tuba-sueda | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Dün @Sine- sayesinde sanaldan yumulduğum şekerparelerle göbekten dermişim 😂😂 @LEYYA_GSyeni yaşını içtenlikle, sevgiyle kutluyorum.. Bir yaş daha aldın evet fakat yaşayacağın ve büyümek değil dönüşeceğin yeni tecrübelere adım attın.. Bu heyecanlı ve yeni bir macera!! Bir yolculuğun, senin yolculuğunun devamı!! Koruyucu melekler her daim etrafında olsunlar, sağlık ve mutluluk diliyorum, amin, net..👍🍀👍🍀👍🍀👍🍀💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
Rossalindaa | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Yer, kişi ve duruma göre değişiyor aslında. Bazen kendimi çokça büyümüş, bazen hala çocuk kalmış gibi hissediyorum. Bu durumu da seviyorum ama. Öyle insanlar var ki hayatımda yanlarında hiç büyümüyorum. Hep çocuk kalıp, bolca kahkaha atıp saçmalıklarımı dibine kadar yaşıyorum. Bazen de öyle bir yerde ve durumda oluyorum ki attığım adımların sağlamlığı, vermem gereken kararların önemi, yanında durup güç vermem gereken insanların varlığı büyümüş hissettiriyor. Her iki hali de çok seviyorum.
вуηαяcσѕ | Kişilik & Karakter konusunda 4,3b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Selamlar,
Çok küçük yaştan beri büyüdüğümü hissediyorum açıkçası. Üzerimde olan sorumluluk, aile bireylerinin bana verdiği ekstra yükler. Küçük yaştan itibaren daha çabuk büyümeme sebep oldu. Bu büyüme sadece fiziksel anlamda gelişmedi. Düşüncelerim, hislerim ve yaşadıklarım hepsi birbirine paraleldi..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
AşkıÖldürmek | Kişilik & Karakter konusunda 3,9b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Büyüdüğünü ancak çok sevinemedigin ve zor ağladığın zaman anlıyorsun sanırım. Duygularınla değil beyinle yönetilmeye başladığında. Evet hissediyorum büyüdüğümü.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
MadagaskarAslanı | Kişilik & Karakter konusunda 5,4b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Yaşım ilerlesin, vücudum ilerlesin sorun değil. 50 yaşına da gelsem ruhum halen bebek gibi olacak. Ancak elbette büyüdüğümü belli ettiğim yerler oluyor. Aileme, işime ve bazı durumlarda net olgunlukla yaklaşıyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
54srp | Kişilik & Karakter konusunda 7b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Canım yanmaya başladığı an büyümeye başladığımı anladım. Sen hissetmezsin belki ama gelir sana biri öyle bir hissettirir ki istersen anlama.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
niceness | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Evet, üzerimdeki sorumluluklar bana büyüdüğümü hissettiriyor.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 21,8b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
yaşlandığımı hissediyorum büyümeyi bırak..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Saddov | Kişilik & Karakter konusunda 5b görüş paylaştı.
Merhaba, Çocuk kalmak bu karanlık dünyaya karşı masum bir protestodur, güçlü bir başkaldırı direnişlerin en mutlu edenidir.
Büyümek zihnen gerçekleşmesi gerektiğini düşündüğüm olgunluk seviyesine ilişkin hâl, hareket, düşünce, tavır bütünlüğü içerisinde kişinin davranış gerekliliği karşısında ne kadar başarılı olduğu ile ilgilidir. Kendini olgun ve yetkin bir seviyeye taşımak her insan için bir hedef olmalıdır kanımca.
O yüzden sadece bedenen büyüyen insanlar içi hava dolu balondan farksızdır benim nezdimde düşünmeyen bir et yığını olmaktan ileri asla gidemeyecek toplum virüsü denilebilir bireylerdir.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
SadeTurkKahvesi00 | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Bana göre insan büyüdüğünü 2 şekilde anlar.. Bunlardan ilki artık almış olduğun yaşla birlikte eskiden keyifle yaptığın şeyleri şimdi yaptığında ya da yapmaya çalıştığında kazık kadar adam/kadın hala çocuk gibi neler yapıyor iflah olmaz bu cümlesini duyuyorsa artık koca adam/kadın oldun şunu artık yapmalısın etmelisin denilip toplumun ve kurallarının ağlarının içine yavaş yavaş çekilmeye çalışılıyorsa artık büyüdüğünü iliklerine kadar hissettirilir. Diğeri ise fiziksel olarak değilde karakter ruh olarak almış olduğun tecrübeler doğrultusunda vermiş olduğun tüm kararların sonuçlarını kabul edip bunlarla baş etmesini öğrenmişsen artık hayatında olan biten her şeyin sorumlusu olduğunu idrak etmişsen annenin eteğinin arkası artık senin için anı olduğunun bilincindeysen büyüdüğünü hissediyorsun bu benim için bu şekilde çocukken büyümek için can atıp şimdi keşke hep çocuk kalsaydım diyenlerdenim.
Eskiden yani daha büyümeden önce babamızın nerde, ne şartlarda kazandığını merak etmez, sürekli bir memnuniyetsizlik hali içindeydik.. Kimse bizden bir şey beklemez, sorumluluklarımız sadece bizi ilgilendiren konularda olurdu.. Ders çalışmak en büyük görevimizdi..
Zamanla bu sorumsuz hallerimizin geride kaldığını; omuzumuzdaki ağırlığın artmasından, bizim beklentilerimizin yerini, bizden beklenilenlerin almasından anladık.. Vizyonunu ve misyonunu tamamlamış, hayattaki rolümüzü tam olarak belirlemiş olmamız büyüdüğümüzün kanıtı.. . Çoğu zaman sıkıntıları tek başımıza aşma zorunluluğunun olduğu kimi zaman elimizdekilerle yetinmeyi öğrenmemiz, görevlerimizi yerine getirmek için bizden beklentilerin çokluğu, önceden birer meyve iken şimdi yaptıklarımızın meyvelerini toplamak, büyüdüğümüzü gösteriyor..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Cnumut34 | Kişilik & Karakter konusunda 649 görüş paylaştı.
Bilge
3 ay
Hayat eli sopalı bir öğretmendi önce derler verdi sonra sınav yaptı meyve dalında nasıl ki güneş ile pişip olgunlaşıyor ise bizde dert acı sıkıntılar ile piştik gerçekten büyüdüm mü bilmiyorum ama piştim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
saçmabirkişilik | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Elbette. Eskisi kadar hevesle yaklaşmıyorsan hayata, biri sana bir hayalinden bahsettiğinde sen aklınla düşünüp engelleri sayıyorsan yüzüne ve artık ulaşılmaz gelen ama bi okadar heyecan veren bir hayalin kalmadıysa, büyümüşsündür.
14ten beri çocuk değilsin artık hissi başlıyor son zamanlarda ergenliğin de bittiğini yavaş yavaş kendi sorumluluklarım arttıkça hissediyorum seneye bir işe girip çalışmaya başlayacağım gerçeği büyüdüğümü hissettiriyor
Maalesef evet, bazen kendime hiç büyümeseydim diyorum, yani çocukken insan bir başka para yok cebimde bir elma, diğerinde mendil veya misket ama benden huzurlusu yok, ben çocukluğumu istiyorum
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
filinta1 | Kişilik & Karakter konusunda 301 görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Ben büyüdüğümü 13 yaşında okulu bırakıp çalışmak zorunda kaldığım zaman hissettim zaten. Eski zamana ne kadar üzülsem de şu an o çalışmalarımın meyvelerini yiyorum genç yaşımda.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş