Yaş 23. Okuma desen yok. Yani 2 yillik mezunum, hic sevmedigim bir alan okudum. Atama da olmadı. Hayallerimi gerceklestiremedim. Okumak istedigim alani okuyamadım.
Tip desen yok cok çirkinim, bu yuzden özguvenim yok. Diger sebepte ailem tarafindan korumaci yetistirildim. Kendi işimi kendim halledemiyorum bu yuzden, cocuk gibiyim. Doktora bile kendim gidemiyorum, şurdan bime bile kendim gidemiyorum. Ozguven sıfır. Cirkin oldugum icin insanlarla göz temasi bile kuramiyorum. Bir yandan kafamda çalışmıyor. S*lagın tekiyim.
Kendi hakkimi dahi savunamıyorum. Insanlar beni cok kolay eziyor. Ben sorun cikmasin, tadimiz bozulmasin diye uğraşırken insanlar benim tadimi bozuyor. Pratik zekamda yok, agzim lafta yapamıyor ki cat diye suratlarina kapak yapayim. Ben karsimdakini uzerim diye korkuyorum bir yandan hassas biriyim. Yonlendirilmeye de musait biriyim.
Özguven yok, kariyer yok, okul hayatım boyunca başarı yok, birtakim saglik sorunlarımda var, arkadas yok, sevgili hic olmadi zaten, beni bu tipimle, bu karakterle 23 yasina gelmis kendi kendini idare edemeyen birini kim ne yapsın zaten.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok yoruldum her şeyden. Sagligim yordu, istediklerimi hayallerimi yapamamak yordu, istedigim gibi bir kiz olamamak yordu. Disarda bakiyorum cok ozguvenli, guzel kizlar var. Meslekleri var, altinda arabalari var. Bana bakiyorum cirkin ördek yavrusu. Elimde beni motive edecek bir seyim yok. Guzellik yok, kendimi saklamaya calisa calisa kambur oldum. Kariyer basari yok. Yani hayatimda tutunabilecegim, bana mutluluk, motivasyon verecek tek bir sey yok.
Buyumemis cocuk gibiyim. Bana bir sey denince kendimi savunamadigim gibi hemen gözlerimde doluyor aglamakli oluyorum, kendimi tutamıyorum. Keske hic olmasaydim. Varligimin hicbir faydasi yok. Varligimin ne kendime ne aileme, ne bu topluma kimseye faydasi yok.
Iyi bir evlatta olamadim. Ailem 2 yillik okuyor diye ezile buzule soylemek zorunda kaldılar, bu durumda birakrim onlari. Evde de hayirli bir evlat degilim genel olarak. Hicbir yerde başarım yok yani. Oksijen israfindan baska bir sey yapmıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer