Dün geceden beri bi sıkıntı var içimde geçmeyen, yıllar sonra ilk defa sabahladım bugün. Havadandır diyip geçiştiriyorum, hayırlısı. Genelde böyle olunca kötü bi şey geliyor ben ya da çevremin başına...
Hava durumlarının tetikleyici bir yanı olduğu bir gerçek. Farkında ya da olmayarak bazı havalarda yaşananlar sonrasında benzeri ile karşılaşınca hatırlatıcı görevi görüyor. Yeterince yakın bir atmosfer sunuyorsa yakın hisleri yeniden yaşamak mümkün. O yüzden bazı havalar, bazı anılarımı yaşamam için bir tekrarı yaşatıyor.
Hayır beni etkilemiyor yaa, her hava durumunun bende ayrı yeri var.. Mesela kapalı yağmurlu havada kahvemi veya çayımı alır Ankarayı seyrederim kedimle beraber.. Bu beni mutlu ediyor e yani buna sebep olan yine o kapalı hava olmuş oluyor 😀
Bilemiyorum, belkide bu pembe gözlük gözüme yapıştı.. Sende iyi düşün iyi olaylar gelişsin, öyle yorumlama ve kodlama kendini..
İyi yönü şöyle; âlâkasız bi etikete çeken çoktu önceden. Baktığında sağlık sorusu ama kişilik karakter de kol geziyor atıyorum. Sadece bu yönden iyi dicem aslında şimdi de otomatik etiket bunu yapıyor çoğunluk 😂
Havalar ruh halini etkiliyor ya, kesinlikle yalnız değilsin bu konuda. Özellikle böyle kapalı, gri havalarda insanın içi de hafif bir karamsarlığa bürünebiliyor. Ama bazen bu duygular geçici oluyor, bir anda güneş açınca insanın modunun değiştiğini bile hissediyorsun. Senin için de öyle olur belki, biraz sabret. 🙌
Hem belki de sadece biraz kafa dağıtman gerekiyordur. Sahile doğru bir yürüyüş ya da sevdiğin bir müzik açıp başka bir şeylere odaklanmak iyi gelir. Sıkıntıya yenilme, unutma her karanlık bulutun ardından güneş gelir. 🌤
Çıktım gece 4 e doğru bi turladım iyi gelir diye olmadı, eve döndüğümde bi saat geçmişti. Sabah oldu yine çıktım bi turladım yine olmadı, geçmeyecek bugün o kesin.