Başka varlıklar da var mı? hayvan, bitki ve bakteri haricinde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bir kaç yüzyılda bir normal doğumla hızır gelip gidiyor, herkes tanıyor ama kim oldugunu bilmiyor. yaratıcı da insan suretinde, ama sistem başında kalması gerektiginden yeryüzüne dogrudan ugramıyor. melekler de insan suretinde, yaratıldıkları süper gezegen itibariyle dev olanları vardı kovuldular. sadık melekler insan suretine daha yakın ve tamamen insan kılığında aramızda dolasarak nöbet tutuyorlar. azrail kendi işini yapacakken görünür. üç harfli denenler ruhun formatında, onlar olmasaydı uyudugunda geri uyanamazdın. ışık, zaman ve mekandan bagımsız maddenin en yalın hali, yaratıcın nuru, ışık kötü ruhlardan korur açık bıraktıgında karabasan dahi olmaz. fizik dünyada bize ugrayanlar ve hatta melezleşenler de var, onların iki uçta atası var baba tarafı adem anne tarafı lilit soyundan.
03 Yorumla- +1 yıl
Enok'un kitabı, Tanah, Gatalar, Barnabas İncili, Kuran-ı Kerim, Codex Gigas kitaplarını Muhiddin arabinin Varlık Agacı, Sırrın Sırrı, Yıldızların Mevki, Yer ve Göklerin Hakimligi kitaplarına göre tekrar yorumladığında Hızır'dan bilgiler aldığına inanılan Muhyiddin İbni Arabi'nin hızırın o dönemdeki hali olduğunu, m. ö. 500 lü yıllarda yaşamış Ahameniş İmparatoru Büyük Kiros'un Zulkarneyn olduğunu tahrip edilen Zerdüşlük Galata kitabının aslında semavi metin olduğunu, Musa'dan sonraki Davud döneminin israilogullarının lanetlendigi dönem olmasının nedeninin genç davudun cahiliyetini kullanarak ishakin diger kolu arapların atası olan Ameliklere verilen dev Calutun İsrailoğullarını yok etmesi icin verildigini, ama davudun kandırılmasi sonucu büyüyle onu yendigini, bu nedenle lanetlendigi ve lanetlendigini bildigi icin zina emirlerine ragmen hititlerin karısını kaçırdıgını, kabalayı yazanın davud oldugunu, kral talut un hz. lut oldugunu israillilerden aslında sapkın sodomları yok etmelerinin istendigini ama ameliklere karşı ittifak yaptıklarından yapmadıklarını bu nedenle sodomun afetle yok olduğunu, sodom toprakları normale döndügünde israilin miras bildigini, ameliklerde atalarının topraklarını geri almak istedigini anlarsın. zebur diye bir kutsal kitap yoktur, zebur tanahı yok sayar ve inkar edemedikleri hz. musa ogretilerini icine alan bir tevrat olusturuldu. tevrat siyaset tahriplidir, günümüzdeki siyonistler de tevrat incil ikilisini birbirini tamamlayan tek semavi din kabul eder. isa'nın çarmaha asılmasının nedeni, siyaseten yapılan tahriplere karşı duruşuydu, siyonistler kendilerini açık etmezler çünkü isanın tanrının oglu olmadıgını davudun soyundan geldigini davudun soyundan geldigini annesi meryem gibi söylemek istemedigini bilirler. onlara göre hristiyanlık diye bir din yoktur, sadece siyonistlik vardır. inandıkları yaratıcı dişildir ve ilk analarıdır.
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında bakarsan çok uzak değiliz, Evren sürekli büyüyor, Samanyolu galaksisini büyük olduğunu ve 100 milyardan fazla olduğunu varsayarsak evet illaki vardır örnek olarak fotoğraflar bırakacağım
Bunların Hepsi yıldız

Sence de başka hayat yok mudur? En sonda en ufak olan güneş
00 Yorumla
+1 yılEvrenin tanımı sonsuz uzay ve uzay içindeki gök varlıklarının tümü ise ve biz yalnızca insanların keşfedebildiği kadarını biliyor isek keşfedilmemiş yerlerde de canlıların olabileceği ihtimalini düşünüyorum. Yani başka varlıklar olabilir diye düşünüyorum evet.
