Kişilik & Karakter Seni canlı hissettiren tek şey nedir? Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Günlük hayatın stresi içerisinde ne hissettiğimizi ve duygularımızı çok önemsemiyoruz ve elimize sadece garip bir iç sıkıntısı kalıyor. Böyle zamanlarda kendinizi daha çok hırpalamak yerine bir kaç basit değişiklik yapın. Seni canlı hissettiren tek şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bu sıralar Aşk.🥰 Sevilmek ve sevmek. Bana iyi gelen tek şey Beni hayata bağlayan ve canlı tutan şey bu. Aşkın büyüsü ile yaşıyorum hayatı. 1 1 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 😘😍🥰
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Canlı hissetmiyorum bu aralar, sanırım öldüm. 1 0 Yorumla
Pulsarr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ailem bir de canımı yanması. O zaman da canlıyım hala diyorum :D Bir de içimdeki çocuk. Onu hiçbir zalım öldüremez inşAllah 1 0 Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Yaşam enerjimi sağlayan bir şey yok, bakınca beni canlı hissettiren bir şey de yok, ruhsuzun tekiyim. 1 0 Yorumla
_Realist_ Takip Et Xper 3 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bu dünya da insanı canli hissettiren tek şey sevmek ve sevilmektir bunlar yoksa yaşamın zerre anlamı yok robot gibi yaşarız sadece... 1 0 Yorumla
CharismaChoColate Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Öldürmeyen her şey güçlendiriri güçlendiren her şey canlı hissettirir 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Umudumm ve hayallerim. 1 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Akan hayatın içinde olmak. 1 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Kalbimin atıyor olması 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Artık hissetmiyorum 1 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Boşverelim kankam 1 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. İnancım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu sıralar Aşk.🥰 Sevilmek ve sevmek. Bana iyi gelen tek şey Beni hayata bağlayan ve canlı tutan şey bu. Aşkın büyüsü ile yaşıyorum hayatı.
😘😍🥰
Canlı hissetmiyorum bu aralar, sanırım öldüm.
Ailem bir de canımı yanması. O zaman da canlıyım hala diyorum :D Bir de içimdeki çocuk. Onu hiçbir zalım öldüremez inşAllah
Yaşam enerjimi sağlayan bir şey yok, bakınca beni canlı hissettiren bir şey de yok, ruhsuzun tekiyim.
Bu dünya da insanı canli hissettiren tek şey sevmek ve sevilmektir bunlar yoksa yaşamın zerre anlamı yok robot gibi yaşarız sadece...
Öldürmeyen her şey güçlendiriri güçlendiren her şey canlı hissettirir
Umudumm ve hayallerim.
Kızıma sarılmak 😍🥳🥰
Akan hayatın içinde olmak.
İnanç olabilir ilk sırada.
Şeyy söylemesem olur mu
Kalbimin atıyor olması
suuu
acilar
Kızımın varlığı..
İnancım..
Hissedemiyorum