Onlar kim ya? Kim onlar da ben onlar yüzünden üzüleceğim. Hepimizin hayatının dönemlerinde olmuştur böyle insan müsveddeleri. Bizi kendimizle kavga ettirmeye çalışan, dört gözle düşmemizi bekleyen, milleti bize karşı dolduran, o küçücük aklıyla haddini bilmeden iyi niyet adı altında öğüt veren yaratıklar hepimizin hayatını işgal etmiştir.
Beni bilerek sinsice üzmeye çalışan yılanlar benim hayatımda kalamaz. Kendi pisliklerine bakmadan bana laf söyleyemezler, haa söylediler mi benden okkalı bir söz duyarlar, mahvederim onları. Engellerim, aradıklarında açmam, bir şey talep ettiklerinde acımadan, soğukkanlı, net ve keskin bir şekilde hayır cevabını yapıştırım. Hem sen beni gel keyfi üzmeye çalış, ayarlarımı alt üst etmeye çalış, sonra da işin düşünce de canım, hadi başka kapıya.
Şartlara göre ağız değiştiren kişileri ciddiye almam ve benim motivasyonumu düşürerek beslenen yaratıklara da niye istediğini vereyim? İnadına mutlu olurum. Zaten mutlu da olmak istiyorum, çünkü kendimi de seviyorum. Zaten kendimi motive etmek istediğim için bu yaratıkları hayatımdan atarım, görüşmem.
#SelamGençlik Biri beni üzmek için kıvranıyor demek.. Hani parayla bile yaptıramayacağım ruh/duygu halini biri, hem de beş para etmez biri benim peşimden yaşıyor! O zaten kendisine yapabileceği en büyük enayiliği yapıyor, daha noolsun😏 Kötülüğünde boğulsun. Bana da bu tiyatroyu izlemek ve keyif almak kalır.. #TubaSueda
Nefes almaya devam ettiğin sürece bu insanlar olucak çevrende o yüzden en güzeli üzülmemek çünkü hayat bu her şey olabilir ve insanlar (sende-bende dahil olmak üzere) çiğ süt emmiş her şeyi yapabilir nefis bu 🤷
Kimsenin kendimden daha fazla değerli olmadığını söylüyorum.. Beni üzen, üzmeye çalışan insanlar için bunu hissediyorum.. Bunu düşünürke objektifim oldukça.. Kibir, ego gibi kavramlardan uzak..