00 Yorumla
Aşağıda fotoğraf görünüyor mu bilmiyorum ama her biri bir galaksi tek olduğumuzu düşünmek zor00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
50Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. bizim amcaoğlu var garkı bi varlık
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnız olabiliriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötülüğün riyakarlıgın edepsizlik ve ahlaksızlığın %99 unu karsılıyan insanoğlu varken en azından insanoğlu kdr iradesiz varlıklar yoktur herhalde. Kötülüğün her türlüsünü karşılayan insanlar varken olsa olsa melek diye tabir edilen canlılar olur evrende uzayda! Daha kötüsü olamaz insandan daha kötüsü yök!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötülüğün riyakarlıgın edepsizlik ve ahlaksızlığın %99 unu karsılıyan insanoğlu varken en azından insanoğlu kdr iradesiz varlıklar yoktur herhalde. Kötülüğün her türlüsünü karşılayan insanlar varken olsa olsa melek diye tabir edilen canlılar olur evrende uzayda! Daha kötüsü olamaz insandan daha kötüsü yök!
00 Yorumla
00 YorumlaDunya disi yasamin oldugu kuvvetle muhtemel. Bizim galaksimizde olmamasi tatsiz ama baska galaksilerde milyarlarca isik yili uzaklikta neden olmasin? Cok inaniyorum cunku aksi cok sacma olurdu
13 Yorumla
+1 yılŞuana kadar biz iz yok. Voyager Uzay aracı Samanyolu yolu galaksinin dışında çıktı. O bir bir ise rastlamadı.
Varsa bir birbirimize ulaşamayacak kadar uzağız.
03 Yorumla- +1 yıl
Başka boyuta cinler, melekler ve şeytan zaten var. Onu biliyoruz. Biz o boyutta erişemiyoruz.
Yine mecbur bizim boyutta deliller arayacağız.
Cinler kendi aralarına farklı türlere ayrılır, şeytanlar, melekler, ruhlar da aynı alemde yaşıyor. Siz sadece maddeyi görebildiğimiz için bedene bürünmüş insanı görüyorsunuz
148 Yorumla- +1 yıl
@Deja_vue müslümanlar kusursuz değildir ama islam kusursuz’dur. Bilmiyorum hangi dine inaniyorsun ama eğer atesitsen tesadüfen bu evrene amaçsız bi şekilde geldiğimize inanmak en büyük saçmalıktır. Benim dinim kendime senin dinin kendine. Sen bana saygisizlik yapma bende sana yapmayim
- +1 yıl
@helene1 Mekke'de güçsüzken " Senin dinin sana , benim dinim bana"
Medine 'de güçlüyken " Dinimizden olmayanların kafasını kesin" diyen bir dinden mi bahsediyorsun?
Evlat ;
Senin içinde bulunduğun islam dininin kökeninin kralını bilirim ben. Dediğim gibi , senin gibiydim , en iyi ihtimalle benden olmayanlara küfürler eder ver Allah yoluna çağırırdım.
Ama hiçbir şey sandığın gibi değil.
Daha çoooooooooooooooooooooooook okumalısın.
Öyle ki gerçekleri görebilesin. - +1 yıl
@Deja_vue evet daha çok okuman gerek, Kuran’ın ilk kelimesi « oku » . Senin evladında falan değilim sen saptıysan bu benim suçum değil, ve gerçekten koyu bir musluman olsan ayetlerin tefsiriyle yetinmezsin gider risale nur gibi kitaplari okursun. ben inançlı olmaktan bişey kaybetmem şayet dedigin gibiyse (hiç sanmam) öldüğümde yok olur giderim, ama eğer benim dediğim gibiyse sen yandın. Daha fazla saygisizlik etmeyelim birbirimize konuyu kapat
- +1 yıl
@helene1 Kuran'ın ilk kelimesi "Oku" değildir. Bu da bir uydurma. Ne güzel inanıyorsunuz lan !
Kuran'ın ilk Suresi "kalem" suresidir ve sadece Ebu Cehil 'e lanet okumak içindir.
İlginç değil mi?
Evrensel bir kitabın ilk suresinin dandik birine lanet okumak için gönderilmesi.
Risale-i Nur dediğin şey " sahtekar bir hocanın " saçmalamasıdır. Ölmüştür ama ölmeseydi bile karşıma çıkabilecek gücü kendinde bulamazdı.
Öyle ki çok hocayla tartıştım , karşımdan yarım saat içinde kaçtılar...
O Hocanın talebelerinin kralıyla da tartıştım. O da kaçtı. Seni temin ederim canım benim.
Sen daha körpe ve kandırılası bir beyne sahipsin.
