Hepimizin sınırları, hassasiyetleri çok daha başka bir noktadadır. Bazen öyle durumlar, olaylar içerisinde kalır veya şahit oluruz ki düşündüklerimizi, hissettiklerimizi içimizde tutamaz hale geliriz.
Sizin bugüne kadar sabrınızı taşıran en büyük olay ne oldu?
Bugüne kadar sabrınızı zorlayan en büyük olay neydi?
Olay olarak hatırlayamadım ama benim sabrımı zorlayan sadece karşımdaki insanların tavırları olur. Ben ciddiyken karşımdaki kişinin dalga geçer gibi davranması, sinirli olduğumda gülerek üzerime daha da gelinmesi, önemli bir konuda durumun benim kadar önemsenmemesi vs.
Sabrımı zorlayan bir sürü olay oldu. Konuşma tarzını bir türlü düzeltmeyen, kendini çok büyük gören ve pişkin olan insanlar sabrımı zorluyor. Hatasını bir türlü kabul etmeyenler sinirimi bozuyor bana ait olan bir şeyi alan uyarmama rağmen söz dinlemeyen kişiler var Allah ıslah etsin ne diyim bilemiyorum ki. Hırsızlık yapan biriyle tartışmam olmuştu adam o kadar pişkindi ki sabrımı çok zorlamıştı o gün yüzsüzlükte rekor kırmıştı. Bazı tip insanlar sabrımı zorluyor ama şimdiye kadar sabrımı korumayı daima bildim umarım bundan sonra da bilirim.
Bir çok olay oldu sabrımı zorlayan ben çok sabırlı bir insanım aslında ancak sabrım taştığında bendime sığmam taşarım misali ezip geçiyorum maalesef.. Dilimle çok büyük yaralar açtığım oldu geçmişte..
Son ana kadar sabrımı muhafaza ediyorum ama saygısızlığa aptal yerine konmaya ve dahası gözümün içine bakarak yalan söylenmesine ben tahammül edemiyorum arkadaş o zaman çığrımdan çıkıyorum eziyorum geçiyorum ve söylediğim kelimeler bin yıl geçse de aklından çıkmaz o derece..
Merhaba Bazı acılar ve ağrılar karşısında aklı başında davranmak, mantığı kaybetmemek, sağ duyulu kalabilmek sanırım. Bunlar çok zorladı beni hayatımın birçok döneminde... Soru çok güzel bu arada 👍
Her insanin sabir sınırı farklidir.. Bazen yuttukca yutariz taşana kadar, ayni duruma başkasının tahammülü çok düşüktür..
Karakteristik yapi, yasanmisliklarin biktirmis olmasi gibi durumlar rol oynuyor.
İstediğim bir durumu basaramamamis olmamin verdigi huzursuzluk ve asabiyetle kavrulurken bunu bastira bastira yuzume vurup beni tahrik etmek, en tahammul edemedigim durumdur..
Ayrica kiskanclik da var beni deliye döndüren.. O an çıkabiliyorum en tepeye. Kırıyorum, acıtıyorum bu durumda..
Her ne kadar guclu dursam da zayif oldugum, gucsuz kaldigim zamanlar az da olsa var maalesef..
Bir olay yok ama birkaç tavır var. İnsanların can sıkıcı tavırları sabrımı çok zorlar. Emir kipiyle konuşulması, bencillik, sorumsuzluk, hadsizlik, aşağılamak, üstünlük taslamak vs bunlar sabrımı sınayan şeylerin başında geliyor.
Kendini bilmez ve parası olduğu için kral benim kafasında olan birinin güvenlik personelimle girmiş olduğu diyalog hayli sabrımı zorlamıştı ki sonrasında olaya dahil olmuştum