Aşk İlişkileri Unutamadığın biri var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kalbini sızlatan hmm? Güncellemeler+1 yıl 🥀🥀🥀😏😏 Unutamadığın biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok. Belki olsaydı kalbim buz olmazdı. Kalbin bir köşesinde varlığı olmasada hayali bile süslemeli yoksa soğuyor kalp sevmeyi unutuyor. 1 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Urfalı bir kızı tanımıştım çok kanım ısındı ona ama kendisi bilmiyor. Siteyi terk etti.. Hakkını helal etsin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye senin yuzundenmi Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Benim yüzümden olduğunu düşünüyorum sizli konuştum diye Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Sen deseydim gitmezdi eminim Yorumla
MoonNıght33 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hepsi boşmuş ve zaman cidden gösterdikleri ile herkesin bir hiç olabileceğini bizzat kanıtladı. 😃 1 1 Yorumla gerii +1 yıl evet Yorumla
Eylül_eylül_ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tabiki de var. Ölene kadar unutcagimi sanmıyorum öyle bı iz bıraktı 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
unbescholten_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 73% +1 yıl artik sizlatmiyor ara sira aklima geliyor sadece 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Vardı bir aralar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yokmu simdi kalbine bi sor bakalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani uzun zamandir karsilasmiyorum belkide ondan Yorumla
_Ayaşmm Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Unutmadıysak şeref-sizliği unutamamışızdır 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Oooo agir oldu ama yaptiysa haklisin
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl sen varsın dmdmd 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Vallahami eywallah Yorumla axiakrep +1 yıl ama sneinde başkası galiba Yorumla Soran +1 yıl Kimbilir Yorumla axiakrep +1 yıl sne Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Var evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥀🥀 Yorumla MaviSever1108 +1 yıl yolun yolcusu88 sen misin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olsa ne değişiyo ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda sevmiyor Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Yok hepisini unuttum gitti takıntılı değilim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi ne bi. kalp bi kisiyi tasir Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yokkk 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Hmmmmm 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neee☺️☺️ Yorumla badarbungaa +1 yıl Asıl sana neeee hmmmm nedir yahu Yorumla Soran +1 yıl Takilma yaaaa soruya cvp ver yoksa cevabin sagdan ilerle;) Yorumla badarbungaa +1 yıl Kırıldım … Yorumla MaviSever1108 +1 yıl gizli üye sana yürüyor 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl var hemde hiç unutmadım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Helall Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zaten unutmakta istemiyorum ki unutulacak biride degik ayrıca adım gibi biliyorum oda beni hiç unutmadı Yorumla Soran +1 yıl Umarim Yorumla
Akolima Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Çokkk eskiden 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yok. Belki olsaydı kalbim buz olmazdı.
Kalbin bir köşesinde varlığı olmasada hayali bile süslemeli yoksa soğuyor kalp sevmeyi unutuyor.
Urfalı bir kızı tanımıştım çok kanım ısındı ona ama kendisi bilmiyor. Siteyi terk etti.. Hakkını helal etsin.
Niye senin yuzundenmi
Benim yüzümden olduğunu düşünüyorum sizli konuştum diye
Sen deseydim gitmezdi eminim
Hepsi boşmuş ve zaman cidden gösterdikleri ile herkesin bir hiç olabileceğini bizzat kanıtladı. 😃
evet
Tabiki de var. Ölene kadar unutcagimi sanmıyorum öyle bı iz bıraktı
Var çok aşığım ona
Canimmm😔❤
Hayır yok.
Hayır yok hiç bir zaman da olamaz
artik sizlatmiyor ara sira aklima geliyor sadece
Vardı bir aralar
Yokmu simdi kalbine bi sor bakalim
Yani uzun zamandir karsilasmiyorum belkide ondan
Unutmadıysak şeref-sizliği unutamamışızdır
Oooo agir oldu ama yaptiysa haklisin
sen varsın dmdmd
Vallahami eywallah
ama sneinde başkası galiba
Kimbilir
sne
Var evet
🥀🥀
yolun yolcusu88 sen misin?
Olsa ne değişiyo ki
Aynn
Oda sevmiyor
Yok hepisini unuttum gitti takıntılı değilim
Hepsi ne bi. kalp bi kisiyi tasir
Yokk
yapılanı unutmamak lazım diyolar diyim
Var Allah onu bildiği gibi yapsın.
Yok.
Novv 😄
Hayır yok
hayırr yok
Yok.
Yooooh
Yokkk
Hmmmmm
Neee☺️☺️
Asıl sana neeee hmmmm nedir yahu
Takilma yaaaa soruya cvp ver yoksa cevabin sagdan ilerle;)
Kırıldım …
gizli üye sana yürüyor 😂
Hayir yok
Var tabi ki
Sen varsın
Unutuldu hepsi 😂
var hemde hiç unutmadım
Helall
zaten unutmakta istemiyorum ki unutulacak biride degik ayrıca adım gibi biliyorum oda beni hiç unutmadı
Umarim
var 💔
Çokkk eskiden
Hayır yok