İnternet & Teknoloji Mesajınıza bakmaması mı yoksa görüldü atması mı sizi sinirlendirir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Görüldü atsa engellerim heralde 😀 Güncellemeler+1 yıl Birini seçin ikisi diye bir şey yok Güncellemeler+1 yıl Şşşşt Mesajınıza bakmaması mı yoksa görüldü atması mı sizi sinirlendirir? Cevapla Mesaj Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Böyle basit şeyler beni sinirlendirmezDavranışı ne ise aynıyla karşılık veririm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle yapıyorum ama bu işin ucunu kaçırrdı Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Geç bakması ya da görüldü atması değil verdiği cevabın samimiyetsiz oluşu koyar bana dbdbdb 1 0 Yorumla
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yok. umursamam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yazarsa ne cvp verilmeli Yorumla brn19 +1 yıl Ne yazarsa anlamadim Yorumla brn19 +1 yıl Goruldu yapio sonrami yazsa Yorumla
HeavyMetal-SHARK Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Görüldü daha fazla sinirlendiriyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ya Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ikiside 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böyle basit şeyler beni sinirlendirmez
Davranışı ne ise aynıyla karşılık veririm
Ben de öyle yapıyorum ama bu işin ucunu kaçırrdı
Geç bakması ya da görüldü atması değil verdiği cevabın samimiyetsiz oluşu koyar bana dbdbdb
Yok. umursamam
Yazarsa ne cvp verilmeli
Ne yazarsa anlamadim
Goruldu yapio sonrami yazsa
Görüldü daha fazla sinirlendiriyor
Dimi ya
Görüldü daha fazla sinirlerimi bozuyor
görüldü
Ikiside
ikiside engellik
Engeli yer direk
İkiside