Yüzünü görmüşsün kizin begenmişsin şişko çıktı diye böyle söylemek zorunda misin? Her ne kadar 2014 yılında olsak da hala böyle düşünen bir toplumun icinde bulunmaktan utanc duyuyorum. Önyargılarınız ve kendi egolarınız o kadar fazla ki... Size ne? Oyle yapmak istemiş öyle yapmış. Sanki sizin her fotoğrafiniz efektsiz ve bununla egonuzu tatmin ediyorsunuz. Actigin baslik cidden cok sacma kızlara kezban diyen bir topluluk sana katılıyor diye senin de egon tavan yapiyor. Ve Hayır retrica güzeli olan çirkin bir kiz değilim. Sadece siz bazi şeyleri gereksiz abartiyorsunuz. Biraz empati, biraz hosgoru...
82 Yorumla- +1 yıl
Şiddetle katiliyorum size
- +1 yıl
ben sadece fotonun rengini degistiriyorum hicbir zaman yuzumle ya da vucudumla oynamam ki :D bu ego tatmini degil gercekten sasirdigim bir olayi yazdim yukariya. insan ne ise o sekilde gorunmeli kilolu diye ayiplamiyorum sadece yapilanin sahtekarlik oldugunu dusunuyorum. yoksa onceden bende kiloluydum bilirim bu durumu. uslup dalga geciyormus gibi gorunmustur ama asla oyle degil.
En İyi Cevaplar
bir vine vardı.
Kızın profil resmine bakıyosun Adriana Lima gibi, bir geliyo bozca ada limanı gibi. Teknem olsa izin isticem uzaklaşmak için :D :D2515 Yorumla- +1 yıl
Murat diyodu bunu yaa
- +1 yıl
sıçmık :Dddd
- +1 yıl
Hehehe :)
Photoshop a suçu atmayın, hayatın heryerinde var bu. Herkes görünmek istediği gibi görünür.
Güzel kyafetler giymek , makyaj yapmak , güzellik salonuna gitmek , estetik yaptırmak photoshopun canlanmış hali değil de nedir?
İleride DNA değiştirme ve istediğiniz vicudu seçebilme şansımız olucak.
Tek sorun şu , ne demişler.
Ya olduğunuz gibi görünün, ya da göründüğünüz gibi olun..
Yani görüntülerini o ya da bu şekilde geliştiren arkadaşların , insanları gerçek halleriyle de mutlu etmelerini diliyorum :)00 Yorumla
Değerli kardeşim öncelikle şunu bilmekte fayda var:Herşeyin doğal olanı en güzel olandır. Neden insanlar başka insanlara daha iyi ve daha güzel görünmek için böyle şeyler yaparlar bende onu anlamış değilim. Sizi beğenen olduğunuz gibi beğensin. Allah'ın yarattığı her şey güzeldir. Sorun etmeyin bunları kendinize. Ne demiş Mevlana hazretleri:Ya olduğun gibi görün, Ya göründüğün gibi ol. Ne kadar güzel bir söz öyle değil mi? Bu kelimeyi bir Allah dostu söylüyorsa vardır muhakkak bir hikmet...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
bende kötü bakıyorum. sonuçta insan gerçekte neyse fotoğraflarında da öyle çıkmalı. ama bildiğiniz gibi türkler en ufak şeyi bile sorun ettiği için kendilerini "güzelleştirmeye" çalışıyorlar. bir yazı okumuştum ayşe arman'ın neden insanlara olmadığımız biriymiş gibi gözükmeye çalışıyoruz. facebook instagramda olmadığımız gibi pozlar, makyajlar vs. bunlar hep medyanın bizde bıraktığı etkiler işte:) photoshop denen o lanet şey herkesin güzellik anlayışını alt üst etti maalesef. bu vidyoyu ilk izlediğimde çok etkilenmiştim:)
https://www.youtube.com/watch?v=zRlpIkH3b5I30 Yorumla
+1 yılCook gormuyorum onceden ugrasirdik phodoshop yapacaz diye simdi sagolsun oyle telefonlarimiz var ki direk phodoshoplu cekim yapiyo cagin gereksinimimi boyle seyler bilmiyorumda imkan varsa kullanican aga derim:)) sahtekarlik vs ise burada herkez sahtekar :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. Doğru bulmuyorum!
Neden dersen hadi diyelim biri ondan Hoşlandı ve onla görüşmek istedi ve o gün buluşup ta o erkeğin ve kızın gönlü ile oynaması ne hadine?
bence gerçek resimi koysunlar çünkü fake sadece üzüntü yaşatır.
Hatta böyle yalandan dolayı polislik sorunu bile ola bilir.00 Yorumla
+1 yılöncelikle hem soru soruyorsun hem kendin cevap veriyorsun nerden biliyorsun kötü karşıladığımıda tabiki karşılarsın gibi baskıcı bir cevap veriyorsun. hayır hiçte kötü karşılamiıyorum ne güzel fotoğraf çalışması yapmış kendini nasıl iyi buluyosa onu yapmış kime neki bundan okadar manken öyle ekranda göründüğü gibimi sanıyorsun
10 Yorumla
+1 yılHepimizin bedeni toprak olmayacakmi neden insanlar aynada kendi sifatlarina bakmadan karsidaki insani görüntüsüyle assaliyor anlayamadım gitti. Demekki kiz kilolarinin vermiş olduğu utançtan dolayi koymamis boydan resim.. sonuçta bizim ne olcagimiz belli degl
00 Yorumla
+1 yılSimi bir iki resmi varsa bu şekil bişey demem çünkü bazen öyle denk geliyor insan zayif cikiyor felan sonra cok hosuna gidiyor o resim birileriyle paylasma ihtiyaci duyuyor.. ama cok resmi varsa ve hepsi öyleyse gercektete dedigin gibi kiloluysa mesela cok uyuz olurum kimi kandiriyorsun diye
00 Yorumla
+1 yılKandırılmak diye bir şey yok. İncelememek diye bir durum var.
Sürekli yüz fotoğraflarına bakarsan kalkıpta deme yani şişko çıktı yok bilmem ne vs diyerekten.
Nitekim yüz zaten ele verir bir şekilde.
Bir insan zaten sürekli yüz, köprü kemiği gibi paylaşımlar yapıyorsa kıçı yağ tenekesidir bu kadar basit.
Bu kandırılmak vs değil, incelememek.00 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/AY6pnp.jpg
https://i.hizliresim.com/ynoXNy.jpg
https://i.hizliresim.com/R69q06.jpg
Photoshop böyle saçma şeyler için yapılmalı, milleti kandırmak için değil reyiz11 Yorumla
+1 yılbence kötü bişi mesela internett üüzerinden olan sevgililerden di ilişkimiz çocuk çok tatlı yakısıklı bişey ama bulştuğmuz zaman hayal kırıklığı yasadım -,- retricanın allah belasını versin -,- töbe töbe bende kullanıom skjshkjs
10 YorumlaAğzının içine bakılan insan olmak istiyorlar, muhtemelen daha önce hiçbir özellikleriyle ilgi çekmemişlerdir. Beğenilmek saplantısı olmuştur, hilelere başvurmak bundandır.
Kişilikle ilgi çekmek zor, fizikle ilgi çekmek kolay sonuçta00 YorumlaSinir oldum ya kizi goremedim ki telefonlayimm diye neyse ama ceymera sonrda retrika gibi seylerde insanlar zaten kendileriji kandirirlar bende yapiyom ama asiri degil ki sadece yuz e isik falan gibisinden
00 Yorumla
+1 yılbunun lezbiyenlik ile bir ilgisi yok zaten yani en azından benim görüşüm öyle. hassas bir insanım bende güzel kızlara imrenirim heleki kendini hiç ama hiç sevmeyen beğenmeyen biri olarak aslında çirkin bir insan değilim ama iştee :)
02 Yorumla- +1 yıl
He yaaaa :):):)
sana şöle bir olay anlatıyım bizim sınıftan bir kız var kilolu ve kısa boylu yüzüde okadar güzel değil yani ben bıle ondan ıyıyım bence ama kız okadar fotojenikki sadece yüzünü çekerek internetten en yakışıklı kişilerle çıkıyor gerçekte görüşmüyor çünkü gerçekte öyle değil çıktıgı kişileri görünce ağzım açık kalıyo :8
00 Yorumla
+1 yılAslında insanlar sadece dış değil iç parametrelerini bile değiştirirler sosyal ortamlarda, internette başka bir bedene bürünme isteği ile beğenilme dürtüsüne kendini kaptıran insan bir süre sonra o benliğe bürünür ve ona inanır. Bu bir bozukluk ya da hastalık değildir niyetlere göre. Hayatın eşit davranmadığı yerlerde bir rüya görme isteği gibi. Uzaklaşalım kaçalım yerine insani ilişkiler kuralım.
00 Yorumla
+1 yılKızların çok büyük kısmı internette paylaştıkları fotografları photshopsuz olmuyor. Kandıran kendisini kandırır. Beni kandıran insana hiç acımam. Yalan söyleyen zaten benden uzak dursun.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben şu an profilimdeki resmimden 10 - 15 kilo arası daha zayıfım. Ayrıca en kötü hallerimden birisi o fotograf ama pek fotorafım olmadığı için onu koydum. Bundan da pek rahatsız değilim. Kötü halimi beğenen iyi halimi hayli hayli beğenir ;)
+1 yılBen olduğum gibi görüneyim diye makyaj bile yapmıyorum :D şaka bir yana. Photoshop benim hoşuma gitmiyor. Ben fotoğraflarima sadece effect veririm. Gerisi saçma olurdu zaten
00 YorumlaNe diyebilirsin ki? PHotoshop diyorsan ya facebookta ya da instagram tarzı bir yerde gördün. Asosyal, bir o kadar da sanal bir gözlem. Neyi gerçek ki bu sanal alemin?
00 YorumlaBen onca yıllık grafik programlarıyla uğraştımda, hiç resimlerime photoshop yapmak gelmedi aklıma. En fazla noise azaltmışımdır.
06 Yorumla- +1 yıl
tabiki rutus ama benim burada bahsettigim zayif gorunmesi. bunu shopla mi yapiyor yoksa yuzumu zayif tam bilmiyorum ama aslinda bir arkadasim bile var shopla vucudunu incelten. yani cevredekileri kandirmaktan baska bir sey olmuyor bu bana gore. sosyal aglarda falan cok oluyor. yuzu de gectim artik yani :)
- +1 yıl
youtube'a
photoshop tutorial fat to thin
yazılırsa bir çok photoshop dersi çıkıyor.
hızlı bir örnek : https://www.youtube.com/watch?v=NjoHpxTjLJk
evet sanalm alem den birilerini ayarlamak icin ola bilir kendını cok ğüzel ğibi kandıran saf insanlarımız da var ben karşıyım bu tur şeylere allahın verdıyı vucuda inkar etmem allaha sukur kendımı seviyorum :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 840 cevap paylaştı. hic sorma disarda suratina bakilmayacaklar pshopla retrica vs ile adriana lima misali bence cok yanlis ya dogal koy ya hic koyma zaten sen deilsin
00 Yorumlabir erkeğe paintte meme çizmekle aynı olsa gerek :D
NOt:bu lezbiyenliğin başlangıcıdır :D02 YorumlaKandırmayın milleti. :) Şu var ki moda dergilerinin, giyim firmalarının mankenlerş bile hep photoshoplu. Nasıl edecez şimdi.
00 Yorumla
+1 yılbir program var kullanan vardır perfect365 diye makyaj kaş alma vb şeyler yapıyor bence herkes dikkatli olsun bu konuda program dehşet bişey
00 Yorumla
+1 yılPhotoshop CS5.1 full arkadaşlar kendinizi benzetin 😃
x-virus.pusku.com/Programlar/PhotoShopCS5.1.rar00 Yorumla
+1 yılphotoshop bir kaç egoistin eline geçmeden önce asil bir programdı bence :( neysem oyum..
20 Yorumla
+1 yılBence çok saçma ve ezik bir davranış kendisi gibi olmak varken hayali bir karaktere bürünmüş elma isen armut olamazsın :D bu kadar basit olduğun gibi görünmek her zaman iyidir 3 kağıt ve yalan sadece sorun getirir :)
00 Yorumla
+1 yılturizmde fotoğrafçı olan arkadaşlarım larım var . çekilen fotoların baskıya kadar ki aşamalrını gördüm ondan sonra hiç bir fotoya inanmaz oldum
00 Yorumla
+1 yılBende oyleydim ya surekli shop yapiyordum artik dogal koyuyorum begenen boyle begensin begenmeyen begenmesin kardes banane en mantiklisi :D
00 Yorumla
+1 yılbunu yapan kişi ister erkek olsun ister bayan sadece kendini kandırır başka bir kazancı olmaz üzülen eninde sonunda kendisi olur başkası değil
00 Yorumla
+1 yılPhotoshop olayına karsıyım kişi kendini değiştirip insanları yanıltmamalı ama böyle az renkle oynayanlar var onlar kendilerini değiştirmediği sürece sıkıntı yok
00 Yorumlabazı ınsanlar cok fotojenık ondan kaynaklanıyo bende mesela resımde hıcbı oynama yapmam ama resımde cok normalden daha yakısıklı cıkarım :) boydanda yakındanda
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. aynen ya saçmalık bide bizim orda adam köyün ortasındaki boş tarlayı shop la dublex villa havuzlu deniz kıyısında yaptı internetten sattı alan adam geldi bir baktı köyde sadece boş tarla ne deniz ne ev ne havuz var sadece inek pisliği var :)
00 Yorumlaozguven eksikligi. kinamiyorum oyle biseye basvurmak onlarinda hosuna gitmiyordur.
11 Yorumlasaçmalıktan başka bişey değil tamam photoshop güzel bişey ama insanları bu şekilde kendilerinin dışında başka bir biçimde tanıtmak hoş değil
