Merhabalar Herkese 💙

Sizce bir insana kendisini canlı hissettiren duygu nedir?
Merhabalar Herkese 💙

Sizce bir insana kendisini canlı hissettiren duygu nedir?
Merhabalar , Bence aşk duygusu olabilir çünkü aşık olduğum zaman sanki yeniden doğmuş gibi ilk kez nefes alıyorum ve sanki kalbim de ilk kez atıyor gibi hissederdim ama gerçek aşklar da kalmadı maalesef bu zamanda bir de benim için Aşk, insanın en güçlü duygularından biridir. İnsanı hayata bağlar, ona yaşam enerjisi verir ve onu mutlu eder. Aşk, insanın kendini güvende ve sevilmiş hissetmesini sağlar. Aşk, insanın kendini daha iyi tanımasını ve daha iyi bir insan olmasını sağlar. Aşk, insanın hayatı daha anlamlı kılar. Aşk, insanın ruhunu besler ve onu iyileştirir. Aşk, insanın kendini daha güçlü ve daha dayanıklı hale getirir. Aşk, insanın hayata daha umutla bakmasını sağlar. Aşk, insanın dünyayı daha güzel bir yer haline getirir. Aşk, insana kendini canlı hissettirir ve mutlu eder. Aşk, insanın en büyük hediyesidir.
bir de kendini sevmek diyebilirim. kendim sevdiğim zaman da canlı hissediyorum sanki her şey iyi olacakmış gibi geliyor. zaten genelde Kendisini seven insanlar, kendilerini daha iyi tanır ve daha iyi bir insan olmaya çalışırlar. Kendini seven insanlar, daha sağlıklı ilişkiler kurarlar ve daha mutlu bir hayat yaşarlar.
Cevap
9Cevap
Enerji çok etkili vallahi. Hayat güzel cidden
Bana canlı hissettiren şey, neşem..
Solunum Bosaltim Dolasim Sindirim Hareket Sistemi
yazın sıcağında buz gibi duş almak daha keyifli hissettiren ne olabilir
Sabah tuvalet sırası beklemek
Bence de...
şahsen karşimdaki bana guven veriyosa ve ilgiliyse g... t başi oynamiyosa yani mutlu olurum tabiiki😎
Özgüven ve kendini sevmek bence
Heyecan ile mutluluğun birleşimi
Tazelenip yeniden başlamak.
Sevilmek.. Acayip bi duygu..
Öyle bir duygu yok bence
buna aşk diyoruz. ama gerçeğinden
Sevgi..
korku ve telaş
Sevilmek bence biri tarafından sevilmek.
Heyecan 😅😅
Kesinlikle aşk
heyecan
Aşk bence.
Sevmek ve sevilmek duygusu
umuttur
Sevgi
Heyecan ve korku
Merak
adrenalin heyecan
ask.
Müzik dinlemek