istediğim mesleği yapıyorum zaten hikayem lise de başladı düz lise okuyordum 2 sınıfta dedimki birşeyler yapmalıyım derslere çok kafam basmıyor ama aklımı kullanabilirim dedim ve kullandım gittim kalifiye bir eleman oldum zaten eğitim sistemimiz çöptür ezbere dayalı ünüversiteler çöplük olmuş ünüversite bir bilim yuvasıdır aslen doktor moktor olucak san okursun ama öyle düşük meslekler de okuyacaksan işin zor askeri maaş ile idame ettirebiliyorsan ettir derim hayalin neyse onu yap ben şu an kaporta ustasıyım yurt dışına gidicem belli bir sermayem var ve gitmek benim için çok kolay olucak diye bilirim yani iyiyim şu an geçmişte götüm den ter aktı ama değdi 12 saat çalışıyordum eve 19 gibi oluyordum 1 saat spor yapıyordum 1 saat ingilizce çalışıyorum kalan saate uyuyorum 5 saat uyuyordum bazen 6 7 genellikle 5 saat uyuyorum üstüne oruç tutuyorum şuanki gibi değişen çok bir şey yok ama hala istediğim gibi gidiyorum okulumu bitirdim diplomam var lise veriyorlar onu da söyliyeyim yurt dışında dükkan açabilirim amacım vatandaş olmak şu an olunca biraz daha çalışıp kendi işimin patronu olucağım :)
Yapmak istedğim iş elektrik mühendisliğiydi ama şu an antrenör + turizm sektöründe çalışıyorum. İyi ki mühendis olmamışım çünkü türkiye ilk 10 da bile değil meslek ayrıyetten 3 mühendis maaşı kazanıyorum