Yeniliğe adım atmanın, değişiklik kararı vermenin etkisi hepimizde çok başkadır. Bazılarımız heyecanlanırken, bazılarımız tedirgin bir ruh haline bürünür.
Yeni adımlar atarken siz ne hissediyorsunuz? Hayatınızdaki en son yenilik, değişiklik neydi?
Hayatınızdaki en son yenilik veya değişiklik neydi?
Yeni adımlar atarken siz ne hissediyorsunuz? Yeni adımlar atarken her ne olursa olsun daha önce yapmış olsam bile farklı bir yolda yapıyorsam eğer mideme kramp girer ve heyecanlanırım çünkü nasıl biteceğini bilemem kestiremem yalnızca elimden gelenin en iyisini yapmak istediğimi ve bunun olması için ne gerekiyorsa yapacağımı bilirim aksi halde hakkını vermemiş olurum.
Hayatınızdaki en son yenilik, değişiklik neydi? Hayatımdaki son yenilik uzun zaman önce yapmam gereken bir şeydi ailem bile olsa başkasının bana diktiği elbiseyi giymeyi bırakmış olmaktı. Özgürlük istediğin zaman istediğin yere gidebilmek değil bir yerde hayatını ve tüm sorumluluklarını dilediğin gibi yerine getire bilmekte.
uzun bir süredir hayatımda bir yenilik yok belirli bir standart içerisinde yaşıyorum günlerim birbirine benzer kıvama geldi gibi.. kurulu bir saat gibiyim yapmam gerekenleri yapıp sonra iç dünyama çekiliyorum tekrar..
Yenilikleri seviyorum, hayatımı daha güzel ve heyecanlı hâle getiriyor. Bu aralar birkaç yenilik dahil ettim hayatıma şimdilik her şey çok güzel gidiyor bakalım.