Eğitim & Kariyer Kendi mesleğinizi mi yapıyorsunuz? Mayayyyyy Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor başka bir alanda mı çalışıyorsunuz? 👀👀👀👀👀👀👀 Evet Hayır Çalışamıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kendi mesleğinizi mi yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. işim yok maalesef 0 0 Yorumla
Martinn-ist Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Makina mühendisiyim, mühendis olarak çalisiyorum 20 yildir, hatta kendi isimi yapiyorum artik.. 0 5 Yorumla Rotisinkarısı +1 yıl Ben öğretmenlik bitirdim çalışmak istemiyorum herkes öğretmensin ama diyip duruyor bu sorumluluğu almak istemiyorum ne önerirsiniz Yorumla Martinn-ist +1 yıl @Rotisinkarısı sizi tanimadan bir öneride bulunamam Yorumla Diplomasız_Doktor +1 yıl @Rotisinkarısı Hacamat sertifikası al hacamat yap Yorumla Martinn-ist +1 yıl @Diplomasız_Doktor onun için sertifika mi gerekiyor? Yorumla Diplomasız_Doktor +1 yıl Evet Yorumla
Kutupperisi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Sevdiğim işi yapıyoruz çalışmamış gibi oluyorum! Ama yeni müdür aşırı gıcık bir kadın! Nefret ediyorum! 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 640 cevap paylaştı. Kendi mesleğimi yapıyorum 0 0 Yorumla
sadesevenbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 53% +1 yıl Satış danışmanıyim ve şu an çalışmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
işim yok maalesef
Makina mühendisiyim, mühendis olarak çalisiyorum 20 yildir, hatta kendi isimi yapiyorum artik..
Ben öğretmenlik bitirdim çalışmak istemiyorum herkes öğretmensin ama diyip duruyor bu sorumluluğu almak istemiyorum ne önerirsiniz
@Rotisinkarısı sizi tanimadan bir öneride bulunamam
@Rotisinkarısı Hacamat sertifikası al hacamat yap
@Diplomasız_Doktor onun için sertifika mi gerekiyor?
Evet
Sevdiğim işi yapıyoruz çalışmamış gibi oluyorum! Ama yeni müdür aşırı gıcık bir kadın! Nefret ediyorum!
erdoğan ve akp döneminde bu mümkünmü
Kendi mesleğimi yapıyorum
Meslegim yok :D
Satış danışmanıyim ve şu an çalışmıyorum
Eğitim aldığım kouda çalıştım.
Hayır, bağımsız bir sektördeyim.
Nerde. Atanamadık ki
İstediğim mesleği yapamadım
Farklı bir alan
Koca parası yiyorum snxnsjxj
Çalışmıyorum şu an
Yapıyorum..