Arada flortoz konuşmalar var. 3 gün önce hafta ici uygun olma durumun var mı dedi bende bilemiyorum şimdiden yazdım. 25 saat sonra görüldü atti. Bende bisey demedim. Dün gece de 12 yi 5 gece napıyorsun yazdı.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Arada flortoz konuşmalar var. 3 gün önce hafta ici uygun olma durumun var mı dedi bende bilemiyorum şimdiden yazdım. 25 saat sonra görüldü atti. Bende bisey demedim. Dün gece de 12 yi 5 gece napıyorsun yazdı.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Selamlar,
Bende bazen gece arkadaşlarıma mesaj atarım. Bunun altında bir şey beklemenin anlamı yok. İlla ki bir art niye güdülmez. Canı sıkılmıştır, seni merak etmiştir ve sormuştur. İki arkadaş arasında sohbet illaki cinselliğe kayacak diye bir şey yok. He bilemem belki o böyle de düşünmüş olabilir. Sonuçta kimsenin zihnini okuma şansımız yok.
Cevap
8Cevap
Erkekler gece biraz duygusallaşıyor diyebiliriz mesaj konusunda :D
Hahaha vu gece de konuşuyorduk bir buçuktu saat, sen niye uyanıksın bu saatte dedi
Ebenin körü tamlaması var ya, oradaki körünü yoklamak için knk
Mastürbasyon yaptığını mı düşünüyor acaba amacı ne
Bilmem dün gece bir buçukta cevap verdim mesajına oda yazıyordu sonra birden sen niye uyanıksın bu saatte dedi
Yok konuşuyorduk zaten.
Sence mastürbasyon yaptigimi mi dusundu
Başka biri ona attırmıştır o mesajı
Anlamadimm
Aaaaaa bunu düşünmemiştim hic
Biz yüzyüze gelmedik hep ınstada konuştuk o yüzden düşünmedim herhalde. O da düşünmez diye sanırdım dogrusu
Youm sahibi meeak ettim seni ama yazamiorum
Rüyasında görmüş olabilir
Bu gecede konuşuyorduk normal olarak. Bir buçukta aniden neden uyanıksın bu saatte yazdj
2 2 buçuğa kadar konustuk
Canı başka şeyler istemiştir
Cinsel manada bi konuşmamız olmadı ve yüz yüze buluşamadık henuz
Kimseye yazamiyorm benn
Off siz s*lak mısınız? Ne sacma soru ya
Geç uyuyordur belki
Olabilir bu gece de 2 buçuk a kadar konustuk
Bende öyleyim
Dün konuşuyorduk gece 1 buçuk olmuş.
Sen niye uyanıksın diyor
Flörtöz konuşmalar nedir?
Yanı öyle adı konmuş bi hoşlanıyorum falan yok ama en açık şekilde gün geçtikçe sana karşı merakım artıyor bellu etmesemde daha yakından tanımak istiyorum, bu da günde belli kelimelerden olmamalı diye düşünüyorum dedi bir hafta kadar önce.
Anladım iyiymiş
Öyle istee
Valla fikrim yok konuşmak tanimak isteyen sürekli konuşur sohbet eder bunun ki libido yuksekligiyle yazılmış naber yani
Hahahahah gece libidoau yani (:
Biz cinsel bisey de konuşmadık hiç yanlış ata oynamış desene😉
Öyle görünüyor sonuçta bazılarına hrr kadına ekmek gözüyle bakilabilir
Özlemiş olabilir
Uyuyamamışlar belli
Kim anlamadım, uyanıktı zaten.
Bende gece gördüm açmadım sabah 6 buçukta cevap verdim
Anlam yükleme ya
Canı sıkılmış
Libidosu artmıştır.
Bisey konuşmadık ama
Yazmasının sebebi.
Yok yani o mana da bir konusmanaramizda geçmedi. Libidosu artomca karşılayabileceği birileri daha iyi olmuyor mu
Karşılayabileceği biri yoktur.
Bende 6 buçukta cevap verdjm (;
Senin verdiğin cevap ya da sonrasında konuşulan önemsiz. Mesaj atmasının sebebi libido
Hımmm o an o mesaj sayısız kıza gitmiştir o zamab
Olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?