O Kısas ise Ali'ye aittir. Bir şahsın kendisine diğer taraf ile ilgili soru sorması üzerine senin kurduğun cümlelerin aynısını sergiler.
Eğer sen haklıysan ben bir şey kaybetmem , ama ben haklıysam sen çok şey kaybedersin falan..
OFF zırva...
Konuyu kapatmak istemen saygısızlıktan değil , cehaletinden :))
- +1 yıl
@Deja_vue cahil kimdir öbür tarafta görücez. tesadufden cansiz atomlar birlesip seni yarattı o atomlarda kendiliginde oldu aynen. Bu beyine sahip olan birinin lafını ciddiye alamam. Başka bir dine mensup biriyle tartışırdım ama tesadufen yaratılan inanan biriyle tatışacak kadar cahil değilim. Ve inan dediklerin zerre işlemiyo bana hatta inan bana cehaltin karşısında inanilmaz şaşkınım, 30 yaşlarınsa bir birey bu kadar cahil olamaz. Ergen olsa yine anlarim
- +1 yıl
@Deja_vue sen o kadar cahil kalmışsın ki ne din hakkında ne de Kur'an'ı Kerim hakkında zerre bilgin yok. Sana dini anlatmak köre güneşin doğuşunu ve batışını ve gündüzü anlatmak gibidir. O yüzden ben gördüğümü söylüyorum sen görmediğin hakkında boş boş atıp tutuyorsun. Allah'a inanan Yahudisi, hristiyanı, müslümanı bu varlıklara var derken kendini üst akıl zanneden ama akli melekeleri olmayan biri gelmiş inanmamış. Sence bu söylediklerin benim zerre umurumda mı? Senin inkar ettiğini biz görerek yaşıyoruz. Hadi sen git olmayan aklınla akıl dışı yorumlarını başka insanlara yap.
- +1 yıl
@Deja_vue ezbere bilyosun ama hiç bişey anlamışsın ve kurani okudugu halde bi şey anlamayan birine ben ne diyebilirimki.
Elin kafirleri bile kuranı okudugunda bi gram bişey anlayip musluman oluyor, Joran van Klaveren islam karşıtı kitap yazmak isterken kuran’i araştırmış ve araştırırken müslüman olmuş. O bile laftan anladıysa sen harbi cahilsin. - +1 yıl
Kuran'da ki "CİN" suresini yukarı da anlattım. Armut değilseniz yukarıda ki yazışmaları okuyun.
Orada onlar bilinmez diyor.
Bu görünmez anlamına gelmez. Yani Türkiye'ye gelen bir Amerika'lı gibi düşün.
Off kime ne anlatıyorum lan ben...
Ezelcim , telefonda görüşmek isterim. Yerse !!!
bilinemez, Farklı galaksilerde bulunan bir gezegen dünyaya benzer koşullar sağlıyorsa yaşam muhakkak vardır yoksa yaşam muhakkak yoktur. Şu ana kadar öyle bir gezegen keşfedilmedi sanırım
00 Yorumla
+1 yılYanlız değiliz ve bu çok korkutucu iletişim yaşam beslenme ve bir birine sosyal etkileşim farklılıklarımız var ve bilinmeyen her zaman korkutucudur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğiliz bence 70 bin alemin sultani diye geçer Peygamberimiz ben bu sözü çok merak ediyorum aslında aslı astarı varmıdır acaba?
10 YorumlaKoskoca evrende sadece kum tanesi kadr dünyada mi hayat var ve Allah geri kalan uzaydaki gezegenleri olsun başka şeyleri olsun dekor olarak mı yaratti
00 Yorumla
+1 yılAsla değiliz çok çeşitli varlıklar var tespit edilemeyen bizim nesil goremezde belki alfa kuşağı görebilir
00 Yorumlaİki olasılık var: ya evrende yalnızız, ya da evrende yalnız değiliz. İki olasılık da eşit derecede ürkütücü...
00 YorumlaTamamen keşfedilmemiş ala çözülmemiş gizemini koruyan biy evrende yaşıyoyuz. Bu evyende yalnız değiliz
01 Yorumla
+1 yılDaha önemli bir soru da var: Bu Evren yalnız mı?
06 Yorumla- +1 yıl
Ben gerçeğin gerçek olmadığını düşünüyorum. Bence bu Evren de dahil fiziki alem gerçek değil.
