Ölü gibi hissediyorum. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Birden biri gelmiş bütün yaşama isteğimi almış gibi. nasıl kurtulurum?

Birden biri gelmiş bütün yaşama isteğimi almış gibi. Bundan kurtulamıyorum. Üniversite sınavına hazırlanıyorum, sınava sayılı aylar kaldı fakat ben hiç bir şey yapamıyorum. Sakın şımarıklık ya da şükürsüzlük olarak algılamayın gerçekte öyle değil. Önceden hiç böyle biri değildim yaklaşık son üç yıldır yavaş yavaş sanki biri beni tüketmiş bütün yaşama sevincimi, isteğimi , hayallerimi , ruhumu, enerjimi almış gibi. ölü gibi hissediyorum. Herhangi hiç bir şey yapamıyorum sabah kalkıyorum ve koca boşluk. konuşabileceğim hiç kimsem de yok. Bazen diyorum sınav stresi, gelecek kaygısı olabilir fakat artık yaşayamıyorum. Nefes almak bile ağır geliyor. içime öylesine kapandım ki artık istesem de çıkamıyorum. Gerçekten intihar düşüncelerim çok gelip gidiyor ama ben yaşamak istiyorum. o kadar iğrenç bir şey ki artık kurtulmak için istiyorum bu durumdan. ne yapacağımı cidden bilmiyorum bu şekilde nereye varıcam. Yeni , şimdi, hesap açıp buraya yazdım artık. Birilerine anlatmak istiyorum bi nebze yalnız hissetmem belki. Umarım beni anlayan birileri çıkar. Gerçekten artık yaşamak ve iyi olmak istiyorum
Ölü gibi hissediyorum. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Birden biri gelmiş bütün yaşama isteğimi almış gibi. nasıl kurtulurum?