Merhaba ben atanmış bir öğretmeni güzel neşeli ve iyi biriyim diye düşünüyorum. Evim var arabam var yaşım 30. Bunları niye söylüyorum çünkü hani bunlar olmasına rağmen aşırı mutsuzum dmeek için. Çokta iyi bir sevgilim vardı ama beş gün önce ayrıldık nedeni ise benim sürekli ilgisiz davrandığı için ayrılalım dememdi işi çok yoğun o yüzden bu aralar ilgisizdi bende ayrılalım diyince ipi kopardı. Sonrasında sayfalarca mesaj attım ama okumadan sildi herşeyi beni de sildi. Onu öyle çok özlüyorum ki şu an herkesten herşeyden nefret etme morundayım kendimi yapayalnız hissediyorum o benm herşeyimmiş meğer. O kadar çaresizim ki ne yapmalıyım bilmiyorum. Şimdi kovıd oldum okula gitmiyorum bu yüzden sürekli evdeyim ve ilişkimizi düşünüyorum. Sanki hayat bana hep zorlukları ile geliyor. Ne yapsam bilmiyorum başkasını sanki bi
Daha asla sevemem diye düşünüyorum sanki hayatım bitmiş gibi sanki bi daha suratımda hiç gülücük olmayacak kalbim de ki bu hançer hiç çıkmayacak gibi ne yapmalıyım yaşamak çok zor diye düşünüyorum sanki en kısa zamanda ölüp gitmek istiyorum gibi
Daha asla sevemem diye düşünüyorum sanki hayatım bitmiş gibi sanki bi daha suratımda hiç gülücük olmayacak kalbim de ki bu hançer hiç çıkmayacak gibi ne yapmalıyım yaşamak çok zor diye düşünüyorum sanki en kısa zamanda ölüp gitmek istiyorum gibi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer