Küçükken masum çocuklardık hepimiz. Ben küçükken Uğur böceklerini toplayıp onlar ev yapardım dışarıda kalıyorlar diye çok küçükler ölürler diye. Ablam bana bir tane taş göstermişti o zaman 3 veya 4 yaşındayım. Taşın içinden leylek çıkacağını inandırmıştı beni. Geriye baktığınızda olduğunuz kişiden büyük değişimler geçirdiğinizi göreceksiniz. Üzülmeyin çünkü bu çok normal mutlaka bir değişim söz konusu olacaktı zaten. Evet Çok şey değişti içinizde çok farklı şeyler oldu belki ama şu anda olduğunuz belki güçlü belki inatçı belki cesur karakterinize değişen şeyler sebep oldu. Unutmayın bazen gerçek olgunluk için büyük yıkılışlar gerekiyor.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Geriye dönüp baktığımda bazıları için giden boş zamanımı görüyorum. Geriye "tek" kalan ise ben oluyorum. Yaşadığım o kadar hayal kırıklığına ve defalarca dibe vurmama rağmen düştüğüm o çukurdan çıkmayı, her seferinde daha sağlam kalkmayı bildim. Kaybolmadım hiç bir zaman.
Hayat bu yüzden çok garip bir serüven içte.. Çalışıp çabaladığın, bir sürü emek verdiğin bir iş yeri gibi.. Bir gün işine son verilir ve her şey yalan olur.. Ya da birini çok sevdin. Her şeyi yaptın, geceni gündüzüne kattın.. Sabah uyandığında bir veda mesajı.. Film şeridi gibi geçer bütün anılar gözünün öünden.. Kız babaları gibi.. Binbir zorlukla büyüttüğü, gözün gibi baktığı kızını bir gün hiç tanımadığı birine gelin ederek emeğinin boşa gittiğini görür..
Her ne yaparsak yapalım, neyi başarırsak başaralım, bize günün sonunda kalan şey; kendimizle vicdanımız.. O yerindeyse her şey tamam demektir..
Ben oluyorum. Ben vardım yine ben kalırım. Tek başıma çıktığım bu yolda elbet yanımda olanlar oldu, yanımda görmek istediklerim oldu, yanıma almadıklarım da oldu. Yanımdan geçip gidenler, yoluma engel olanlar oldu. Her ne olursa olsun ben kaldım geriye yine ben kalırım. Düştüğümde elimi diğer elime uzatırım yine ben kaldırırım kendimi yerden. Her şeyi ölçüp ederini duruşunu biçip hayatıma öyle devam ediyorum nasıl sonuçlanır bilemem ancak ben kendimi böyle eğittim.
Değerli Olduğumuzu Hissetirecek Birkaç Kişinin Olması Ve Kendimize Değer Kattığını Bildiğimiz İnandığımız Bir Uğraşimizin Olması Bunlar Dışında Gerisi Hep Boştur