak farklı. Sütyen taktığınızda çanta takıyormuş gibi bir his olmuyor mu? Ya da o sütyenin kopçası, kumaşı rahatsızlık vermiyor mu? Normal birşey olarak karşılansa sütyensiz çıkarmısınız dışarıya?
Acikcasi kucuk goguslu kadinlarda pek farketmez ama buyukse sutyensiz cok iyi durmayabilir. Sutyen sekilli gosteriyor bence. Zaten takmayan var bol bisey giyiyoruz anlasilmiyor mesela takmadigimiz
@girlinblack888 Hmm, anladım. Teşekkürler. :)
Sonunda ksdksjdj
@girlinblack888 :D :D :D
Mesela ben kızlar bas basa kaldıklarında neler konuşur kışın erkekler donarken ve berkay onlar minicik etekler ile üşümezmi ve cinsellikte en çok neden hoşlanır
yokluk çeken erkek kadın olarak sorabilir mi kendine? kadınlar neden arzu ve hislerden çıkarına göre anlar? hayat kısa ve kadınlar neden bunu anlamaz? kadınlar unutmaz derlsr yA erkekler de unutmaz bunu kadın biliyor mu? bir de hani Müslümanı övüp işte söyle böyle diyen kadın neden kendini erkeklere gösterir ve bu açık giyinmesini günah olduğunu bilmez mi?
Neden mutlu olmak yerine sorunlara boğulduklarını? Somutluktan ziyade niçin soyuta, hakiki sevgiye önem vermediklerini falan.. :) Da işte cevap bulabilmek önemli.. 😄🤔
Erkekler hakkında ne düşündükleri, bütün kızlar toplandıkları zaman muhabbetin nereye gittiği, kadının bazı hal ve hareketlerinin ne anlama geldiğini...
Neden sürekli çekiştirmeli ya da çekiştireceğiniz kıyafetler giyiyorsunuz?
Cinsel hayat (varsa).
Sosyal medyada ki aktiviteler.
Arkadaşlar.
Tesettürlü ler aynı
Yanlışlıkla oldu
Şunu anlamıyorum;
Gül gibi kızlar poktan herifleri tercih ediyorlar
Niye çiçek dibine gübre niyetinemi?
Tüm kadınlar her kavgada olayı taaa doğumundan itibaren almayı nasıl başarıyor mesela
Kulotun ne renk , sütyenin numarası kaç , boslaiyonmu ne hep böyle şeyler napcaksa
Tek kadına ait olup bir kadınla hayat sürüp süremeyeceğini merak ederim...
Neleri? 🤷🏼♀️
Hiç bilmiyorum... hakkımda herşeyi bilmek... anlamak isteyen biri güzel olurdu...
Erkekler kadınlar hakkında göğüslerini ve kalçalarını merak eder kendinizi kandırmayın boşuna. Karakteristik falan boş işler bunlar.
Bak burda haklısın, sizin merak edip görmek istediğiniz tek şey bunlar...
@GulsahSultan Erkek kadın ilişkilerinin kökeni zaten buna dayanır. Freud oku bütün cevapları zaten bulacaksın. İnsan bilinci id ego super ego dan oluşur, her insanın karakteri bunların birbiri ile yaşadığı çatışma ile oluşur. İd daima kendine sağlıklı çifleşecek bir eş arar, ego ise utangaç yanımızdır ahlak bilgilerini barındırır ve bunu sürekli baskılar. Super ego ikisinin arasını bulur ve davranışı belirler. Bir erkek senden hoşlanıyorsa seni fiziken sağlıklı ve güzel bulduğu içindir. Neden yakışıklı veya güzel insanlar talep görür? Çünkü onlar her insanın İd benliğinde kendilerine sağlıklı nesiller üretecek bireyler olarak kodlanırlar. Samimiyet kurulduktan sonra karşındaki bireyin senden cinsel bir talepte bulunmasının sebebide aslen budur. Çünkü en doğal ihtiyaçları temsil eden İd super egonun kontrolünden daha rahat çıkmaya başlamıştır. 400 bin yıldır bu böyledir. İlk insandan son insana kadar da böyle olacaktır. Sevgilerimle.
Merak ettiğim pek bir şey yok ama gönlüme göre de birisi girmiyor hayatıma.
Çok merak etsekte çözemediğimiz fakat direndiğimiz varlıklardır onlar
bence kişilik ve karakterlerini yaşadığım için biliyorum ☺
En merk ettiğim şey. Biri gelse cok caresiz oldugunu ve daha once kimseyle beraber olmadigini soylesr kizlar verir mi. Ama cidden acindiracak cocuk kendini
Gösteripte vermemek nasıl bir duygu lan hep merak etmişsindir 🤔🤓
Şimdi pek çok kez nefes alıyor mu? Diğer konularda detaylara giriyor gibi. Sevgiler (geyiğine yazılmıştır aldırmayınız)
Sevdiği kişinin ne yaptığını merak eder sadece. Kadınlar hakkında çoğu şeyi bilir erkekler.
Birbirleri ile bu kadar yakın iken nasıl kıskanabiliyorlar birbirlerini mesela 😁
Hmm, sizin erkeklere verme potansiyelinizi falan filan sanırım 🙄 yani genelde öyle duyuyorum
Her şeyinizi çözdüm zaten merak ettiğim birşey kalmadı :D
Erkeklere niyw bu kadar kanarız bunu ben bile merak ediyorum. Atar tutarız iki tatlı söze eririz.
