Aile & Toplum Hayatınızda küs kaldığınız birileri var mı? Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor 🤷🏻♀️🥲Küsmeyi hiç bi zaman sevmemişimdir becerebilenlere hayret ediyorum bazen 😅 Hayatınızda küs kaldığınız birileri var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. küsmem genelde hayatımdan çıkartırım 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kimseye küs değilim. Kimseye ahım yok ama kimseye de eyvallahım yok 😃 1 5 Yorumla Rosse_ +1 yıl Fark ettim ahah Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Nasıl fark ettin hahah Yorumla Rosse_ +1 yıl Bir önceki sorumda tek celsede boşarım demiştin eyvallahın yok Yani ahah 😅 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hahah evet Yorumla Rosse_ +1 yıl Tahmin sadece ahah😅 Yorumla
Okyanusesi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır. Ben kimseyle küs kalamıyorum. Daha doğrusu kimse küsmüyorum. Öyle bir huyum yok, olan insanlardan da bir kaç adım uzaklaşıyorum. 2 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl küs kalmak istemezdim ama ağır şeyler söylediği için ve davranışları yüzünden en yakın arkadaşımla küsüz 1 0 Yorumla
SiyahınPeriliçesi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Küsme işlerim yok varsa komple bağ koparırım genelde ne ölün ölüme ne dirin dirime , bu şekilde hiç hayatıma girmemiş gibi devam ederim 1 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Küs kalamıyorum, umudum kalmadıysa hayatımdan çıkartıyorum 1 0 Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl "Kalbimin derinliklerine gömdüklerim" var diyebilirim. 1 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kimse ile kusmemki bazen kirilirim ama suç benim der kusmem 1 0 Yorumla
Xnxnxnxncn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bende sevmiyorum kin tutan birisi değilim ama arama mesafe koymak zorunda kaldığım küs olduğum birileri var. Hayat mecbur bırakıyor 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Küs kalamam ben, çoktan affetmişimdir bile 😅 1 6 Yorumla Rosse_ +1 yıl Küs kalamayanlar olarak evet 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😬 canım çocuk muyuz biz allaseenn Yorumla Rosse_ +1 yıl Öyle davranan o kadar cok ki😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl sjsjs doğru söz söylenince katılıp susuyorum 😅 Yorumla Rosse_ +1 yıl 😅♥️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 🖤 Yorumla
YıkıkViraneAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yok sevdiğim bir ise küs kalmam onun dışında kalanlar ise önemsiz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana zarar veren insanlarla arama mesafe koymak zorunda kaldığım zamanlar oldu 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Asla affetmeyeceğim kişiler var, evet 1 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 505 cevap paylaştı. Kendimle kusum uzun suredir barisamiyorum 1 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 702 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
küsmem genelde hayatımdan çıkartırım
Kimseye küs değilim. Kimseye ahım yok ama kimseye de eyvallahım yok 😃
Fark ettim ahah
Nasıl fark ettin hahah
Bir önceki sorumda tek celsede boşarım demiştin eyvallahın yok Yani ahah 😅
Hahah evet
Tahmin sadece ahah😅
Hayır. Ben kimseyle küs kalamıyorum.
Daha doğrusu kimse küsmüyorum. Öyle bir huyum yok, olan insanlardan da bir kaç adım uzaklaşıyorum.
küs kalmak istemezdim ama ağır şeyler söylediği için ve davranışları yüzünden en yakın arkadaşımla küsüz
Küsme işlerim yok varsa komple bağ koparırım genelde ne ölün ölüme ne dirin dirime , bu şekilde hiç hayatıma girmemiş gibi devam ederim
Küs kalamıyorum, umudum kalmadıysa hayatımdan çıkartıyorum
"Kalbimin derinliklerine gömdüklerim" var diyebilirim.
Kimse ile kusmemki bazen kirilirim ama suç benim der kusmem
Bende sevmiyorum kin tutan birisi değilim ama arama mesafe koymak zorunda kaldığım küs olduğum birileri var. Hayat mecbur bırakıyor
Küs kalamam ben, çoktan affetmişimdir bile 😅
Küs kalamayanlar olarak evet 😅
😬 canım çocuk muyuz biz allaseenn
Öyle davranan o kadar cok ki😂
sjsjs doğru söz söylenince katılıp susuyorum 😅
😅♥️
🖤
Yok sevdiğim bir ise küs kalmam onun dışında kalanlar ise önemsiz
Bana zarar veren insanlarla arama mesafe koymak zorunda kaldığım zamanlar oldu
Asla affetmeyeceğim kişiler var, evet
Kendimle kusum uzun suredir barisamiyorum
Hayır yok gerekte yok.