Öyle bir yerden girmişsin ki konuya.. İpin bazen ucundan döndüm, bir kere de dönemedim ve öldüm sanırım farkında olmadan.. İnsan hayatta neler neler görüyor, ne acılar biriktiriyor ve nerelerden dönüyor.. Belki de bir çok kez ölüyoruz.. :) O zaman sago yakışır..
Evet üç kere ölümden döndüm. 1998 de samsunda araba ile takla attım araba pert burnumuz kanamadı ama ölsün diye geldiler.. 1999 da 7 aylık hamileyken altınıza de takla attık araca sıkıştım ve bebeğimle ölümden döndüm.. Yine 2010 da çocuklarımla samsunda bir kaza gecirdik ölümden döndük... Verilmiş büyük sadakam var veya bilmiyorum işte...
Allah bazen sevdiği insanları koruyor diye düşünüyorum. Verdiği kararlarda, ikili ilişkilerde ya da iş dünyasından. Benimde birkaç kere ipin ucundan döndüğüm anlar oldu elbette. Kader diye değerlendirip normal hayatıma devam ettim.
Elbette genellikle gizli kapaklı işler çevirip te yakalanma ihtimalim olduğu durumlarda yaşıyorum ben bunu 🤷 Yakalanmadığım zaman ipin ucundan dönmüş oluyorum haliyle. Kocaman bir oh çekiyorum. Keyifli keyifli dolanıyorum sonra.
Nelerden döndüm, nelerden geçtim kim bilebilir ki.. Herkesin derdi kendinde saklıdır.. Bazen bile bile lades dersin uçuruma sürükleneceğini bilsen de.. Gözün kararir, ölsen de yapacaksındir. Durduramaz seni hicbir şey asla.. Yapmaman, yapmandan daha fazla öldürür.. Sonrası ne mi oluyor? Yalan :)
Evet bak yıllar önce öyle bir şey oldu ama şimdi onu burada anlatamam. Tam olarak direkten döndüm ama hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım. Tesadüfler silsilesi mi desem bilemedim.
Evet bak yıllar önce öyle bir şey oldu ama şimdi onu burada anlatamam. Tam olarak direkten döndüm ama hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım. Tesadüfler silsilesi mi desem bilemedim.