00 YorumlaÖzgüven eksikliği bnce kendi bile kendini oldugu gbi kabul edemiyosa ohooooo :)
00 Yorumlainternetten tanışıp sende buluşma bir kızla saçma yani.
00 Yorumla
+1 yılİnsanları kandırmış oluyorlar ve tabii kendilerini de
00 YorumlaMesela bende kiloluyum ama fotoğraf koyduğumda soran insanlara zayıfım demem çünkü vücudumu genelde koymuyorum sahtekarlık yapmam
00 Yorumlaya bu zamanda filter kullanmayan mı kaldı ama şişmansan şişmansın zayıflatmak saçma geliyo banada :)
00 YorumlaOnu bilmiyorum da, benim fotoğrafımda photoshop yok.
Tamamen doğal, kendi kelim. :D00 Yorumlaphotoshop kullanmayı biliyormuş bak zeki kız :) ama noldu. balkabağı...
00 Yorumla
+1 yılEğer bir albüm ya da film afişi için çekilen bir fotoğraf değilse ufak tefek filtreler hariç fotoyla oynamayı gereksiz buluyorum ama kendi fotolarını öyle güzel hissediyorlarsa bir şey diyemeyiz
00 YorumlaYa çok mantık atasel ayeti var mesela örnek veriyorum şimdi kız gidiyor photoshop resmini gönder yok çocuğa sonra buluşuyorlar bakiyiki kız o degil ne olacak onu merak ediyorum
00 Yorumlafotoshopa lanet gelsin foto adriana lima gelen kız dilberay...
00 Yorumla
+1 yılGereksiz bisey ben ozellikle butun fiziksel ve karakteristik ozelliklerimi ortaya dokerim ki bilsin de gelsin haci sonradan hasss diye bir cokuntu yasamasin diye karsimdakinin de oyle olmasini isterim birbirimizi kandirmayalim simdi
10 Yorumlaolsun yüzü güzlmiş kiloluların zaten genelinin yüzü güzel oluyor
00 Yorumlaİsteyen istediğini yapsın. Gerçek er ya da geç ortaya çıkar =D
00 Yorumla
+1 yılyalancının mumu yatsıya kadar yanar. Mızrak çuvala sığmaz da diyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılFacede Shoplu Manken, Sokakta Bildiğin Sümüklü Ayten... :)
10 Yorumla
+1 yılPhotoshop olsa yine iyi kafa kesiyolar kafaya takıyolar :DASd:ASD
00 Yorumla
+1 yılKandirma amaci tasimadigi surece yetenek acisindan bakarsak gercekten cok iyi iş cikaranlar var sanat eseri calismalar gordum
☆mekanik00 Yorumla
+1 yılTabi bu olayın bir de Star gazetesi boyutu var.
Ondan ötürü diyeceğim tek şey:
- Çıkan çivisini bile yok ettiniz l*n dünyanın.00 Yorumla
+1 yılBazen bakıyorum fotolara l*n bunlar nerede yaşıyo e madem yaşıyo ben neden görmüyorum bu sokaktakiler ne? Kesinlikle insanın dengesini bozar bu olay zararlı zararlı
00 YorumlaFacebook'ta mesela kıza bakıyorsun 10 numara tipi var realde görüyorum çoğunu yüzleri sivilceli şişko tipsiz vs. vs sanalda milleti kandırıyorlar işte.
00 YorumlaLisede Sözlüme 15 15 veren Kimya Hocası Derya Hocanın Bas Kısmını Alexis Texas in başına yerlestirmstm uygun olmayan Vaziyette onuda geri yazicidan cikarip okul Tuvaletine asmıştım :D
10 YorumlaO değil de bu retrica furyası nedir ya. Bir ben sevemedim şu programı. Neyini beğeniyorlar onu da anlamadım ki. mavili, grili flulu sisli sisli garip bir efekti var, iç karartıyor resmen. baca dumanı gibi neyini beğeniyorlar bu efektin ya
00 YorumlaHer güzellik ALLAH'ın güzelliğine delildir o halde bu güzelliği insanlarda ki tecellisini küçük görmek günahtır
öyle yaparak kendilerini kandırırlar hem ALLAH'ın verdiği güzelliği beğenmez oluyor bu ise günahtır.00 YorumlaAdı üstünde fotoğraf... Sanaldan tanışıp buluşmadığın sürece bunları dert etmezsin
00 Yorumla
+1 yılBazı arkadaşlarım öyle bir shop yapıyor ki tanımakla guçluk çekiyorum. 'o bu mu' diyorum. Shopla butun kızlar birbirine benziyor. Ufak tefek ben de shop yapıyorum ama shopla tamamen kendimi değiştirmeyi kendime hakeret olarak görüyorum.
00 YorumlaKimse karşısındakini kandıramaz sadece kendini kandırır, takılmam böyle şeylere
00 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne