Kuzenim olacak şahsiyete aşırı uyuz oluyorum geçtiğimiz günlerde bizde kaldı ve kullandığım parfümümü aldı eline kokusuna vs baktı sonra da gitmiş almış 🥺😭 bugün de mesaj atmış beğendiği elbisemden alacakmış 🥲 eheheh bende aldığım yeri söylemedim farklı bir yer söyledim bulamamış 😈bu kıza uyuz oluyorum ne yapayım ben buna 😕 onun yüzünden yalan söylemek zorunda kalıyorum 🤐 sırf şu şahsiyete yalan söylüyorum diye günaha giriyorum
Aaa yıllar sonra benim de kuzenim geldi, yanımda şu an. Birbirimize bir şey alıp verme yarışına girdik resmen🙃Benim onda görüp beğendiğim şeyleri arayıp bulmaya gitmiş hatta🥰Siz neden bu kadar ters düştünüz ki anlamadim🙄
Ooo bakıyorum da çoook gülmüşsü hatta sanırım kahkaha atmışsın n jdjddb Sinir olduğum ve sevmediğim insanlara akili diyorsam beyinsiz demek istemişimdir. Hem birine beyinsiz dediğimde en son başıma ne geldiğini hatırlatayım 😏
denecek yer var denilmeyecek yer var denilmeyecek yerde demişsin sen ayrıca mahkemeye verseydi bile korktum rahatsız etti beni derdin bu sefer karşıda sıkıntıya girerdi o gözünü korkutmak içindi :))) durduk yere demedin sonuçta
Çok sinirlnenmiştim 🥺 adeta gözüm dönmüştü djddj Ne gündü be djdjd tamam işte korktum bende artık beyinsiz demiyorum kimseciklere genç yaşımda mahkemelerde sürünüp kodese mi gireyim 😏
yok artık , kuzen dediğin , parfümü kullanırmış , sonuçta senin kardeşin gibi bişe kuzen. Çok ayıp etmiş , allah bilir size geldiğinde su felan da içiyodur , yemek felan da yiyodur belki? Ne biçim kuzenmiş o öyle.