+1 yılBana da kızın biri atıyordu. Bende attım zamanında.
Tamamen duygusal boşluk ve yalnızlıktan yapılan şeyler. Efkarlanırsın, canın sıkılır, konuşmak istersin. Bakarsın rehbere, yüzlerce isim içinden sadece 1 kişi vardır arayabileceğin. Gel gör ki o kişi her zaman uyuyor veya müsait değil olur. Sen onu düşünürsün, dost olarak, arkadaş olarak, samimi biri olarak, belki sevgili olarak. O horluyor olur.
Neyse işte, sana değer veriyor, duygularıyla oynama çocuğun.1343 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun sana abi! En güzel cevabı sen verdin! Bana değer veriyor olabilir ama aramiz iyi değil daha doğrusu..
- +1 yıl
Niye iyi değil?
Soran+1 yılKendisi hatalı o yüzden..
- +1 yıl
Eminim farkında da değildir kesin bu hatasının. Çıkmaz yola girmişsiniz. Geçmiş olsun...
Soran+1 yılKendisi bunu gayet farkında. O yüzden her seferinde mesaj atıyor belki onu af ederim diye ama nafile! Ben ona birsey etmedim üstelik Sorry demiyorum demişti..
- +1 yıl
Eee, ne olacak şimdi? =)
Soran+1 yılKendisini biraz pesimden surukletcem benden özür dilemesini saglicam böylece:)
- +1 yıl
Sevgilin değil, bişey değil. Niye sürüklüyorsun peşinde? Ben duygularıyla oynama diyorum, sen çocuğun burnundan kıvılcım çıkarmaya çalışıyorsun
Soran+1 yılPeki Napiyim ozaman! Bana naptigini bilmiyorsun yokaa bende bunu etmezdim ona
- +1 yıl
İyi onuda anlat hadi? Ne yaptı sana? =)
Soran+1 yılBir kaç ay önce benimle baya ilgileniyordu ardından bana bir sevdiğim var diyip girdi konuya. Sevgilisi olduğunu söyledi biz arkadaşız demişti ama bana bor kaç tane siir göndermişti bende o yüzden biraz ondan hoşlanmaya başlamıştım. Neyse işte bende ondan alakami kestim ondan kendisi 22 gün sonra geri geldi ve 2 ay üzerine :)
- +1 yıl
Sevgili değiliz niye mesaj atıyor diye başladık konuya, şimdi hoşlanıyorum aslında diyorsun =)
Şöyle bir durum olmuş olabilir. Senden hoşlanıyordur ama sana açılıp seni kaybetmekte istemiyordur. Genelde birini sevipte açılırsan, karşılığı yoksa eğer arkadaşlık biter. Veya böyle bir durum hissettiği kişiye karşı ilgisi yoksa karşı tarafın uzak durmaya çalışır falan. Çocuk bu endişeden dolayı sana bir sevdiğim var demiş olabilir.
Sen ne olsun istiyorsun mesela?
Soran+1 yılIkiside olabilir. Çünkü bana bir kac kere teklif etti ama ben onu herseferinde red. ettim. 2 ay üzerine geldi yine red ettim. Çünkü kendisi benden bir sans istiyor zor olduğumu biliyor..
- +1 yıl
Kaç kere yemin ettim, kaç gönüle de girdim
Sensiz yapamıyorum, bak yine geri geldim =)
Seviyorsan uğraştırma, bu süreyi daha güzel şeyler yaparak geçirebilirsiniz. Hayat kısa, süründürmeyle, küsmeyle, naz yapmayla harcamayın vaktinizi. Kaybetmeden değerini bilmeye çalış sevdiklerinin. Her keşke dediğinde kalbine birşeyler batmasın.
