Üniversitedeki egolu şişirilmiş balon hocalar?

aranızda üni okuyan vardır mutlaka bir şeyi çok merak ediyorum ya bu ünideki özellikle proflar birde şu sümüklü araştırma görevlileri (hepsi değil tabii) neden bu kadar öğrencilere bir b? k gözüyle bakıyor. ne bilim aşağılayıcı tavırlar öğrenciyi bozmalar falan.. şimdi örnek vereyim benim üniversitede bir bölüm başkanı var ben de henüz 1. sınıfım ve sistemi daha tam öğrenemedim zaten üninin sitesinde de yeterli bilgiler yok. hani ders kaydıyla ilgili bir şey kafama çok takıldı ben de sorabildiğim her hocaya sordum tabii önce öğrenci işlerine.. hepsi beni birine yönlendirdi adam akıllı yardım eden yok ben de gittim mesajla uzun uzun derdimi anlattım bölüm başkanına ki çok kibar bir dille de ifade ettim kendimi. adam bana ters bir cevap verdi ve çok kaba bir üslupla. benim şarteller attı tabii. hiç beklemiyordum yani
deli oldum
ben de ağızının payını vermek için kendimi zor tuttum ve neden böyle dediğini ona sormak istedim. ama sonra sakinleşince dedim boş ver alttan al yarın bir gün dersime girer, işim düşer, bunla yüz göz olmayim küçücük bir şeyden falan dedim kendime. işte kusura bakmayınlar falanlar filanlar işte öyle konuyu uzatmadım. halbuki adamı yolda görsem yüzüne bakmam öyle bir tipleme. üslubu bozuk öğrenci de olsa ne konuştuğunu bilmeyen sözde prof. yani ne olurdu düzgün cevap verseydi ölür müydü? ne sanıyor bunlar kendini? o kadar yurt dışında eğitimiler, sempozyumlar, kurslar cart curtlar ama bunlar o yolda tüm bunları öğrenirken insanlıklarını da unutuyor galiba. neyse adamı çok tanımıyorum ama bana yazdığı bir cümleyle ne kadar skimdirik bir hoca bozuntusu olduğunu anladım. sizce ona karşılığını vermemekle hata mı ettim? kendimi ezilmiş gibi hissediyorum da hgjkdbdjkf
Üniversitedeki egolu şişirilmiş balon hocalar?