özellikle bu sitede gördüğüm bazı üyelerin durumu “kukla” gerçekten ne kadar çabuk safınızı değiştiriyorsunuz, durduğunuz yer, fikirleriniz ve düşünceleriniz ne kadar çabuk yön değiştiriyor sizin. Dün arkasından atıp tuttuğunuz insanların yanında kukla olmayı seçmek ağır olsa gerek 🤷♀️
Kendilerini kukla olarak kullandiran insanların, kullanım kılavuzları var midir?
Varsa alalım kilavuzu da yazıktır. İnsanlığa nasıl geri dönerler bakalım belki sevaba gireriz 😁bu arada; Benim hayatım beni ilgilendiriyor sizi ilgilendirseydi siz yaşardınız. Benim günlük makyajıma laf eden kız yanaklarını domates gibi kızartmadan dışarı çıkmaz olmuş :D içiniz güzel olsun; gerisi hallolur. ✌️
Sen birilerinin kuklası mısın yoksa kendi senaryonu kendin mi yazıp yönetiyorsun?
Herkesin hayatına kisme karışamaz.☝️ Ne burada, ne de günlük yaşantımda ne kimseyi benim hayatım ilgilendirir, ne de kimsenin hayatı beni... Bu konuda fazla hassasım, herkes dönüp bir kendi hayatına baksın, sonra birilerine laf söylesin. Her niyeyse ona buna laf atanların hayatında elle tutulacak hiçbir şey yok, belki de o yüzden bu kadar haz alıyorlar başkalarıyla ilgilenmekten... Acınası ve üzücü geliyor bana, kendi yapamadıklarını insanlar yaptıklarında çekememezlik gibi bir durum içerisine giriyorlar işte, bunun başka açıklaması yok...
Bebeğim insan olmak zor öylelerine. Öyleleri, insan olmak olayini biyolojik durumlardan ötürü, sadece bu sanmışlar. Kılavuz çürür elinde bunlar insan olmaz. Şöyle düşün bak; adam olmayanı adam yerine koyarsan ne olur? Yerini yadirgar kuzum. Neyse şimdi ben sana daha etkili bir yöntem söylüyorum; o kuklalarin iplerini tutup koparacaksin. daha beter olacaklar. Çünkü, milletin elinde kukla olmaya alışmış insanların kalpleri kirli olduğundan ve elden ele dolastiklarindan dolayı, tıpkı bir eskici dükkanında çürüyüp kokuşmuş kuklalar gibi çürüyüp çöp olurlar. Eskici dükkanında olan kuklalar ile bu kuklalar arasındaki fark şudur; o dükkandaki kuklalar çok çok değerlidir.. ama bunlar siliklerdir değersizlerdir
Galiba fazla özgürüm demek isterdim ama gerçekten ne kadar düşüncelerime hakimim bilmiyorum ki dayatılmıs bir sistemle kapalı bir toplumsal yapıda büyümüş ister istemez özentilerle dolu bir insanda olabilirim die düşünürdüm, sonra farkettimki benim elime para geçsede, hiç param olmasada, bir sürü arkadaşım olsada ya da olmasada ben aynı çayı içmekten keyif alan karıncaları izlemeyi seven, bulutları yıldızları keyifle seyreden doğanın sanatının içinde keyif alan bir bireymişim düşünceler veya fikirler benim içimde huzur olusturmuyosa pek kabul etmiyormusum 🙃🙃 hala kafam karısık belki ama ben benim sadece
Seni kızdırmışlar‼️ makyajın güzel ve yakışıyor. Yorumlarını ve sorularını okumadan geçmediğim üç beş kişiden birisin. Bunun sebebi kendin olabilmen ve ben böyle insanları severim. Kendinsen başkalarını takmamalısın. Her insan ayrı bir birey ve kıskanan da olur beğenmeyen de. Bu halinle devam et oldukça iyisin.👍
:) teşekkür ederim üç kere falan okudum, ne yazsam bilemedim gerçekten güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Kızmadım aslında sadece hatırlatma, böyle yaparak kızdırdıklarını sanıyorlar ama hayatta daha önemli şeyler var. Ben biraz safım, kıyamıyorum üzmek istemiyorum ama kıyamadıkları kıyar insana işte. Akıllanmıyorum da. Bende böyleyim, istesemde değişemiyorum zaten 🤷♀️
İnsanın bir duruşu olmalı. Kesinlikle kendimle dalga geçirttirmem. Zaten böyle insanlar ne hayatımda ne de çevremde olabilirler. Laf atıyorlarsa, çekememezliklerindendir.
İnsanlar o kadar umurumda değil ki canım isterse küfrederim canım isterse severim kim olduğunun hiçbir önemi yok anama babama bile karşı böyleyim ilk önce ben, bu özgürlüğe hastayım
Konuyu cozeyim diye. Kirk yilin basi profilini stalklayim dedim. O nasil bir duvar yazisi oyle 😊😁 Bakmamla cikmam bir oldu. Alakam olmadigi halde iliklerime kadar hissettim o yaziyi. d