Hayatıma yön veremiyorum ne yapacağımı bilemiyorum tek çare ölüm gibi düşünüyorum?

Ama geride bırakamadığın çok sevdigim bir insan var ailemde ne huzur var ne mutluluk evden gidebilmek için daha önceleri erkek arkadaş yapıp evlenöeyi düşünüyodum lakin babam öğrenip fena bir şekilde dövdü evde o kadar yalnızım ki bir tane bile arkadaşım yok işe başlıyorum babam sabah bırakıp akşam alıyo nefes almama bile izin yok küçüklüğümden beri ailemde hep kavga vardı babam ya annemi aldattı ya da durduk yere sinirlenip beni dövdü son iki yıl düzelmişti ama sevgilimi yakalayınca kıyamet koptu daha önce erkek olan arkadaşlarımıda sevgilim sanıp dövüyodu şu an canımdan çok sevdigim bir adam var onada izin vermiyor görüşmemize 18 yaşındayım liseyi bitirdim üni de kazandım yollamadı hayatıma yön verip duruyo piskolojisi bozuk öldürmek istiyorum bazen babamı evden kaçmayıda düşündüm ama erkek arkadaşımın başına iş açmak istemiyorum ben bu konuyu konuştuğumda onunla başımın üstünde yerin var dedi ama onu zor duruma sokmak gerçekten istemiyorum ne yapmam gerekiyo bilmiyorum dertleşeceğim konuşabilecegim gerçekten bir tane bile arkadaşım yok şu an sevgilimlede ailemden gizli görüşüyoruz siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Hayatıma yön veremiyorum ne yapacağımı bilemiyorum tek çare ölüm gibi düşünüyorum?