Her şey gözünün önünde olup bitiyorken yine de kendini kandırdın mı? Yine şarkı sözlerinden soru açma perilerim geldi. Sana tutunmaya çalışan ben, beni tutmayıp düşüren sen. Kendimi kandırmak artık gelmiyor içimden.. 🦁
Sıkça yaptığım bir eylem. Eğer bir şeylerin beni olumsuz yönde etkilemesini istemiyorsam olmayan pozitifliği yaratırım. Bir gerçeği, durumu görmezden gelerek her şeyin iyi ilerlediğine dair kendimi kandırırım. Yanlış ancak kısa süreliğine de olsa o huzuru, dinginliği hissedebiliyorum.
Kendimi kandıramayacak kadar farkındalık sahibiyim. Hiç kandıramadım kendimi. İnsanların bazı eylemleri, fikirleri bazen aklımı kaçıracak noktaya getiriyor beni, tam delirecem farkındalığım müsade etmiyor deliremiyorum. Belki de hayat denen şeyde mantık aramak en büyük mantıksızlık , belki de ben zaten deliyimdir )
Evet bunu önceden çok yapıyordum. Gerçekleri yok sayıyordum, kaçıyordum. Ama bundan vazgeçtim. Çünkü gördüm ki gerçekler insanin peşini asla ve asla bırakmıyor. Yüzleşmek en iyisi.
Eskiden evet yapıyordum bunu. Birşeyler yolunda olmadığı halde kendi kendime yolundaymış oyunu oynuyorum. Artık mümkün olmuyor istesem de içimde bir kül yutmaz Mahmut Hoca var.