Hayır sorun değil, işinin olduğunu düşünürüm ya da çok acil bir şey varsa zaten arar söylerim fakat gün içinde sürekli mesajlaşmak ya da konuşmak isteyen biri zaten değilim. Bu yüzden sürekli ve böyle saatler süren bir kopukluk yoksa sıkıntı yapmam. Bu tarz durumlarda en azından bir haberi hakettiğimi düşünürüm...
ikili ilişkileri sadece instagram ve whatsapp üzerinden yaşayan, dışarıda iki kelimeyi bir araya getiremeyen, sanal bebeklerin yeni kullanmaya başladıkları terim olur kendileri. Görüldü atılmasına tepki vermem. Olabilir işi vardır, yazamamıştır, farklı önemli bir konu konuşuyordur. Bana görüldü atıp, alt sekmede laylaylom takılıyorsa engeli yer. Haa bunu hissettirmeden yapıyorsa da alnının çatından öperim o kadının.
Sorun değil. Mesajıma geç dönüş yapılırsa da sorun olmaz ama tutup da günün sonunda ya da ertesi günü cevap yazmasın. İşi gücü olan insanlar bile vakit bulup o mesajı atabiliyor...
Konuşma sonlanmaya başladıysa sorun etmem. Eğer bir konuşmanın ortasında görüldü atarsa, uzun zaman sonra cevap verdiğinde nezaket gereği dahi açıklama yapmazsa sorun olur. Fakat o an işi çıkmıştır, aciliyeti olan başka bir durum gelişmiştir. Bunların hepsi olabilir. Geç de olsa yazılıp ufak bir açıklama yapmak zor değil, ben gerektiğinde yapıyorum.
Tabiki olur seni umursamadıgı anlamına gelir geç yazması. Yanlız şu şekilde misal işi vardır bir günlüğüne geç yazar ondan bahsetmiyorum devamlı olarak geç yazması görüldü atması seni onemsemedigi anlamına gelir