Harbiden bacım ya çok haklısın valla
Bir çok şey var. Mesela bir kadının bana dik dik baktığında ne maksatla baktığını bilmek isterdim. " Kadınlar ne ister? " filminde olduğu gibi düşünceleri okusak fena olur muydu acaba?🤔
Kendilerini her konuda mutlu edip edemeyeceklerini bence.
Merak edilecek bir şey yok her şeylerşeylerini biliyorum
Bazı kızlar hava soğuk olsa bile kısacık etek giyiyor, üşümüyormusunuz
:D neden giyidiklerini bulursan yaz bana
Soğuk havada mini etekli bir kız görürsem sorucam anasını satayım bunu altında soba mı var diyicem :D
Neden asiri kiskancsiniz bir erkegi hali saha macina yollamayacak kadar
Arkadaşlarının seni yoldan çıkartmasından karıya kıza götürmesinden ve aklını çelmesinden korktuğu için izin vermez
Ben hiç öyle kısıtlamadım kimseyi çok sevsemde böyle bir kısıtlama yapmadım. O benim kölem değil dediğin gibi sadece sevgilin yani abartmaya gerek yok eşin olsa bile abartmayacaksın. O nasıl davranması gerektiğini bilmiyorsa senin suçun değil onun karakteridir ben bunu bilirim bunu derim
Gerçekler bunlar kıskançlık olur bak olmaz demiyorum ama her şeyin dozunda olması gerekiyor
Mesela senin bu tarz sorular sorarken ne düşündüğünü merak ederim nasıl bir psikoloji içindesin?
Kadınlar hakkında merak ettiğim yok bir kadın hariç..
Dürüstlük ve sadıklık benim için en önemli iki karakteristik özelliktir.
Onları bilmem de, ben onlar hakkında hiçbir şeyi merak etmiyorum
Hiçbir şey Aslında herşey. Ama ilgilenmiyormuş gibi olmak hep hoşuma gidiyor
Kadınlar erkek merakı konusunda genelde yanılmaya mahkumdur çünkü ezbere hareket ederler
ruh hallerini cunki kadınlarınki çok değişken hisleri çok farklı erkeklere göre
Neden cool görünmeye çalışan serserileri begenirler bunu merak ediyorum
Benimde ağzım laf yapıyor ama her kıza yürümüyorum galiba çene karakterin önüne geçer olmuş
Yok kafama takmıyorum sonradan kendileri pişman oluyorlar zaten
@Selorf haklısın anlıyorum
Mesela ben bir animi anlatam bir kizi cok Sevdim ama hergece onunla oldugumu hayal eder sabahlardim etkilemek icin elimden geleni yaptim kiz gitti pi*in birine asik olmus oglanda buna yaklasmis isibi halletmis gitmis e noldu sonra kiz intihar etti uzuldimmu evet baslarda uzuldum ama sonra dedimki degmez o gunden sonra ask nedir bilmedim gelen olursa kapim her zaman aciktir ama kimseyi yari yolda birakmam
Neden bakım yapmadıklarını merak ediyorum kız ayool
Neden çoğu bakire olmadığı halde bakire gibi davranır
Düşünce yapılarını çok merak ediyorum veya duygu yoğunluğunu
Duygularımız çok yoğun oluyor kardeş :(
Buna da ben cevap vereyim :D Erkekler sadece sonuç odaklıdır. Yaptım ve oldu derler. Ama kızlar ayrıntıda boğulup durur. Bu yüzden ani karar değişikliğimiz, duygu değişimlerimiz ayrıntıcı olmamızdan kaynaklanıyor.
Sorunluyuz ondan 😃
Gerçi herkes için geçerli değil
Yok valla kardeş. Böyle evrimleşmişiz :(
Her şeylerini biliyorum o yüzden meraka gerek duymuyorum
pek merak edilcek bişeyleri yok iki jest yaptıkmı tavlanıyolar zaten
Sen gidip aptal saptal kadınlara jest yaparsan böyle olur ahaha
Makyajı neden hemcinslerini kıskandırmak için yapıyorlar? 😏
Geçmişini, anal yapıp yapmadığını sakso var mı flan işte ama kimse belli etmez çaktırmamaya çalışır
Kadınlarda au erkek vom seksi sevissem derki veya şunda da ne alet vardir gibi konusurmu
Şu anlayamadığımız halleri kadınların nasıl öğrencez...
Neden oldugundan fazla gözüküp parayı daha çok önemserler
Cinsel ilişki isteğinizi nasıl baskılıyorsunuz? Birisi size seks teklif ettiğinizde neden hiç istemiyomuş gibi davranıyosunuz?
Ben mesela hangi kızın adetine 2-3 gün kaldığını çok merak ederim
ben geçmişi merak ederim. Oldu mu sevgilisi bir şeyler yaşadı mı diye çok hassasım bu konuda
Gerçekten seviyorlarmı paraya, fiziğe gururunu satmayacak kadın varmı? Vb..
Yalnız kaldıklarında napıyorlar merak ettiğim tek şey bu 😂😂
Neden tipi yok diye sevenlerini sevemez bide parasi yoksa
Aslında bu evrimleşmenin verdiği bir sonuç. Bir kız bir erkeği severken onda erkeksi şeyler arar. Baba olmaya en yatkın kişi ona çekici gelir. Parasızlık da belki bununla bağlantılı olabilir. Sonuç olarak karısını çalıştırmayan hanzolar var hala günümüzde.
Erkeklere sormak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar