Geçmişten kopamıyor, hayatımı yaşayamıyorum, ölmek için yaşıyorum?

Sayın dostlar,
Üniversite öğrencisiyim. Her gün bugün niye yaşadım diyorum. Sabah olacak yeni ızdıraplar gelecek diye uyuyamıyorum. Lisede ilk kız arkadaşım tarafından açıkça şantaja uğradım, okulumdaki herkese benim hakkımda saçma sapan iğrenç şeyler anlattığı için lisemde sevilmeyen insan oldum. Bunu atlatıp birine aşık oldum o da beni aldattı yetmedi o çocukla evlenip beni düğünlerine çağırdı. Bu sıralarda yaşadıklarım yüzünden öfke ve anksiyete problemim için 2 sene kadar terapi aldım olmadık ilaçların bağımlısı oldum 100kgya kadar çıktım. Duruldum, hayata yeniden başlayım diyip 30kg verdim bu sırada 4 enstrüman öğrendim deliler gibi kitaplar okudum ancak hiçbiri işe yaramadı. Geçmişim peşimi bırakmadı. Birkaç kez derdimi açmaya çalıştım ancak erkeklerin duyguları gördüğüm kadarıyla kimsenin umrunda değil, herkes küçümsedi geçer zamanla dedi. Zaman geçtikçe daha kötü oldum. Sorunlarımı unutmak için yaptığım her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalıştım, günde 6 saat müzik çalıştım, günde 11 film izledim, uyumadan 3 gün işte nöbet tuttum ama hepsi kaçmak içindi. Arada bir gaza gelip flörtleştim ama ne zaman iş ciddileşse kaçtım yapamadım. Babamın annemi aldattığını öğrendim aile huzurum da kalmadı. Üniversite hayatı yeni şehir yeni insanlar iyi gelir dedim, gelmedi. Tüm prensiplerimi yok sayıp çok yakın arkadaşıma aşık oldum, tabii ki durum olumsuz. 4 sene sonra birini sevdim. Gaflete düştüm boğuluyorum. Eskiden laf gelimi olan sıksak kafamıza da kurtulsak artık çok mantıklı geliyor. Beni hayatta tutan şey annem ve 3 canımı vereceğim arkadaşım. Her gün ölmeye dua etmekten, uyandığım güne lanet okumaktan bıktım.
Bu kadar uzun yazdığım için üzgünüm en kısa hali buydu.
Geçmişten kopamıyor, hayatımı yaşayamıyorum, ölmek için yaşıyorum?