Sürekli biriyle mesajlaşıyorum. Oyun, dizi film alışkanlığım yok. Sosyal medya da vakit öldürüyorum.
Kitap okumayı severdim ama okumuyorum. 50 günlük bir tatilim vardı. Bomboş geçti. Çok pişmanım.
Kitap okumayı severdim ama okumuyorum. 50 günlük bir tatilim vardı. Bomboş geçti. Çok pişmanım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belgesel izlemeni tavsiye ederim. Hayata bakış açısını değiştirmeye yardımcı olur.
Bazı 'takip ettiğim youtube kanalları var da. Hiç aklıma gelmiyor izlemek. Bildirimleri açtım. Siliyorum o an gidiyor
Bunun bir nedeni olmalı. Seni bu duruma getiren şey ne?
Okuyup hızlı göz gezdirmek daha kolay. En az 10 dk dinlemek dikkatimi toplamak daha yorucu.
Dizi film desek. Yanı farklı güzel filmler var ama bilmiyorum. Vaktim boşa gitmiş gibi hissediyorum film izleyince.
Ama mesajlasirken öyle olmuyor. Muhtemelen ilgi eksikliği yaşıyorum. Normal hayatta da çok konuşan biri değilim
Hayatına anlam katacak birine ihtiyacın var.
Nasıl yani? Neden?
Doğamız gereği yalnızlık bizi tüketir, o yüzden hayatımızda bize değer veren bizi seven bize özel olduğumuzu hissettiren kişilere ihtiyacımız oluyor.
Doğru. Haklisiniz.
O zaman silkelen kendine gel ve hayatını yaşa.
Ne yapabilirim ki
Öncelikle kendini sev ve sana sen olduğun için değer verecek biri ile arkadaş ol.
Kendimi sevmeyi bilmiyorum desem?
Ögrenirsin.
Bu konuda en büyük sorun telefon.
Kapat ve bir yere sakla, gündüzleri eline alma ve dolu geçirmeye çalış gününü.
İnternetten bir şeyler araştır. Kaç yaşındasın ki?
23
Okuyo musun çalışıyo musun?
Okuyorum. Son sınıf son dönem artık
Bölüm ne
Ne olduğu önemli değil ama Ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim.
O zaman niye kendini yetersiz ve bilgisiz hissediyorsun ki?
Bilmiyorum. Boş biri olduğumu düşünüyorum. 2 yıl uzattım okulu. Benim diğerlerinden bir farkim yok. Herkes diploma sahibi olabiliyor.
Kendimden emin bir duruşum yok. Mesajlastigim kişiler zeki olduğumu söylüyor, farkındalığim yüksek ama duruşum saf, çekingen, pısırık da denebilir.
Neden ve ne zamandan beri böyle sence?
Ben ilkokul 1. Sınıftan itibaren böyleydim. Pısırık değilim bence. Hakkımı savunurum yeri geldiğinde. Ama masum naif bir kişiliğim var. Yumuşak yüzlü gibi. Her şeyi kabul eder görüyorlar sanki. Sessiz kendi halinde, önce ortamı tanımaya çalışan, tanıyınca açılan biriyim. Eğer hiç içim ısınmadıysa da açılmam..
Hep böyleydim yani.
Ben de öyleyim de küçüklüğünde seni küçümseyen biri olmuş muydu? Devamlı yapamazsın edemezsin diyen, beceriksizmişsin ya da yetersizmişsin gibi davranan birileri?
Evet. Onun etkilerini yaşıyorum galiba şu an. Hala da eleştiri var.
Her konuda kendine güvenemezsin ama kendine güvenmen gereken konularda kendine güvenmezsen bu özsevgini, özsaygını ve özgüvenini zedeler. Sınırlarını bil, yeteneklerini ve yetilerini keşfet, bunun için kendini sına, kendinle yarış. Zamanla farkı görürsün zaten
Peki teşekkürler
Rica ederim
Telefonu bi kenara bırak al kitabi oku
Neden böyle düşünüyorsun
reel biseyler yasasaydin hoslandigin adamla
Başka kişilerle konuşabilirsin
Boşa harcama sende