O zamanlar 16-17 yaşında idim, bu platonik durum benim gelecekte mutlak sabitim olan asla değişmeyecek ideal kadın modelini ortaya çıkartacaktı. Halen de öyledir aradan 20 yıl geçmesine rağmen.
Yukarıda ismini söylediğim kadını sadece bedensel görsellik adına düşünmeyin komple tüm nitelikleri olarak ele alın mutfak yeteneği, kökeni, genel mizacı, ses tonu gibi.
Kim bilir? belki birgün yakından görürüm ancak bunun için asla hiçbir çaba sarfetmeyeceğim, sonuçta benim bir ailem var bu yüzden asla kötü bir niyetim olamazda.
Birisini unutamamak gibi bir şey olamaz. Unutulmayan o kişinin varolan kimliği değilde, yaşanmışlar olur. Birlikte geçirilen anılar, birlikte yapılan paylaşımlarınız olur. İnsanoğlu kimlik biriktirmez, anılar biriktirir. burada şunu yapmıştık, burada şöyle olmuştu dersin. Tabi bunu da takıntı haline getirip sürekli sürekli gözünün önünden geçen film perdesi gibi çevirmenin anlamı olmaz. İnsan hayat yolunda nice duraklarda birilerini alıp, birilerini bırakıyor.
Hayatıma aldığım, ya da hayatina girdiğim bir insanı asla unutmam. Bugüme etkisi yoktur, bıraktığı izlerle yaşamam ama sonuç da bir şekilde bir zaman ortak bir hayatımız olmuş, ne diye unutayım? Hayatıma aldığıma lanet ettiğim birisi de yok. Hayatıma aldığım kişi bana zarar vermez zaten. Benden sonraki seçimlerinde yanlış yapanlar oldu ama bu beni ilgilendirmez.
Yani kısacası bitti diye üzülmem, yaşandı diye sevinirim. ✌️
Unutmadığım biri var. Onu çok hissettiğim ya da hala onu istediğim için değil bu düşüncem. Sadece bende bıraktığı iz ile alakalı tamamen. Hayatımın en güzel anlarını beraber geçirdik çünkü. Özlemiyorum, hissetmiyorum ama gel gör ki bazen aklıma geliyor. Sanırım bir süre daha böyle olacak. Daha sonra da tamamen silinecek..
Çok sevdiğim bir söz var. " Her şey değişir hiçbir şey kaybolmaz" Ovidius. Bir kere bir şey başıma geldiyse ne kadar bilinçli olarak hatırlamasam da o ana ait bir şey kendini tekrar ettiğinde o ana geri dönebiliyorum. Kişiler , olaylar ve onlara ait düşüncelerim zamanla eskiyor ve değişebiliyor ama her zaman oradalar ve kaybolmayacaklar. Bu yüzden güzel şeyleri güzel kişilerle yaşamaya çalışıyorum.
Yok kaybedebilecegim bir insanı almadım hayatıma mantığımla hareket eden bir insanım duygularima yenik düşmem kontrolü her zaman sağlarım bu bana bir şey kaybetmemeyi sağladı
Unutamadığım biri yok sadece unutamadığım hisler var kaç yıl geçerse geçsin insanda bıraktığı his, duygular geçmiyor başkasından ararsın ama olmuyor bulamıyorsun
saat 2.23 üstünden 6 ay geçti hala aklımda her şeyi ile ilkimi yaşadım onunla çok kısa sürede (5gün) ama benim için iyisiyle kötüsüyle çok güzeldi keşke konuşsak keşke unutabilsem seni her gece ağlamktan çok yoruldum seni çok özlüyorum ama sensiz daha iyiyim sen olursan bir daha kaybetme korkusu yiyip bitirir içimi. Sana yazamadığımı buraya yazım en azından rahatlarım
Ben genelde değer verdiğim insanları hayatımdan çıksalar bile unutamıyorum. Unutmak için özel bir çabam da olmuyor her şey yaşanır ve biter öylece kabul ediyorum
Ben unuturum, kimseyi hayatımın merkezine almam. Hepsi unutuluyor yaptıklarıyla, hareketleri bana yaklaşımlarıyla, ya da unutulmayacak biri daha çıkmadı karşıma😅 kısmet.
Evet 3 yil konuştuğum birisi var ve sürekli kendini boşaltmak için konuşmuş beni hiç sevmemiş gelmeye yakın bana saçma sapan cümleler yazdı görüşme işimiz bile iptal oldu ben ne hazırlıklar yaptım kendini düşünüyorsun diyip durdu