Bir dönem çok yaşadım çoktan kastım haftada bir kez falan. Ancak bu aralar hiç yaşamıyorum yaşadıysam da hatırlamıyorum ama yaşasam hafızamda kalırdı büyük ihtimalle.
Yanlış hatırlamıyorsam gözün biri önce mi görüyormuş diğerinden o da beyine sanki bunu daha önce görmüşsün yaşamışsın gibi aktarılıyormuş tam hatırlamıyorum da böyle bir şey vardı ama bu kadar kısa sürede gerçekleşen bir olay nasıl bize sanki uzun aralıklarla gerçekleşmiş gibi geliyor tuhaf. Araştırmak ve nedenini öğrenmek isterdim açıkçası ama nedense üzerinde durmuyorum sanırım doğru kaynaktan olmasını istiyorum.
Evet o kadar çok dejavu yaşıyorum ki yani sürekli yaptığım şeyleri bir daha yapıyormuş gibi, yaşadığım anları bir daha yaşıyormuş gibi oluyorum. Neden olur bilmem, bunun psikolojide altında yatan temel neden nedir, bilinçaltında mı kalıyor daha önceki yaşadığımız şeyler acaba bundan dolayı mı dejavu oluyoruz, bilinç altında kalan şeyleri bir daha mı hatırlamak için falan filan bunu merak ediyorum açıkçası.
Bide bana son günlerde daha sık olmaya başladı sanki bu dejavu olayı. Enteresan bir olay.
Cevap
13Cevap
Bu soruyu ben soracaktım yaaa😬🤦♀️😂
Neyse ben cevabımı vereyim 😏😏😂
Evet bir çok kez defalarca yaşadım.
Hatta bunun farkına vardığım zaman üç beş saniye sonrasını tahmin ettiğim bile oldu..
Daha bugün yaşadım valla. Makinayla dar bir yerden geçtim ve ulan sanki ben daha önce burayı gördüm gibi dedim. Ama ilk defa gittiğim yerdi eminim çünkü evraklar hazırlandı benim için.
Çoğu zaman yaşıyorum. Garip bir durum
Sürekli dejavu yaşıyorum.
Hatta yaşadığım andan sonrasını hatırlamaya çalışıyorum, şu şöyle olucak bu böyle olucak diye.
Tabii ki tahminlerimde başarısız oluyorum. 😄
Belli dönemlerde sık sık dejavu yaşayan bir insanım.
Dejavununda zamanı var heralde, ay tutulması, gezegen hareketleri gibi vs. Fjdjdj
Evet çok fazla yaşadım ve yaşıyorum. Önceden çok sorgulardım falan ama artık bir iki düşünüp bırakıyorum.
Daha birkaç gün önce yaşadım bu hissi.
Ara sıra geliyor başıma. Değişik ve heyecanlı hissettiriyor aslında.
Evet, sıklıkla değil ama nadiren de olsa yaşıyorum bunu.
Bir kac defa basima geldi. Oyle anlarda insan yoksa bir kac defa farkli donemlerde bu dunyaya geldim mi? Zamanda yolculuk gercekten var mi? Farkli bir alemden bu aleme mi geldim gibi sorularda buluyor kendini.
Evet yaşadım bir çok kez yaşadım hemde halada aklıma geliyor allah allah diyorum bu yer bu olay daha önce yaşamış gibiyim görmüş gibiyim diyorum ne innesiyse
Çok sık yaşıyorum. Bilimsel açıklamasını biliyorum.
Ama kafayı nasıl öyle yoruyorum da bu kadar sık şirazesi kayıyor anlamıyorum..
Ben hiç dejavu yaşamadım ve merak etmiyor da değilim
Sanmıyorum yahu. Hayal dünyam geniş diye yorumluyorum.
sürekli yaşıyorum bi yerden sonra çok can sıkıcı olmaya başlıyor
Bazen gittiğim bir yere, daha önce gitmişim gibi bir his oluyor içimde.
Sürekli yaşıyorum, hatta bazen dejavununda dejavusunu yaşıyorum...
Mesela aa ben bu günü daha önce yaşamıştım diyorum ya onu söylediğimide daha önce söylemişim gibi geliyor. Kısır döngü...
Gün içerisinde bir kaç kez yaşıyorum ilk hayatımda baya yasamisim biseyler 😂
dejavunun anlamına baktığınız zaman her insanın yaşamış olduğunu anlıyorsunuz zaten soru açık uçlu olmuş
Bazen yaşıyorum ve hoşuma gidiyor
Dejavu filmini de severim 😃
Evet yaşadım galiba birkaç kez hatta durup demiştim yani ben bunu daha önce yaşadım diye
Dün yaşaması muhtemelen olan durum ama aynı zamanda beynimden kaynar su döküldü hissi.. hücrelerim üşüdü çünkü sandım ben birini çok mükemmel sandım
Bu hissi ayda en az 1-2 kere yasiyorum acaba normal mi bu?
Dejavu yaşadım
Sürekli yaşıyordum bir dönem.
Bir çok kez yaşadım en sonda bu sabah oldu
Ben rüyamda bile dejavu yaşıyorum..
Sık olmasa da arada yaşıyorum
Evet yaşıyorum genellikle
Evet bir kaç kez yaşadım.
Jamais Vu da yaşadım Deja Vu da yaşadım..
Oldu evet çok şaşırıyorsun..
Çok fazla başıma gelen bir olay
Çok kez yaşıyorum bu durumu
Çok yaşadığım bir şey
Yaşıyorum öyle arada.
Evet
Evett
Cooookkkk
Aşırı cok yasıyorum
Çok defa yaşadım
Yaşadım
Evet yaşadım