Soran+1 yılBakalım artık:) hayirlisi allahtann :) hani gece mesaj atmıştı ya gece onu ona nasil sorabilirim? Gece ne diye mesaj atiyonm
- +1 yıl
Sabah mesajı görünce cevap ver, "uyumuşum, hayırdır bişey mi oldu? " yook falan diyecektir. "gecenin o saatinde nerden aklına geldim peki?" diyerekte can alıcı soruyu sorabilirsin =)
Soran+1 yılSupersin!!! Hemen yazıyorum :)
Soran+1 yılBana sadece napiyorsun diye yazmamis. Başka şeylerde yazmis!! "Güzellik betina, ayşe, özge aaa Fadimemeymis napiyorsun?'' Yazıp göndermiş bu ne şimdi ya ne diye o kızların isimlerini yaziyor?_
!- +1 yıl
Toplu mesaj mı atmış acaba tüm kızlara =)
Soran+1 yılBilmemmmmm?
- +1 yıl
Yanlış yazdın herhalde, Ayşe'ye gönderecektin karıştı sanırım de, lafı sok. Bakalım ne çıkacak =)
Soran+1 yılÖnce bir yazsın ondan sonra o lafı derim ona:) bu arada ben ise gidiyorum haberin olsun:) geç yanitverebilirim yani:)
- +1 yıl
hayırlı işler =)
Soran+1 yılSağol tsk ederim. Bu arada kendisine ô lafı dedim kendisi "sakaydi" o diyip karşıya geçti..
- +1 yıl
Nasıl bir ilişkiniz var sizin böyle =)
Soran+1 yılSevgili degilizki :)
- +1 yıl
Sevgili değilsiniz ama her türlü sevgili tribi, süründürmesi, çektirmesi, nazı var =)
Dün gecede yazdı mı?
Soran+1 yılAynen oyle..:)) Hayir dun gece yazmadii!!! Cunku bana o ayseleri dedikten sonra hic daha orali olmadim. Kendisi birsaat sonra daha atii ve ardindan oke diyerek kendisi bye dedi ve konuyu kapatti. Bende onun uzerine sinirlenerek ''hic gorusmemek uzere'' diyerek birdah mesaj atmadim. Oda ''Oke'' diyerek daha da atmadi. Ne geceeeeeeeeee ne bugun.. Galibaa benden bikti buuu
Soran+1 yılNeymis efendim o soyledigi kizlarin adi sakaymis meger..
- +1 yıl
Süründüreyim derken usandırdın yani çocuğu =)
Neyse, gençsin, güzelsin, sana erkek mi yok. Elini sallasan ellisi =)
Soran+1 yılOyle oldu galibaa.. Olsun bunada sukurler olsun. Hayirlisi nasip kismet! Allah herseyin daha iyisini bilendir:))
- +1 yıl
zaman geçsin gelir yine tıpış tıpış
Soran+1 yılHayirlisi, sadece niye tipis tipis geri geliyorki? Bunun bir aciklamasi vardir elbet:)
- +1 yıl
O zaman gelince ona soracaksın açıklamayı. Ne diyecek bakalım. şaka yaptım demez inş. =)
Soran+1 yılCevap vermez biliyorum kendisini..
- +1 yıl
boşver o zaman. başka sulara yelken aç.
Soran+1 yılBen sana sormustum?
- +1 yıl
Ne sormuştun? Kaçırdım mı orayı?
Soran+1 yılBir erkek niye tıpış tıpış geri dönsün gelsin?
- +1 yıl
Pardon atlamışım orayı.
Bir sürü sebebi olabilir. Özlemiştir, pişman olmuştur, senden daha iyisini bulamamıştır,... gibi gibi
Sen niye sevdiğin birini süründürmek istiyorsun mesela?
Soran+1 yılHmmmm, tsk ederim. Aklı sadece bende kalsın onun için süründuruyorum onu:) bana her seferine geri dönsün.
- +1 yıl
Geri döndüğünde de niye geri dönüyor diye sorguluyorsun =)
Özele gelsene sen hele bir
Soran+1 yılTamam geliyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılIlle kotu amacla. atmiyordur. belkide senden hoşlanıyor insan sevdigi kisi genelde gece aklina gelir yanliz kaldiginda etrafindaki hersey gider ve tek basina kalir gece yanlız likda o zaman sevdigi aklina gelir ve eli msja gider cesareti varsada atar.