- +1 yıl
Tam olarak öyle değil ama başka bir yerden yani fiziğin ötesinden buraya geldiğimizi düşünüyorum. Zaman, mekan, madde ve enerji gerçek değil; sadece bir yaratım ürünü diye düşünüyorum. Öyle ki 14 milyar küsür yıl önce bir şey oluyor ve Evren var oluyor. Sebep? Eğer Evren'den öncesi hiçlikse bu saçma çünkü hiçliğin de bir potansiyeli olmalı ki ondan Evren çıkmış yani hiçlik de hiçlik değil. Bir potansiyel var olduğuna göre hiçlik nasıl var olsun?
- +1 yıl
Enerji ifadesi burada olduğu gibi yanlış kullanılıyor. Enerji de fiziki bir nicelik olduğuna göre yaratıcı ile alakası olamaz.
+1 yılKuran-ı Kerim’de cinlerin varlığı bildirilmiş mesela
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnız olduğumuzu düşünmüyorum.. uzayı bir karıştirsinlar nsnsj
10 Yorumla
+1 yılDünya evrendeki bir toz zerresi iken tek canlının dünyada yaşadığını düşünmek sığca?
00 Yorumla
+1 yılBence var. Ama bizim kapistemizin bunu fark etmesi epey zaman alacak
00 YorumlaInançlımısınız bilmiyorum ama cinlerin varlığı kuran’da geçiyor…
00 Yorumla
+1 yılHayvanlar dolu canim yanliz degilsin hayvan türü coook cok
00 Yorumla
+1 yılKanatta 7 tür varlık vardır bunların 4 belli 3 belirsizdır
00 Yorumlahayır. Sadece oralarda ruhani varlıkların olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvren o kadar büyük ki, dünya dışında da mutlaka yaşam vardır.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka canlılar varsada bizden bir kaç ışık yılı ötesindedirler.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılŞu an herhangi bir bilimsel kanıt yok o yüzden ne dersek diyelim gerçeği bilemeyiz.
00 Yorumla Onu bilmem de ben tek başımayım yalnızım fskd
00 Yorumla
+1 yılbizler daha kendi türümüzdeki varlıklrla anlaşamıyoruz boş ver onları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuranı Kerimde dünyada 7 tane varlık türü vardır. yazıyor insanlar+melekler+cinler+ hayvanlar +digeri bilinmiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Ayeti göster
Cevap sahibi+1 yıl@Galaksi_Adam www.gizlimagazin.com/kuranda-gecen-7-varlik/
Hicr , yunus ayetleri 1-28 herhalde
- +1 yıl
Hayır o iki ayette böyle birşeyden bahsetmiyor. Hatta okumamışsın bile şu attığın yazıyı. Orada bile yazmadığını söylemişler. Tamamen ezbere konuşmuşsun. Kuranda yazmıyor. Yazıyor demek bile senin için büyük bir günah
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnız değilsin ben varım
11 Yorumla
+1 yılYanlız değilsek kötü
Ama yanlızsak daha da kötü10 YorumlaVar. İmanlı insanlar bunu bilir. Şuurlu insanlar bunu madden bile anlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel konuştu
Bur yere kadar ne kızlar ne adamlarla beraberken bizim yanlız olmamaız saçma olurdu
00 Yorumlaaa ben varım ya
17 YorumlaUzaylılar kesinllikle varr %100
07 Yorumlasuriyeliler var yetmez mi
01 Yorumla
+1 yılDeğiliz. Görünmeyen varlıklar var.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka vardır
10 Yorumla
+1 yılHayır, başka alemler de var
00 Yorumla
+1 yılYalnız olmak mümkün değil
00 Yorumla
+1 yılVar tabi yok deyip inkar mı edelim.
00 Yorumla
+1 yılYalnız olmamız imkansıza yakın
00 YorumlaAsla bilemeyeceğiz bunu
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 465 cevap paylaştı. Ben çok yalnızım orası kesin 😒
00 Yorumla
+1 yılİki ayaklı hayvan dolu
00 Yorumla
+1 yılBen yalnız olduğumuzu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılYalnız olduğumuzu sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılYalnızız ne olcak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzaylıların varlığına inanıyorum
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bedenen yalnız ruhen değil
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı. Kimse bilmiyor bu sorunun yanitini
00 YorumlaEvet
04 YorumlaHayır degiliz
00 Yorumla
+1 yılelbette hayır
00 YorumlaHer yerde yalnızız.
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
+1 yılVardır var
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. hayır değiliz
00 YorumlaVardır bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)