Seçim Değil, Sonuç Demek Daha Doğru Olur Daima. Seçtiğimiz İnsanlar Ve Seçtiğimiz Yaşam Tarzı Bizi Böyle Sonuçlara Götürebiliyor. Mutsuzluğunun Kaynağını Bul Ardından Sebebini Bulmuş Olacaksın. Sonra Ne Yap Ne Et Savaşarak Mutsuzluğunu Gidermeye Çalış. Bu Yolda Çok Zorlanacaksın Ama Şunu Söyleyim Bu Savaşın Sonu İki Türlü De Yenilgi.
Hayatta Daima Kendimizle Savaş İçerisindeyiz, Kazanırsak Kaybediyoruz. Şunu Da Eklemekte Fayda Var Kazandığında Mutsuzluğun Bitecek, Lakin Duygularını Kaybedebilir Ve Hissizleşebilirsin.12 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız olmak bir tercihtir evet ama bir insan mazoşist değilse bile bile mutsuz olmayı tercih haline getirmez.
Yani aklı başında bir insan mutsuz olmayı seçmez.
Sen de ters giden birşeyler vardır muhakkak. Ya çok iltimaslı davranıyorsun ya da kıramadığın insanların kırmalarını sineye çekiyorsun123 Yorumla- +1 yıl
Kendine bir iyilik yap ve gereğinden fazla iltimaslı olup kendini üzme
- +1 yıl
Üzülmelerin devam eder ve kendini iyi hissetmemeye başlarsın ama. Bence bu sözü vermelisin
- +1 yıl
Neden kendine bu kötülüğü reva görüyorsun peki?
Neden bu sözü veremiyorsun? - +1 yıl
Suçluluk hiç bir zaman kalıcı değildir ve olmamalıdır da zaten.
Her ne yapmışsan ya da her ne için suçlu hissediyorsan kendini bende unutup onu hayatında bakmalısın.
Henüz çok genç ve çok güzel bir yaştasın, ki; bu zamanlarda senin arkandan hayat bile yetişemiyor olmalı. - +1 yıl
Hayır bu kabul edilebilir bişey değil ama‽
Her hayat içinde acılar ve soru işaretleri barındırır ama hayatın sahibi asla kendini o acılara teslim etmemeli.
Ki ben öyle umuyorum ki senin aslında kendine eziyet etmeni gerektirecek kadar suçluluğun yok - +1 yıl
Her ne kadar son yorumumu cewapsız bırakmış olsan da eig için teşekkür ederim efenim 🙏
- +1 yıl
Suçlu olduğuna inanmıyorum.
Daha doğrusu, her neyse o suçluluk diye bahsettiğin onun suç olmadığından eminim. - +1 yıl
Yaşanmışlıklardan tecrübe diyelim.
İstersen sen anlat ve ben de çürüteyim senin suçluluk dediğin şeyi.
Hodri meydan - +1 yıl
Rica ederim. Asıl sen sağol.
Fakat anlatmaya bile çekiniyorsan, öyle sanıyorum ki senin bu halin suçluluktan ziyade utanmak gibi bişey sanki - +1 yıl
Peki madem. Sen nasıl istersen..
Mamafih anlatsan nelerin değişeceğini ya da değişmeyeceğini ne sen bilebilirsin ne de ben.
Fakat şunu asla unutma bu dünya hiç kimse için suçluluklarına takılı kalıp hayatı kaçıracak kadar uzun misafir etmeyecek bizi - +1 yıl
Ben ölümle beraber moral vermeye çalışmadım. Hadiseyi bilmeden nasıl moral vereyim ben. Ben sadece bişeylere can sıkıp kendi hayatını manipüle etmemen gerektiğini söylüyorum.
- +1 yıl
İlaveten bıktırdığım bir yerde bulunmaya devam etmekten haya ederim. Hoşçakal
+1 yılMutsuz olmak bence bir tercih. İnsanlarin çoğu mutsuz. En belirgin sebebi ise mutlu olmak için ufak sebepler dahi yeterken bizim kıymet bilmeyip her şeyin fazlasını istememiz olabilir diye düşünüyorum.
110 Yorumla- +1 yıl
Nankörlük de diyebiliriz ama dikkat et çoğu insan klasik bir hayat peşinde. Memur olayım, önce araba alayım, araba sonrası ev alayım. Sonra yeni arabalar evler. Sürekli mal ile mutluluk peşindeyiz. Hâlbuki bir insanın mutluluğu mal mülk ile ilgili olmamalı diye düşünüyorum. Yanında değer verdiği kişi ve kişiler olduğu sürece zaten o insan dünyanın en zengin insanıdır.