62 Yorumla
Soran+1 yılHmmmmmm tamam ozaman:)
- +1 yıl
Öyle yani kendimden biliyorm çünkü :)) sapık olan kendini belli eder zaten :)
+1 yılYani kişiliğine göre değişir. Sevgilim olmasa bile senden bir beklentisi olabilir. Bütün gün mesaj atmayip atmayip o saatte mesaj atana bir sorarlar yani gecenin yariai bu neyin mesaji boyle diye. Bilemiyorum simdi. Muhabbet etmek istiyorsa bile niye gece. Gündüzler çuvala mi girdi.
111 Yorumla
Soran+1 yılGündüzleri de mesaj atar ama dün sadece atmadı. Bende atmicak sandım sabah bir bakarım atmis meğer. Onu iyi dedin onu kendisine bir soracağım geceleri niye mesaj atigina.
+1 yılYanlızlıkdandır eger düşünseydi gün içindede atardı mesaj tamamen gecenin karanlıgından faydalanıyor
Her gece atıyosa bir kere cevap ver ne diyecek:)11 Yorumla
Soran+1 yılGün icinde de atıyor ama dün sadece atmadı gece attı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılçocuk gün boyu kafasında kuruyor kuruyor sonra ne olacaksa olsun atayım bir mesaj diyor masumane bir şekilde. gece mesaj atmak iyidir sapıköa olmadığı takdirde
27 Yorumla
Soran+1 yılKendisi sapik degil. Olsa canına ederdim. Daha doğrusu aramız iyi değil gündüzleri de atiyor ama ben orali olmuyorum mesajlarini okuyorum birsey geri yAzmıyorum. Oda çoğunlukla geceleri atıyor benim. uyudum zamanlarda
- +1 yıl
bence aranı iyi tutmalısın yazıktır ya eleman o kadar seni düşünüyo
Soran+1 yılTamam haklisin ama kendisi hatalı o yuzden oralı olmuyorumm..:(
- +1 yıl
hatasını kabul etmesine izin ver sende
Soran+1 yılBiraz daha zaman geçsin belki ozama. :)
- +1 yıl
kolay gelsin
Soran+1 yılTsk ederim:)
- https://www.youtube.com/watch?v=vYhp4b6WieA
9+878974561166 Yorumla- +1 yıl
aklımdan bu geçiyordu tamda +1 kardo :D
Cani sıklmistir ve gecenin verdigi sersemliktendir :)
18 Yorumla
Soran+1 yılGündüzleri se atiyor ama aramız okadar iyi değil. Daha doğrusu mesajlarini okuyorum birsey geri yazmıyorum..
Soran+1 yılKendisi hatalı o yüzden. Oysa ben ona hiç birsey. etmedim..
Soran+1 yılBosver uzun hikaye:)
Soran+1 yılTsk ederim sanada:)
Yanlız hissetmistr konusacak bir kisi lazimdir ve sana yaziyosa en dogru insn oldgnu dusunmustur.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisi şu an boşlukta olduğu için bana meşaj atıyor..
Cem yılmazın dediği gibi :)
Gece atılan mesajlar başka organlar tarafından yazdırılıyor
Yaz ne yapıyorsun yaz, ben uyumuyorum çünkü :)
Anlayan anladı30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım benim erkek arkadaşımda öyle yapıyo. Ama tamamen aklına geldigin seni özledigi için. Merak etme. Cinsel anlamda olsa sen uyumadan o konuya giriş yapar :) Takma yani
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil :) umarım öyledir çünkü bazı arkadaslar okadar pis cevaplar verdiklerji sinirlerim alt üst oldu.. desteğin için tsk ederim :)
+1 yılwww.izlesene.com/.../6930864
cevabı burada sanırım :D01 Yorumla- +1 yıl
3. dakkadan sonra :D
+1 yılO mesaji erkek atmio erkeklik organi atio takilma o kadar ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya..
- +1 yıl
Bak guzelim bende erkegim bizim vicudumuuzn kontrolunu kaybettigimiz durumlar var ve belli saatler.. geceleride bu saatlerden.. anlatabiliyomuyum ;)
Soran+1 yılOke anladım ama o oyle değil. Sonucta aramızda birsey yok arkadaşız üstelik şimdiye kadar o konu hakkında hi. Bahsetmedi bahsetsede bile ağzının. payini veririm ona!!!
