Hepimizin değiştiği ve gerçeklerin farkına vardığı bir an olmuştur.

Hepimizin değiştiği ve gerçeklerin farkına vardığı bir an olmuştur.

Evet yaşadım.
24 yaşımda geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı ameliyat olmuştum.
Benim dönüm noktam o zaman olmuştu.
Zor bir süreçti benim için.
İnsanların gerçek yüzünü, hayatın çok acımasız olduğunu ondan sonra öğrendim.
Ama bana herkese ve her şeye rağmen mucizelere inanmayı da öğretti..
Tabi ki 2 net dönüm noktası yaşadım ikisinde de hayatımda köklü değişim oldu.
Hayat içinde durmadan dönüşüm yaşıyıruz aslında deneyimledikçe olgunlaşıukt insan düşüncesi ve bir yerden sonra hiç bir şeye şaşırmamaua başlıyorsun daha umursamaz daha tepkisizleşiyoruz alsında iyi gibi görünse de bireysel açıdan kötüleşiyoruz yavaş yavaş...
Gerçek arkadaş diye bir şey yok, olamazda, en güvendiğin her zaman sana acıyı yaşatandır, bu acımasız dünyada sadece kendimi önemsemeyi ve asla sosyal olmamak gerektiğini öğrendim. V tüm arkadaşlarımla olan zamanlarımı azalttım ya hiç ya da 10 dakika konuşuyorum çünkü onlara GÜVENMİYORUM.
14. yaşım bir dönüm noktasıydı, lise 2'nin kurban bayramı bir dönüm noktasıydı, üniversite 3. sınıf bir dönüm noktasıydı. Son olarak 20 Haziran 2022 Pazartesi akşamı bir dönüm noktasıydı. Şimdi yeni ve güzel dönüm noktalarımı bekliyorum. Ve umarım @AşkıÖldürmek gerekmez 😊
Bir yeni dönüm noktanı da bugün yaşadın..
Hahah sorry, 1 Temmuz 2022, buraya bırakıyorum :D
Bundan yıllar sonra insanlar yazını okusun o gün ne oldu desinler çok funny djhgfhd
Cevap
37Cevap
Galiba bu aralar dönüm noktası oluyor heralde
Hayatın kendisi dönüm noktası
Sanirim donum noktam yok. Olduysa bile kayda deger birsey degilmis ki hatirlamiyorum. Genelde ailemizde vefat eden insanlardan sonra hayati sorgulayip bazen radikal kararlar alabiliyorum. Ölüm konusu bazen icimi titretir, sorgulamama sebep olur ama donum noktasi olarak gormuyorum bunu.
İki kere yaşadım o noktayı. Bir çocukken bir de 26 yaşımda. Hayatımı ciddi mana da değiştirdi ve bugün ki ben yaptı.
birkaç dönüm noktam oldu.
daha farklı bakmaya başladım her şeye..
Bir değil birden fazla olay yaşadım. Onlar sayesinde birçok konuda aydınlandığımı hissediyorum.
Evet bir kere büyük yaşadım bunu ve o zamandan beri her şey çok çok farklı, kendimde dahilim buna...
Benim dönüm noktam, ekseni etrafında döndüğüm aşık olduğum kadın oldu. Çok güzel duygular yaşadım. Diğer herkese karşı bakış açım bir gecede değişti...
Hep kötü tecrübeler olacak değil ya, güzel tecrübeler de dönüm noktası olabilir...
Daha dönüm noktasina gelemedik. Birisi bir kazik firlatsa istanbuldaki 16 milyon insani dolasir hepsini teğet gecer gelir bana saplanir kesin. Su sanssizlik bahtsizlik bir dönüm noktasina ulassa artik
Mezun olup işe başlayınca rüyadan uyandım, deli gibi sorumlulukların yapıştığı yakamızı doğrultmaya çalışıyoruz artık
evet hayatımın kırılma noktası var, hayat çok tuhaf hiç umut yokken birden her şey bambaşka olabiliyo ama arada çekilen sıkıntıların haddi hesabı yok
Calismadan universiteyi kazanmam dönüm noktamdı
Aaa tabii olmaz mı.
Çok büyük aldatıldım. Aydinlandim sanki sonrasinda
Olay değil de hayatıma giren birisi oldu o dönüm noktam olabilir
Yıllar önce şu an oturduğumuz yere taşınmamız ciddi anlamda bir dönüm noktasıydı
Lise hayatim. hayati ogrendim. arkadaslardan kazigi ilk aşki herseyi
Üniversite diyebilirim o da fiziksel olarak değişimimden dolayı yoksa mental olarak hâlâ aynıyım 😅
Yaşadım acı verdi, kabullendim, duruma alıştım ve hissizleştim sonrası finall
Yaşadım tıp kazanıop inş müh okudum sınavı geçemedim sadaasd
Bu akşam hayatımda ki o dönüm noktasını yaşayacağım..
Fırsatım varken başka ülkeye gitmemek..
Seninle tanıştığım gün ❤
Dönüm noktası insanın kendi elindedir insan ne yaparsa kendi eli ile yapar bazıları insanların ayağına gelen sevgiyi tepdigi gibi
Evet bana gösterilen tavır ve bir çıkarı olmadan kimsenin beni sevmeyeceğini anladığım zaman.
Evet yaşadım.
Olmuştur elbetteki.
Evet oldu...
Namaza başladığım zaman
Gemide çalışmaya başlamam benim dönüm noktam oldu
Evet yaşadım Allah bir daha göstermesin
Evet, yaşadım..
Yaşadım yakın bir tarihte.
Yok hiç dönüm noktası yaşamadım
Yaşadım ya
Hayır henüz yaşamadım
Uçuk bir şey değil ama şimdilik ne kadar saf olduğumu fark ettiğim gün diyebilirim
Meslek hayatım diyebilirim
Mesleğe girdiğim an 🙂
Üniversiteye başladığım zaman
Evet bir dönüm noktam oldu
Evet
İsviçreye gittigim an
Askerden gelince
Yes..
Yaşadım
Yasadım
Üniversite kazanmak
Bikaç tane