- +1 yıl
Ailen yaşamıyor mu?
- +1 yıl
Yanında olmak değil bence mesele sadece. Günümüzde herkes bir telefonla yanımızda zaten. Seni herkesten ve her şeyden seven insanlar ailedir. Bu yüzden bu bile mutluluk sebebi olabilir diye düşünüyorum.
- +1 yıl
85 yaşında ki dede gibi konuşuyormuşum gibi gelebilir ama. Ben elimdeki şeylerin kıymetini çok geç anladım. Bu yüzden bu şekilde konuşuyorum. Dünyanın en iyi sevgilisi olsun veya arkadaşı olsun hepsi kendisi için seni satabilir. Ama ailen senin için gerçekten canını dahi verebilir fark burada yatıyor.
- +1 yıl
Sınıfta kaldım, ailem destek oldu. Seni asla bırakmam diyen kişi bıraktı ailem yanımdaydi. En samimi dostum saçma bir sebepten beni sildi. Ailem onlarca hatama rağmen hiçbir zaman bana sırt dönmedi. İşte bu yüzden ailemiz olduğu için her zaman mutlu olmalıyız.
+1 yıl@aicha_ mutsuz olmak kesinlikle bir seçimdir yanlış insanı seçersin üzülürsün yanlış arkadaşı seçersin üzülürsün yanlış bir iş yaparsın üzülürsün bazen insan ders aldım der ama aynı hatayı yapar...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılAslinda degil suc bizim cok iyi niyetli iyi kalpli olmamiz
12 Yorumla- +1 yıl
Bıde herkesi kendimiz gibi olmamiz
+1 yılSeçimler getirir ama mutsuz kalmayı istersin bazen çünkü mutluluğu basit şeylerle yaşayamıyosundur ama ileride o mutluluğu yakalayabiliceğin değerli şeyler için belkide bir bedel ödüyosundur
10 Yorumla
+1 yılKimse mutsuz olmayı seçmez, insan yaradılışına ters. Şartlar kimi zaman insanı mutsuzluğa iter ama hep aynı gitmez hiç bir şey.
20 YorumlaMutluluk ve mutsuzluk ne seçim ne hedef. Seçimlerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda ikisiyle de karşılaşırız.
10 Yorumla
+1 yılBazıları var doğarken bahtı kara kimileri sefası suruyor kimilere cefasını çekiyor bizim gibi.
12 Yorumla- +1 yıl
Napcan bazı gerçekler
+1 yılseçim olmadığını düşünüyorum, hayat şartları bazen insanı çok yoruyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nasıl yaşadığına bağlı şans ve kadere inan bir gün kazanan sen olacaksın
10 Yorumla
+1 yılSeçimlerinin sonucu olarak mutsuzsun seni mutsuz eden sebepleri ortadan kaldırırsan mutlu olabilirsin 🕊️
116 Yorumla- +1 yıl
Bazen sadece durup düşünmek gerekir
- +1 yıl
O sıkıntıların geçmişe aitse kabullenmeyi, şimdiye aitse değiştirmeyi; geleceğe aitse planlamayı, bilmek gerekiyor ne kadar zor olsa da...
- +1 yıl
İşte o zaman aşk acısı denir ismine
- +1 yıl
Mutsuz olmanın sebebini bulduk sanırım rica ederim ✌️
- +1 yıl
Kelimeleri seçisinde edebiyata ve sanata olan ilgini görüp Simyacı kitabının konusu gibi hayatında hedefler belirleyip bir amaç uğruna yaşarsan Mutlu olacağına inanıyorum 😇
- +1 yıl
Amaçları kendimiz belirleriz sende neler yapmak istediğini düşünüp buna uygun amaçlar belirlemelisin
- +1 yıl
Kolay şeyler asla mutluluk vermez üzerinde ne kadar emek harcar ve çabalarsan hedefine ulaştığında o kadar mutlu olursun.
