Öncelikle şunda anlaşalım birini unutmak diye bir şey yoktur birinin yokluğuna alışmak vardır 😃 artık umursamadığını farkedersin. O senin için ha vardır ha yoktur.

Öncelikle şunda anlaşalım birini unutmak diye bir şey yoktur birinin yokluğuna alışmak vardır 😃 artık umursamadığını farkedersin. O senin için ha vardır ha yoktur.

Silmiş sem, aklımdan çıkmasa da, gözden ırak olan gönülden de ırak olur hesabı, bir daha geri dönmem tenezzül etmem. Vakti zamanın da ben severken bu duyguları öldüren herkese yolu veririm. Demir tav ında döv*l düğü zaman kılıç olur, yani her şey zamanında, tutarsan varım, tutmaz san yokum hesabı, ışık görmüyor isen ilerle sen ne fayda nereye adım attığını bilmiyorsun düşersin. ( İstemem yan cebime koy misali zaten olmamış olsa da fena olmaz şeklinde enayilik devri bitti. ) Olmayacak dua ya amin dedik olup olmayacağını bilmiyorsun ama her olmadığında biraz daha yıkılınca artık çok boşa kürek çekmek buna sebep, köyden bir kız bulup anamın dediği kızla evlenmek doğru.
Vardı yok artık.
Unutmak kelimesi undan çıkmış. Bildiğimiz un yani, hamur işi öyleymiş. Unutmak için un ufak etmek gerekiyormuş. Birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmış. Öyle yavaş yavaş gidermiş. Yavaş yavaş unuturmuşsun. Gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş. Unuttuğun zaman da o kişi olmazmış. Hatırlamazmış sonra unuttuğunu unuturmuş
Bir şey değiştirmez ki bu beni ona götürmez onu bana getirme unutamadığım ile kalırım sorunun cevabına gelirsin tweet var yalan Söylemeyeceğim her şey daha güzel olabilirdi ama olmadı bu ihtimal belki de benim onu unutmamı engelliyor ne biliyim ya değişik konular hayatımın en karanlık köşesi
Bugün bir söz okudum
"O senin yanında olmak isteseydi her türlü yanında olurdu"
Doğru hatta o sözün devamı da var olabilirdi ama olmak istemedi
Yok, unutmaya calistigim ama unutamadigim sonrasinda da ikinci sansi verip evlendigim biri var. Bazen unutamiyorsan ustune gitmek daha iyi oluyor gibi
Yani bazen üstüne gitmek iyi bir sonuç verir diyorsun jfkdj
Ben vazgectigimde o ustume ustume geldigi icin vazgecmedigi icin ikinci sansi verdik iliskimize. O cabalamasa arkasini donseydi simdi biz diye birsey olmayacakti
Cevap
14Cevap
Yok
Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun
Teşekkürlerr😌✨
unutamadığım biri yok
Benim unutmam imkansız sanırım jdisk hayatıma giren önemli ya da önemsiz birçok kişiyi adıyla soyadıyla aklımda tutarım. Unutmamak demek de her daim aklında olması demek değildir herhalde.
Neyse burdan adımı bile unutan kişileri esefle kınadığımı bildirmek isterim😂
Allah'ın bana verdiği güç.
Kimi hayatımdan çıkardıysam veya çıkardıysa en fazla 30 dakika sonra adını bile unutuyorum.
Baştan korkmuştum, unutkanlık mı diye sonra farkettim bu güzel bir özellik.
Kadınlara onun için dediğim hep bu oluyor. Denemek isteyen buyursun, hodri meydan...
Unutamadığım biri yok. Geride kalan herkesi unuttum 😁
Unutmak yoktur deme, adını hatırlayamadıklarım var be 😁😂
Unutmak istemediğim bende güzel anılar bırakan, arada sırada aklıma gelen hatırlamak istediğim biri elbette var.
Umarım karşıma çıkmaz.
Öncelikle şunda anlaşalım birini unutmak diye bir şey yoktur birinin yokluğuna alışmak vardır artık umursamadığını farkedersin. O senin için ha vardır ha yoktur.
komple katılıyorum 😃
ben hiç kimseyi unutmam hafızamı kaybetmediğim sürece :) kimseyi unutmadım sadece duygularım değişir biter ya da mutasyona uğrar o kadar
Öyle birisi yok. Sevdiğim kişi hayatımda olur zaten.
Var- dı🙂 Yok derken bile hatırlamak peki 🙃
Hatırladığım zaman bende aynı etkiyi uyandırmayanlar var..
Sevgisini , verdiği değeri, bakışlarını unutamadığım birisi var evet.
Yok olmamalı da insanın kendi ile ilgili bir şey istediği için unutamıyor
İki gün önce olsaydı vardı*, şu an yok.
Hayır yok herkesi unuttum
Evet ama unutmak istemiyorum sanırım. :/
Yok 🤷
Hayır yok
Unuttum onun her şeyini
sanırım yok
Yohh
Var.
unuttum gitti
Unuttum