- +1 yıl
Valla guzelim erkek bu hormonlar gece tavan yapar ilkin napiosun der eger isik alirsa o yoldan devam eder muhabbet sexe gelir yoksa susar manuel takilir.. ;)
- https://www.youtube.com/watch?v=VGz1dZ4Sg-g
Al sana sebebı :)30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAklına kötü şeyler geldiği için ne olacak. Seni düşünüyor olsa gece değil 24 saat mesaj atardı. O saatler tehlikelidir unutma sevdiğinden değil.
30 Yorumla
+1 yılBence seni seviyor sen de ona mesaj at kendini iyi hisseder
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni hiç görmedi?
- +1 yıl
Hmm
+1 yılCan sıkıntısından atıyodur muhabbet etmek için. ya da seviyodur..
016 Yorumla
Soran+1 yılHaha oda olabilir:)
- +1 yıl
2sinden biri :) Arada yem at bakalım tongaya düşerde sevdiğini söyler belki tabi seviyorsa :)
Soran+1 yılOnu demedi ama ben ona "senin nasıl bir gururun varsa benimde var" oda bu cevabı verdi " aşkta gurur olmaz"
- +1 yıl
Sende gurursuz mu olalım diyeydin ya =) evet deseydi sevgiliydiniz :)
Soran+1 yılOnu demedi işte. Bende bu cevabı verdim ona "aşk denen birsey yok zaten" iyimi dedim?
- +1 yıl
sen bu cevabı vererek ben aşka inanmıyorum alakam olmaz gbi bir izlenim yaratmışsın :)
Soran+1 yılAynen oyle :) o akşam daha hic mesaj atmadı ve dünde hiç birsey atmadı. Gece attı işte :)
- +1 yıl
Senin ona karşı hislerin nasıl :)
Soran+1 yılKendisini hiç bir zaman görmedim yani birsey diyemem :) görmediğim insanı nasil karşı birsey hissedebilirim:)?
- +1 yıl
mesaj atıyor arkadaşız diyince okuldan çevrenden iş yerinden biri sandım :) Bu sanal arkadaş anlaşılan :) belki seni merak ediyodur görmek için aklına geldikçe ara ara yazıyodur :) güzelse belki bir teklif ederim diye düşünüyor olabilir :)
Soran+1 yılHmmm anladım:) ne teklifi olabilirki. k
- +1 yıl
tatlım pat diye evlenme teklifi edecek değil :) Sevgili olmak için teklif edecektir =)
Soran+1 yılHmm. Oyle birsey etsin kendi bilir ne cevabı verecegimi. Çünkü onu başından beri hep red ediyorum :)
- +1 yıl
ya imkansız aşkın peşinden koşuyor ya da öylesine can sıkıntıısını gidermek için sana yazıyor :)
Soran+1 yılArtık bende şaşırdım kaldım napacagimi bilmiyorum
- +1 yıl
ona takılmana gerek yok o zaman :) Boşver he de geç :)
+1 yılCem Yılmaz birsey demişti gec mesaj atan sen değilsin o alttaki şey bu yani :D
20 Yorumla
+1 yılSana gizli duygular bekleyip açılamıyordur konuşmak gerekir karşılıklı
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm, 3 haftadır yalvariyor herşeyi telefoondan konuşalım ama ben orali olmuyorum.. acaba dediklerim doğru olabilirmi..
+1 yılYa terbiyesizlikle alakasi yok adamin siki kalkmistir
00 Yorumla
+1 yılCanı seni çekiyor tek sorun bu yani başka ne olacak buda çok dogal
00 YorumlaGeceler sessiz geceler sensiz
20 Yorumla
+1 yıl-uyudun mu? ben uyumadım da ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGece varsiyasında calisiyordur belki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılBkz: Cem yılmaz uyudunmu
10 Yorumla seviyordur sana söyleyemiyor sen uyuduğunda atıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılOzaman cesaretinimi topluyor?
Soran+1 yılHer ikiside yani
Soran+1 yılAynen oyle. Ben ne edeceğimi şaşırdım daha dogrusu..
