Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
İnsanı üşengeçlik duyulanı yapmaya ittiği bir gerçek. Zaten hava da kötü, dışarıda kaçırdığım ne var ki psikolojisiyle kahveye yüklenmek, bekleyen yazıyı tamamlamak, inceden çalan şarkılar eşliğinde evin içinde özerkliğini ilan eden odaları toplamak gibi faaliyetleri peşi sıra getirir.
Etkiler ama iyi anlamda etkiler bayılıyorum kötü havalara ruhumu kendi öz benliğimi arındırtıyor beni yeniden doğmuş gibi yapıyor kötü havalarda kendimi buluyorum resmen güneşli havalar da iyi hoş ta. Bu kötü havaların yeri ayrı bea kötü demeyelim de kapalı kasvetli havalar diyelim ruhuma bu denli iyi gelen havaya kötü demeye dilim varmıyor da benim. Birde böyle havalarda evde pencereden bakmak hatta yolculuk yapmak arabayla ohh çifte mutluluk daha zevkli olur.
Kısmen. Herkesi olumsuz yönde etkilese de benim içimi bi huzur kaplıyor nedense. Kapalı havalar modumu düşürüyor evet ama bir o kadar da değişik, iyi hissediyorum.
Buna biç inanmadim ben.. İyi havalar ruh halimizi iyi, kasvetli havalar kötü etkiler teorisine.. Hava kötü diye mi daralırız yoksa daraldığımız için mi hava öyle görünür bize? Tartışılır bu konu..
Gece midir hüzünlendiren bizi, biz miyiz hüzünlenmek için bekkeyen geceyi, gibi..
Belki de biz simsiyahız ama geceye karanlık denmiştir..
Elbette kötü havalar benide etkiliyor. Mesela kapalı ve yağmurdan önceki havada elektrik yükü fazla olduğu için insanlar kendilerini gergin hissederler.
Kapalı havalar içimi sıkıyor benim. Enerjim düşüyor, kendimi depresif gibi hissediyorum nedense. Ben daha güneşli ve cıvıl cıvıl havaları seviyorum ruh halime daha pozitif yansıyor.
Ben mutlu oluyorum yağmurlu ve bulutlu havalarda içime huzur doluyor yağmuru dinlemek ya da o bulutlu havada yürümek iyi geliyor. Kötü havalar benim için aşırı şiddetli rüzgar, fırtına olması demek görsel de ki hava muhteşem görünüyor