Hayır kimseye dargın değilim. Hayatımda sadece olanlar ve olmayanlar vardır, izlerini dargınlık duymayacak kadar temiz siliyorum... Hayat aslında birilerine dargın kalmaya değmeyecek kadar kısa kötü ilişkiler tabiki yaşayacağız, yanlış insanlar olacağız ya da yanlış insanlarla karşılaşacağız... Her birinin dargınlığını, kırgınlığını, kinini, nefretini böyle olumsuz duyguları yüreğimizde biriktirdiğimizi düşünelim. Bu negatif duyguların bize hiç bir faydası olmayacak sadece bizi olumsuz etkileyecek ve ilerleyen dönemlerde de emin olun, hayatına girecek başka insanlara bile zararı dokunacak... En güzeli affetmek değil mi? Ne olursa olsun ne yaparsa yapsın biz kendimizi affediyoruz aslında onu affederken. Ha bu arada her affetme illa onunla can ciğer kuzu sarması olmak değil affet gitsin sıradan bir insan haline gelecektir o zaman içinde huzur bulur ve daha sağlıklı bir birey olarak yeniden içini dolduracsk kötü insanlar buluruz:)) İçinizi boşaltın insanlar artık daha da kötü çok yer lazım çok 😂
Canımı yakanın canına okurum. Normalde merhametli bir insanım ama bana art niyet besleyene, kuyumu kazanı affedecek değilim. Dargın olmak değil de hadlerini bildirdikten sonra sildiğim kişiler var. Dargın olmak için seviyor olmak gerekir. Hiç bir zaman sevmediğim kişilere darılmam
Var tabi ki herkes gibi.. Yani bu durum benden kaynaklı değil.. Genelde insanların çeşitli yanlışları sebep oldu bu duruma.. O yüzden içim rahat ve herhangi bir sorumluluk duygusu hissetmiyorum.. Keyifli akşamlar..
Öz Kız kardeşim gibi gördüğüm kuzenime dargınım ama yinede seviyorum onu cahilliğine veriyorum ama affedemedm halen çnkü yanaşmıyor hiç bana yokmuşum gibi
Evet var ama içten içe herkesin vardır diye düşünüyorum. Içinden affedenlerin bile çoğu, nedenlerden ötürü affediyor. Konu kapansın diye, üzülmesin diye, travması kalmasın diye.
Zamanla kırılıyordum, daha sonra hislerin nötr kutuplara geldiğini gördüm, bir süre sonra kırılmak artık hissizleştirmeye başladı tabi bu daha kötü, kırgınmısın değilmisin bilmiyorsun
Anlatmaya başlasam çığ olur ama anlatmam :d Benim herkese bir sebepten illa ki dargınlığım vardır ama ister suratına suratına belli ederim ister etmem 😀
Dargın olduğum yok, hayır. Ben biri ile aramda sorun varsa hemen çözme, sonuçlandırma taraftarı biriyim. Eğer çözemiyorsak da karşılıklı yıpranmadan uzaklaşırım.