Soran+1 yılTamam ozaman :)
gece attıysa kendini tatmin etmek içindir :))
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılSevgilim değil bir bir! Arkadaşız bu iki! Aramız yok bu üç gündüzleride mesaj atiyor ama ben orali olmuyorum. MesJlarini okuyorum ve yanit vermiyorum.
Soran+1 yılOnların ne dedikleri umrumda değil!
+1 yılSaf ve basit kiz detected.
00 Yorumlaseni düşünüyo olsa gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir
+1 yılNe kadardır tanışıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yıl9 ay
+1 yılçok farklı şeyler olabilir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer normal cevap vereceksen ver vermiceksen verme
- +1 yıl
farkındaysan vermedim zaten... bu soruyu soracak kadar saf olduğunada inanmıyorum
içeriği bilmeden ne dememizi bekliyon
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSamimi cevap mı istiyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılInsan merak ediyor, ama normal cevap olduktan sonra
Cevap sahibi+1 yılQuax_ arkadaş vermiş cevabını :-)
Belkide sıkıldığı için, konusmak istiyordur
00 Yorumlasakıncalı bir durum akla herşey gelebilir :D
00 Yorumla
+1 yılşeyi sertleştiği için dir muhakka elleri
00 Yorumla
+1 yılKabuzdur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka simdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa seviyordur aklina gelmisindir ya da...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hemen engelle onu.
00 YorumlaTamam sakin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılOk!
+1 yılaşık olamazmı sana
13 Yorumla
Soran+1 yılAsikmi? Hatirladigima kadar kendisi bu lafı demişti " aşkta gurur olmaz" aynimi oluyor?
- +1 yıl
bencede olmaz olsaydı zaten red edilecegini bile bile hiç bir erkek itirafda bulunmazdı diye düşünüyorum
Soran+1 yılAnliyorum ama suda varki ben onu basindan beri hep red ediyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşık
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyn?
Cevap sahibi+1 yılozaman sapıktır :)
+1 yılHormonlaaar
00 YorumlaUyudunmu yaziyo?
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen ismimi yazıp gönderiyor
+1 yılÇadırı kurmuș șrfsz
10 Yorumla
+1 yılÖzkemiştir
07 Yorumla
Soran+1 yılDün bütün gün atmadı gece attı. Dedimki belki atmaz sabah bir uyanirim bide bakarım. mesaj atmis:) buda beni mutlu etti çünkü aramız yok..
- +1 yıl
Güzel bişey. Yoklamış uyanıkmısın
Soran+1 yılOkulun başladığı için hep erken yatiyorum yoksa sabahlari uyanamiyorum:-)
- +1 yıl
Ne yazmış
Soran+1 yılBu gece napiyorsun yazmis gelde kafasına odun vurma. O saatte uyuyorum tabikide. -_-
- +1 yıl
Uyuyordum diye cevap yaz :D
Soran+1 yılOnu yazmasina yazarim. Ama onu sormak istiyorum. ona niye geceleri mesaj atigini? Onu nasil iyi bir şekilde sorabilirimki ona?
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni haylemek istiyor kanki
00 YorumlaSıkıldığı için
00 Yorumlaözlüyordur
00 Yorumlahormonlardandır.
10 Yorumla
+1 yılCani cekmiş
00 Yorumla
+1 yılHoslanyo iste
08 Yorumla
Soran+1 yılNerden emin olabilirim?
- +1 yıl
Mesajlarina karsilik ver anlarsin bence
Soran+1 yılKarşılık veriyor..
- +1 yıl
Sadece bir mesajinda benden hoslaniyomusn dye sor eger kesinlikle biz arkadasiz derse eminmisin de
Soran+1 yılGecenkine arkadasiz demişti..
- +1 yıl
Anladim senin ona kars dusuncen peki
Soran+1 yılBilmiyorum emin değilim daha doğrusu..
- +1 yıl
Anladim hayirlisi zamanla anlasilir
Dusunuo seni
06 Yorumla
Soran+1 yılGece 2.10 da atmış..
Soran+1 yılAtar tabikide. Oysa bir gün önce atmamisti. Gece napiyorsun diye mesaj atms
Soran+1 yılKendisi çalışıyor gündüzleri.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar