Dünya tarihinin en büyük gizemi bana göre. Gerçekten uzaylılar var mı? Varsa da neden hala karşımıza çıkmadılar.. Varsa da acaba nasıl karaktere sahipler? Umarım saldırgan değillerdir.

İnanıyorum, içinde trilyonlarca galaksi olan bir evrenin içinde yaşıyoruz ve koca evrenin içinde sadece insanların yaşadığını düşünmek bence komik olur. Kim bilir belkide transformerslar vampirler veya kurt adamlar adını bile duymadığımız gezegenlerin birinde yaşıyordur. Düşünmesi bile heyecan verici.
Koca evrende yalnız olduğumuzu sanmıyorum dünya dışı varlıklar bence var ama bunlar hep tahmin kesin olarak öğrenmeye ömrümüz yeter mi bilmiyorum zaman içinde yaşayıp görürüz. Bu konuda bir sürü çalışma yapıldı hâla yapılmaya devam ediyor baya da yol katedildi ama sonuç ne olur ne zaman somut örneklerle karşılaşırız ne zaman net olarak yeni yaşam formlarına yeni canlılara rastgeliriz gerçekten merak duyduğum bir konu. Bence uzayda yaşayan varlıklar var ben inanıyorum merakla çalışmaları takip ediyorum.
Cevap
22Cevap
Elbette inanıyorum. Bence bizi gözlemlediler ve gelmekten vazgeçtiler yanımıza. Zarar görmekten korkuyorlar.
İnanıyorum ama benim uzaylı görsel düşüncem böyle değil. Transformas gibi hahah
Göklerde ve yerde bulunanlar ve bunların gölgeleri sabah akşam, isteseler de istemeseler de Allah’a secde ederler. Rad (15) demek ki gökte bulunan ve secde eden türler olabilir. Yok da diyemeyiz var da diyemeyiz o yüzden. Kesin tespit edilemedi çünkü. Belki burada kasıt melekler. Ya da görünmeyen diğer varlıklar. Bilemiyoruz açıkçası. O yüzden de yok demek de olmaz var demek de olmaz. İnanıp inanmama konusunda Alllah irade veriyor. Tercihini herkes buna göre yapıyor.
https://www.youtube.com/embed/os50WNFdvbghttps://www.youtube.com/embed/rD8TY7TnVBkUzay koskoca bir sonsuzluk hani düşünüyoruz sonsuz nereye kadar sonsuz olabilir cevap bulamıyoruz. Evrende insanın ulaşamadığı o kadar yer var ki belki de uzayın bir tarafında farklı bir boyutu yaşayan canlılar (varlıklar) vardır kim bilir belki de onlarda uzayı keşfedemeyip bize ulaşamadılar henüz. Bu karşılaşma olursa bu olaya şahitlik etmek isterim açıkçası 😃
Yalnız değiliz bence var bir şeyler. Uzaylılar falan değil de başka şeyler. İsmini vermeyim, benim ismim kadar harfi olanlar falan 🤣
Adam her yerde oğlum yattık yerlere 😂
Dünya dışı varlıkların var olduğuna inanmıyorum ben açıkçası.
Bu koca evrende kesinlikle tek yaşam formlarının biz olduğumuzu düşünmüyorum. Başka galaksilerde mutlaka başka yaşam formları vardır. Onu bunu geçtim ben bayağı yalnız hissediyorum.
Bede uzaylıların olduğuna inanırım ama vampirler var mi acaba merak ediyorum?
Uzaylılar çok eskiden kasabalarda görülmüş bi yerde okumuştum uzaylılar bir gün dünyaya da inecekler bence ama inmeseler ben çıkacam yanlarına 😂😂orasını kafama taktım
Yalniz miyiz bilmem ancak görseldeki gibi görünümlere sahip olduklarini düşünmüyorum. Çokta umursamiyorum. 3 5 sene sonra ortaya çıkacak bir durum degil. O zaman olsa fena merak salabilirdim ancak şimdi bos yere kafa yormak istemiyorum.
Yalnız olmadığımızı düşünüyorum. Sonsuz evrendeki tek canlı formunun derin ve sonsuz siyahın sessizliğine gömülmüş mavi bir gezegende yaşayan insanların yani bizlerin olduğunu düşünmüyorum.
Çok büyük dediğimiz güneş sistemi bile evrenin içinde küçücük kalıyor. Samanyolu galaksisi gibi sayısız galaksi var. Evren bu kadar genişken onun barındırdığı tek canlı formu insan olabilir mi diye düşünüyorum da bazen. Bence yalnız değiliz arkadaşlar.
Ben var olduklarına inanıyorum. Bu kocaman evren bir tek bizim için var olmuş olmamalı. Ve bu konuda araştırmalar yapan yüzlerce, binlerce insan bazı durumlara şahit olmuştur diye düşünüyorum.
Yalniz oldugumuzu dusunmuyorum. Baska varliklarin olduguna cok eminim belkide coktan bulduk birbirimizi kim bilir.
yanlız olsaydık sence okadar çok galaksi ve yıldızlar boşa yer israf etmiş olmaz mıydı kesinlikle yanlız degiliz
Ortaya çıkmak için şu olayların durulması bekliyor garipler🤣
Şimdi çıkıp gelseler kimse dönüp bakmaz bile
Ben var olduklarını düşünüyorum çünkü ulaşamadığımız yerler neden yaratılmış olsun ki
Koskoca dünyada tek başımayım, bu bir gerçek ne yazık ki
Yalnız olduğumuzu düşünmüyorum. Elbette başka canlılarda var.
Paralel evren teorisine inanıyorum , bizden başka varlıklar var evet
Bu Evren’in sadece insanlar için yaratıldığını düşünen kimse bana yazmasın
Dünya dışı varlık yok demek şuna benzer; denize bakıp bu denizin içinde hiç canlı yok demek gibidir.
Bence yalnız değiliz ancak aklın olduğu bir yaşam ya yoktur ya da çok nadirdir.
innaıyorum yalnız değiliz bence ki o kadar gezegen boşuna yaratılmadı
Başka canlılar olabilir
Koskoca evrende tek olduğumuzu düşünmüyorum.
Biz nasıl başka gezegenlere ulaşamıyorsak onlarda ulaşamıyor demekki
Evrende yalnız olduğumuzu sanmıyorum. Mutlaka farklı yaşam formları vardır.
Beni kaçırsınlar madem varlar
Tam olarak emin değilim bu konuda
Dünya dışı varlıklar bence var
Gitmemizi bekliyorlar belkide.
insanlar kadar kötü olamazlar herhalde
Yalnız olduğumuzu düşünmüyorum.
yoo hiç öyle düşünmüyorum
İnanıyorum gelin beni bulun artık ))
Bunu öğrenemeden ölürüz saten
Bence varlar
evet
Dünya dışı varlıklar vardır