Benim sana tavsiyem hayattaki amacını yapmayı sevdiğin şeylere göre belirle böylece bu yolculukta harcadığın emeklerdende mutlu olursun - +1 yıl
Rica ederim en yakın zamanda mutlu olman dileğiyle🕊️
+1 yılBirz öyle. Huzurlu olmak pek tercih edilmediği için oluyor
10 Yorumla
+1 yılKimi zaman elde değil kimi zaman seçim konusuna göre değişir
00 Yorumla
+1 yılİnsan yaşadığı olayları kontrol edemez kötü olaylar mutsuzluk getirir olumlu olaylar mutluluk getirir
10 Yorumla
+1 yılBazi secimler insanin elinde degil fakat herseye ragmen pozitif olup bardagin dolu tarafini gormeye calisabiliriz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimi zaman seçim
12 Yorumla
+1 yılKıyamam sana mutsuz olma 🥺
12 Yorumla- +1 yıl
Ben varım yanında
+1 yılBazen elde olmayabiliyor. Mutsuzluğu bırakmak için de çaba sarf etmek lazim
20 YorumlaBen çok rahatsız oldum bu durumdan mutlu olmaya çalışsam da insanlar müsade etmiyor sanki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre seçim. Neden mutsuzsun
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence mutsuz olmak mutlu olmaktan daha zor
Cevap sahibi+1 yılAğzının tadini kaçıran şey senin tercihin sonucu ortaya cikmistir
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki 60 yaşına geldin
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşte bakış açısı nerden baktığına göre değişir kimse kimseyi mutsuz veya mutlu etmez aslında biz kendi kendimize yaparız
Cevap sahibi+1 yılYani bunu sen bulacaksın kimse senin için bulmaz
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kişi ne yaparsa kendine yapar
Hayır seçim değil
kader..10 Yorumla
+1 yılSeçim değil biraz kader...
10 Yorumlaevet hanımefendi bu bir seçim ve davranış
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle kendin istediğin için mutsuzsun
11 Yorumla- +1 yıl
sen beni delirtiyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeçim değil anca o alışkanlıktır.
10 Yorumla Bence sen mutluluğu sonuna kadar hakeden birisin
114 YorumlaSen mutsuzlugumı seçtinki?
12 Yorumla
+1 yılKader sanırım
17 Yorumla- +1 yıl
Kader bizi kovalamaz Kader herzaman bizim önümüzde gider
- +1 yıl
Doğmadan yazılan bir kader oluyor
- +1 yıl
Yaşanacakmis bir kader oluyor bilsek böyle olacağını yaparmiyiz hataları
+1 yılHiç bir şey için mutsuz olma
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oluyorsun
- +1 yıl
Ben biliyorum 😂😂
- +1 yıl
Söyleyemem 😂
- +1 yıl
burada söylemek olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen seçim bazen değil.
10 Yorumla
+1 yılİstersen sen de güzel bir seçim yapabilirsin canım
00 Yorumlateorik olarak evet
12 YorumlaKabul ettiğin için teşekkür ederim
10 Yorumla
+1 yılSeçim değil, bakış acısı.
30 Yorumla
+1 yılBazı durumlarda seçim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet seçim
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyça bana yazsana bir
Cevap sahibi+1 yılNe alaka 🙄
- Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu ederim isterseniz
04 Yorumla- +1 yıl
Deneyelim
- +1 yıl
Tamam gel canım
Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı. Çaresizlik.
14 Yorumla
+1 yılEvet Bir tercih ve hastalık tır
10 Yorumla
+1 yılKısmen sana da bağlı
10 Yorumla
+1 yılYani biraz senin elinde
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir
10 Yorumla Bence seçim değil zorunluluk
10 Yorumla
+1 yılÇiçeğiniz çok güzel :)
10 Yorumla
+1 yılevet sanırım bizi mutsuz eden şeyi seçimlerimizdır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yok degil kader
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre evet
10 Yorumla
+1 yılgeçim seçim değil
10 Yorumla
+1 yılÇevre şartları önemli bir etken.
10 YorumlaSenin elinde
10 Yorumla
+1 yılDeğil
10 YorumlaBir tek dileğim var mutlu ol yeter knk
10 Yorumladegil
10 Yorumlayoo seçim değil tabiki şans bende mutsuzum 🙁
10 Yorumlaöyle diyorlar
10 YorumlaNeden mutsuzsun
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kaderle ilgili bir durum mutsuzluk da öyle
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı takipleselim mi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim mutsuz etti seni
04 Yorumla- +1 yıl
Peki anlatma 😉
- +1 yıl
Herkes birşeyler oyuyor 😉
evet bir seçimdir
00 Yorumla
+1 yılBir mesaj bekliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ahhhhhh ahhhhh!
Değil
10 Yorumla- Devamını Gör (9)